Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Parti Organizasyon

Kadıköy Parti Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Kadıköy Parti Organizasyon
18
Parti Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Kadıköy Parti Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 963 oy
Zümra Organizasyon
Zümra Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
31 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Ataşehir, İstanbul
Miam Organizasyon
Miam Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Kadıköy, İstanbul
Wanna Yacht
Wanna Yacht
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Kadıköy, İstanbul
Lets Organizasyon
Lets Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Ataşehir, İstanbul
N. Parti
N. Parti
5.0
Çevrimiçi
27 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Kadıköy, İstanbul
Kadıköy
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Kadıköy Parti Organizasyon Fiyatları 2024

Kadıköy Parti Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 18.740 TL ile 22.910 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Kadıköy Parti Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Kadıköy Parti Organizasyon Müşteri Yorumları

E
Ertan Erdaş
Her şey çok güzeldi herkese tavsiye ederim Sun organizasyona teşekkürler. Özellikle Hüseyin bey'e teşekkür ederim

M
Merve Topbaş
Her zaman en güzelini en kalitelisini yapıyor herkes için 😍

A
Aleyna
Hediyeliklerimizi yosunart ile anlaşarak yaptırdık. Kafamız çok karışıktı çok fazla çeşitleri vardı ve seçmek çok zordu her biri birbirinden güzel olan ürünleri ile bize çok yardımcı oldular hersey için teşekkür ederiz

K
Kader Şen
Kendisi hılzı düzgün kaliteli personel bi iş becerdi artı sıcak ve samimi oldu için de teşekkür ederiz 💕

P
Pelin Dalmaz
Kesinlikle bundan sonra başkası ile çalışamam. Ceren hanım harikalar yaratıyor 🌸



Parti Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Kadıköy Parti Organizasyon Talepleri

