Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon

188
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 811 oy
İdea Organizasyon
İdea Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
54 kez değerlendirildi.
6 yıldır gigbi'de
Bayraklı, İzmir
2S Organizasyon
2S Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Konak, İzmir
Hacer Gezgin
Hacer Gezgin
4.9
Çevrimiçi
54 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Organizasyon Dünyası
Organizasyon Dünyası
4.9
Çevrimiçi
28 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Karabağlar, İzmir
Gökçe Balon & Palyaço
Gökçe Balon & Palyaço
4.9
Çevrimiçi
60 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Karşıyaka, İzmir
İzmir Gülden Organizasyon
İzmir Gülden Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
26 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
İnce Events
İnce Events
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Torbalı, İzmir
Enes Odabaş
Enes Odabaş
0.0
Çevrimiçi
1 aydır gigbi'de
Gaziemir, İzmir
Anı Organizasyon20
Anı Organizasyon20
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Çocuk Doğum Günü Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 2024

İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 3.750 TL ile 4.580 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon Müşteri Yorumları

Ü
Ümit Çimeli
Verilen hizmet yeterli diyecek kaliteliydi çocuklar çok eğlendi çok profesyonel bir ekipte teşekkürler

B
Bengü Çınar
Çok pozitif, çocuklar çok eğlendi..

P
Palyaço Bıyığa Teşekkürler
Hiçbir aksaklık yaşamadık çocukları çok eğlendirdiler çok memnun kaldık teşekkür ederiz

E
Ezgi Küçük
İki kızımında doğum gününde Gülçin hanımlaydık. Tek Kelimeyle harikalar yarattıı. Hayalimizdekinden de güzel oldu süslerimizzz :) çocuklarla olan iletişimide mükemmel çoook teşekkür ederiz yine yeniden görüşücez :)

K
Kübra Özgüven
Aldığım hizmetten çok memnun kaldık. Hem güler yüzlü hemde çocuklarla çok ilgiliydi. Herşey için çok ederiz gülden hanım. Tekrar palyaço isteğimiz olursa tabi ki gülden hanım olucak. 😊


İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon Talepleri

D Derya K.
Kizimin 1. Yaş günü için kendi evimizde aile içinde bir kutlama düşünüyoruz. 20 kişi civarında olacağız. Çeşme de evimiz. Bahçeye dekorasyon düşünüyorum Pasta kesilecek bir arka plan, candy bar ve yemek masasi ya da ayakta durabilecegimiz kokteyl tarzı bir şey emin değiliz henüz bu konuda. Siz masa dekorasyonu da sunuyorsunuz sanırım. Uzun bir masa olması herkesin birlikte oturmasını düşünüyorum ya da havuz olduğu için bahçede ayakta durabilecegimiz masalar olabilir etrafında.
Y Yelda C.
Oğlumun 3. yas günü için Spiderman konseptli bir parti organize edeceğim. Mekan olarak kendi evimin bahçesini düşünüyorum ancak alan çok geniş değil. Yaklaşık 8 çocuk olarak şekilde tahmini 25 kişilik bir etkinlik olacak. Çocuklar da ortalama 4 5 yaşlarında. Balon süslemesi konusunda mekanın dar olması sebebiyle kararsızım ancak çocukların eğlenmesi için etkinlik müzik yüz boyama vb arayışım vardır. Beklentim dekordan ve ikramdan ziyade etkinlik açıkçası. Teşekkürler
E Emrah B.
Kızımın 6. yaş gününü kutlamak üzere bir organizasyon planlıyoruz. 2,5 senedir devam eden kreş-anaokulu eğitimi bu sene son olacağı ve uzun süredir beraber olduğu hem öğretmenleri hem arkadaşlari ile bir veda partisi gibi olacaktır. Organizasyon İzmir/Kemalpaşa da anaokulunda olacak. Palyaço, yüz boyama vb. çocukların eğlencesi için sizlerinde farklı etkinliklerinizin önerilerine açığım. Detaylı bilgi ve fiyat konuşmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Ö Öznur B.
Çocuğumun 2. Yaş günü olacak. Cinsiyeti kız. Yaklaşık 60 kişilik katılım sağlanacak olup bunlardan yaklaşık yine 10 tanesi çocuktur. ( Çocukların yaşları 6- 12 arası). Açık bir mekan düşünüyorum. Sandalye masa sağlayabiliyor iseniz sahil kenarı tercihimizdir. Pasta ve ikramlık kendimizde yaptırabiliriz, sizler aracılığı ile de teklif alabiliriz. Bütçemiz yüksek değil orta bütçeli teklifleri rica ederiz. Teşekkürler
S Sinem K.
Oğlumun doğum günü için dışarıda bir kafede ya da evde bir parti düzenlemek istiyorum.Balon süsleme,palyaço ve fotoğrafçı hizmeti almak istiyorum.Palyaço'nun 1 saat kalması yeterli olur.Fotoğrafçı için de çok ayrıntılı bir çalışmaya gerek yok 1 saat boyunca fotoğraflarımızı çekmesi yeterli olacaktır.Fotoğrafları albüm,dijital ortam ve baskı olarak almak isterim.Ayrıntıları konuşmak için geri dönüşünüzü bekliyorum.
P Pinar O.
1 yas kutlamasi icin oglumuza yer ariyoruz. Kutlama ortalama 50 kisilik olacak ve katilimcilarin cogunlugu yetiskin olucak ( yaklasik 8 cocuk olacak) fiyata yer ve ikramlar dahil olarak brunch tarzi ya da aksam ustu 5 cayi tarzi bir organizasyon dusunmekteyiz. Konsept olarak Deniz temali birseyler olursa tercihimiz fakat şık ve elegant olursa her turlu opsiyona acigiz. Tesekkurler
S Sevda K.
Bebeğimiz 1 yaşına girecek dolayısıyla özel bir doğum günü istiyoruz 20/30 kişi arasında yetişkin ve çocuk olarak misafirlerimiz gelecek farklı yaşlarda çocuklar olacağı için açıkçası onlar için oyun alanının olmasını istiyoruz birde Ocak ayının ortası olacağı içşn soğuksan dolayı mekanında çocuklara uygun olmasını istiyoruz bu şekilde yardımcı olursanız çok seviniriz
I Ipek K.
Merhabalar kızımın 1 yaş Doğum günü bir doğum günü partisi dusunuyoruz. Tahmini 25-30 kişi katılacak. Klasik bir çocuk doğum günü partisi değil isteğimiz. Samimi, sade bir ortamda bir kutlama olsun isteğimiz. Hava koşulları uygun olsa tamamen açık bir alan tercih ederdim (sahil gibi) ama emin olamıyorum. Tekliflerinize açığız, şimdiden teşekkürler.
B Betul K.
Oğlum 3 yaşında. Max 15 arkadaşı gelir. Pastası da fiyata dahil olsun. Kurabiye vs onları ben yapıcam. Palyaço, yüz boyama etkinlikleri dans tarzında şeyler istiyorm tamamen çocuklara yönelik bir eğlence olsun istiyorm. Bahçede yapıcam. Açık alan da. Tüm bunlara balonlarla süslemeli ve süsleme olmadan bana bir fiyat verirseniz çok sevinirim
N Nihal M.
Merhaba, oğlumuzun 1. Yaş günü partisi için içerisinde pastanın ve ikramlıkların hediyeliklerin de dahil olduğu max 12 kişilik aile arasında bir organizasyon yapmak istiyoruz konsept belirlemedik fakat mavi gümüş beyaz renklerinin ağırlıklı olduğu birşey istiyoruz. Hepsinin dahil olduğu fiyat bilgisi alabilir miyiz ? Ayrıca mekanınız nerede ?

İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon: Mekan Önerileri

İleride çocuklarınızın doğum günlerini keyifle hatırlamalarını diliyorsanız, İzmir çocuk doğum günü mekanları için sunduğumuz önerilere göz atın ve çocuğunuza eğlenceli  bir doğum günü partisi organize edin.

Çocuğunuza rüya gibi bir doğum günü yaşatmak istiyorsanız, İzmir çocuk doğum günü organizasyon için mekanlar arasından size en uygun olanı seçebilir ve kusursuz bir organizasyona ev sahipliği yapabilirsiniz.

FunPoint Parti Oyun Aktivite

İzmir çocuk doğum günü organizasyon için doyasıya eğlenirken siz de keyifli vakit geçirmek isterseniz, FunPoint'in sunduğu seçeneklere şans verebilirsiniz. Size kusursuz bir an yaşatmak için tüm ayrıtılarla özenle ilgilenen mekan, çocuğunuza unutamayacağı bir doğum günü yaşatmak için sizleri bekliyor.

Party House İzmir

İzmir’in ilk parti evi olan Party House dev labirentli top havuzu, sineması, animatörleri ve özenle seçilmiş menüsü ile çocuğunuza unutulmaz bir İzmir çocuk doğum günü organizasyon yaşatmak için sizleri bekliyor.

Kou Jou Oyun ve Aktivite Evi

Akran çocukların birlikte vakit geçireceği aktiviteler sunan Kou Jou, aynı zamanda neşeli doğum günü partilerine ev sahipliği yapıyor. Farklı konseptler ile çocuklarınıza doyasıya eğlenecekleri bir parti sunmak istiyorsanız, bu mekana bir göz atmalısınız.

Happy House Parti Evi & Cafe

İzmir çocuk doğum günü organizasyon gibi özel günlerinizin kusursuz olması için güler yüzlü personeli ile hizmet veren Happy House Parti Evi, doğum günlerinde çocuklarınızın güzel vakit geçirmesini hedefliyor.

Happy Kitchen

Hem cafe hem de parti evi olarak hizmet sunan Happy Kitchen, çocuklara lezzetli tatlar sunuyor. Ayrıca çocuklarını partiye getiren ebeveynlerin de hoş vakit geçirmesini sağlıyor.

Çocuk Doğum Günü için İzmir Parti Evleri

İzmir’de çocuğunuza eğlenceli ve unutulmaz bir doğum günü parti vermek istiyor ancak bu parti için hazırlığa nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız İzmir parti evleri için sunduğumuz önerilere göz atabilirsiniz.

Parti evleri, sizin düşünmeniz gereken tüm detayları planlayarak sizin yalnızca çocuğunuzun doğum gününden zevk almanızı sağlar. Süslemeler, aktiviteler, pasta ve diğer yiyecekler, mekan ve daha birçok şeyi paket halinde sunarak işinizi kolaylaştıran parti evleri ile kusursuz bir partiye imza atabilirsiniz. İşte çocuk doğum günleri için İzmir parti evleri.

Jou Jou Parti ve Aktivite Merkezi İzmir Parti Evleri

2007’den bu yana faaliyet gösteren bu parti evi, çocukların gün içinde güzel vakit geçirip oyun oynayabilecekleri bir merkez olmalarının yanı sıra harika partiler de düzenleyen bir yer. Bu eğlenceli mekanda tematik partiler ve çocukların doyasıya eğlenebilecekleri bir doğum günü partisi için tüm şartlar mevcut.

Happy House İzmir Parti Evleri

İzmir’de yer alan en eğlenceli parti evlerinden biri olan Happy House, güler yüzlü ekibi ve doğum günü partileri için uygun mekanıyla aklınızdaki partiyi gerçekleştirebilmeniz için her imkanı sunuyor.

Kidspark İzmir parti evleri

Aynı zamanda bir oyun evi de olan Kidspark, çocuğunuzun arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir parti geçirebileceği ve eğitmenlerle birlikte harika oyunlar oynayabileceği bir parti evi.

Stüdyo Ekrem İzmir parti evleri

Türkiye’nin ilk çocuk stüdyosu olarak bilinen Stüdyo Ekrem, başlangıçta bir fotoğraf stüdyosu olarak çıktığı yolda çocuklar için eğlenceli doğum günü partileri organizasyonu yaparak devam ediyor. Farklı konseptlere sahip doğum günü partilerini gerçeğe dönüştüren bu parti evi, anaokulunda, evinizde ya da sizin istediğiniz her türlü mekanda harika bir doğum günü partisi düzenliyor.

Happy Kitchen İzmir parti evleri

Lezzetli ürünleriyle bilinen Happy Kitchen bir cafe ve pastane olmasının yanı sıra parti evi olarak da hizmet veriyor. Harika tatlar sunarak çocuğunuz için güzel bir doğum günü partisi vermenize olanak sağlıyor.

FunPoint İzmir parti evleri

Çocuklara hayal ettikleri eğlenceyi sunan mekan, çocuklarını bekleyen anne ve babaların da güzel vakit geçirmelerini sağlamak için farklı olanaklara sahip.

Party House İzmir parti evleri

İzmir’de kurulan ilk parti evlerinden biri olan Party House, kusursuz bir doğum günü partisi yapmanız için sayısız olanak sunuyor. Eğlenceli bir parti olması için çok farklı aktiviteler de katan bu parti evi çocuğunuza unutulmaz bir doğum günü yaşatmanız için en ideal yerler arasında yer alıyor.

Pinyata Parti Evi

Karşıyaka’da bulunan Pinyata parti evi, çocuğunuzun doğum gününü dilediğiniz şekilde yapmanız için gerekli tüm olanaklara sahip. Kaliteye ve çeşitliliğe önem veriyorsanız, bu mekanı da listenize ekleyebilirsiniz.


Çocuk Doğum Günü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Çocuk Doğum Günü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Çocuk Doğum Günü Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Çocuk Doğum Günü Organizasyon İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon Ankara Çocuk Doğum Günü Organizasyon Sinop Çocuk Doğum Günü Organizasyon Kırklareli Çocuk Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?