B Bünyamin A.
Şef organizasyonumuzda muhakkak bizim ürünlerimizle yaptığı menüyü anlatabilecek ve orada dinleyen kitleyi kendisini dinlettirebilen bir profilde olmalı Şefimiz üst düzey yönetici ve prtokollerimize açılış yapıldıktan sonra mağazamızın canlı mutfak alanını kullanarak menü çıkarmalı. Amacımız katılımcı olan yaklaşık 20 kişiye yaptığı yemeği ve yemeği yaparken ürünlerimizin hangi özelliğini kullandıysa onu anlatmalı. Bir workshop gibi gerçekleşmeli. Menümüz çok seçkin olmalı ve servislerimizi buna göre hazırlamalıyız. Şefimizin servis elemanları catering ekibinden ayrı olmalı sadece şefe yardım etmeli. Baristamız kahve kültürünü bilen ve mağaza ürünlerini kullanarak workshop yapabilecek 20 kişilik ortalama katılımcıya hitap edebilecek kahve içeren kokteyler hazırlayabilecek olmalıdır. Örneğin Avusturalya ile ilgili Flat White anlatırken flat white kokteyli yapabilecek ve ikram edecektir. Şefimiz hazırlığını mağazaya gelmeden yapmalı mağazada fine tuningleri vermeli sadece Mağaza balon giydirme sadece tabela altı ve kenar kolonlarda olmalı. Ters u olacak şekilde markanın renkleri kullanılarak zincir yapılmalı. Turkuaz ve beyaz Photowall örümcek stant olmamalı. 3 metre en 2 metre boy olarak vinil germe sağlam ve devrilmez özellikte olmalı Catering belirttiğimiz menüde veya alternatif olarak bize sunulmalı onay alınmalı. Catering garsonlarımız şık giyimli tek tip kıyafet a plus görünümlü olmalı Açılış boyunca hizmet vermeli boşları almalı yenilerini ikram etmeli Peynir tabakları masalara kütük veya tahta servislerde burakılmalı diğerleri şık tepsilerde ikram edilmeli masalara şık servislerde bırakılmalı. Hosteslerimiz kahve makinelerimizde tüketicilerimize kahve ikram etmeli ve a plus görünümde olmalı. Trio ekibi a plus görünümde olmalı. Bistro masalar belirtilen mağazalarda boyası yeni herhangi hasarı olmayan şık ayaklı bistro masa veya yuvarlak ayaklı bistro olmalı. Yuvarlaklar için antrasit örtü antrasit kuşak kullanılmalı. Masaların üstü için şık çiçek aranjmanları hazırlanmalı. Örtü gerektirmeyen bistro masalarımız siyah veya antrasit renkte olmalı.
C Cengizhan K.
40 kişilik bir şirket etkinliği olarak düşünüyoruz. Sizden beklentimiz, havuzlu bir mekan ve alternatif olarak havuzsuz bir mekan. Lokasyon olarak şirketimiz Ataşehir bölgesinde olup, buralara yakın yerler olabilir. Beykoz’a kadar uzaklıklar uygun olacaktır. Alkollü ve alkolsüz içeceklerin alışverişini yapıp parti öncesinde biz size teslim ederiz. Alkollerin servisinde destek olacak deneyimli iki barmen rica ediyoruz. Dj Seti ve Işıklandırma istiyoruz en azından bu hizmet için ayrıca teklfinizde ne kadar bir bedel istediğinizi yazarsanız bunu da ayrı olarak değerlendirebiliriz. Çalışanların şarkı söyleyebilmeleri için mikrofon da önem arz ediyor. Örnek bir dj setup malzemeleri için: 1 Adet DJ Setup, 4 Adet Hoparlör, 1 Adet Mikrofon ve Mikrofon Masası, Işık masası minimum 4 robot. Catering olarak biz et ve salata yapmak için ve meze yapmak için malzemeler getireceğiz. Ayrıca alkolle birlikte çerez ve kuruyemiş ikramı gerçekleştirilecek. Sizden bunların servisinde ve etlerin pişirilmesinde ve kişilere servis edilmesinde bize destek olacak iki veya üç kişi rica ediyoruz. Tahmini tarih 27 ağustos Cumartesi veya 30 ağustos Salı. Bu İki farklı gün için biri h.sonu ve biri h.içi’ne denk geldiği için, iki farklı teklifiniz olursa bunu da değerlendirebiliriz. Teşekkür ederiz.
O Onurhan O.
konsept: akşam 6dan sonra başlayan bir alkollü after party. kişi sayımız 50-80 arasıdır. isteklerimiz: ses, ışık ve dj, yemek değil de misafirlerin karnını doyurabileceği ufak tefek mezeler, atıştırmalıklar ve canepeler (bi büfe tarzında). düğün pastası yerine minik cupcakeler düşündük onun yanında tatlılar. nikah hediyelerimizi koyabileceğimiz süslü masalar ve küçük ikramlar. nikah tagı isteriz. Kokteyl masaları tercih ediyoruz. Sevdiklerimize düzenlemek istediğimiz mini bir parti düşündük. isteklerimiz bunlardır ve bunlar üzerine bir fiyat öğrenmek istiyoruz.
Ö Özge Ç.
Merhaba, Istanbul'da 19 agustos gunduz dugun sonrasi after party yapmak istiyoruz. 40-50 kisilik tercihen anadolu yakasinda alkollu bir eglence istiyoruz. Dusundugumuz alternatifler : 1. Mekanin odemesini, fingerfood yiyecekleri ve ilk ickileri biz karsilamayi planliyoruz. Geri kalani katilimcilar kendi alabilir. 2. Tum hersey icerisinde ve sinirsiz alkollu (fiyata gore tercih edecegiz) Diger alternatiflere de acigiz. Simdiden tesekkurler :)
S Sule B.
parti 10 yas grubu cocuklar icin bir okula veda gibi olacak. 13:00-17:00 arasında mesela survivor parkurlar, kurulabilirse zipline, acık havada oynanabilecek kucuk oyunlar dusunulebilir. Mekan Kadıkoyde ve oturma duzeni ile ilgili bir ihtiyac yok sadece cocukların o gun guzel vakit gecirmesi icin bir oyun ablasi/abisi ve aktivite metaryellerine ihityac var.
Y Yasin Ç.
ses sistemi, masa oyunlari(just dance tarzi interaktif oyunlar da olabilir mumkunse), kisi sayisina gore masa sandalye, alkol(teklifin kabul olmasi durumunda istenilen alkoller ya da alkolu kendim halledebilirim alkolsuz fiyat da teklif ediniz.), meze cerez vs.(bu da alkoldeki gibi temin edilememe durumuna gore de fiyat belirtiniz lutfen.)
E Elif D.
Merhaba, 112 kişilik çalışanlarımızla yaza merhaba partisi yapmak istiyoruz. kampusumuzde yeterli alanımız mevcut. ama organizasyona ihiyacımız var. herkesin eğlenebileceği keyifli vakit geçirebileceği bir organizasyon olması önemli bizim için. bu yüzden fiyat araştırması yapmaktayım.
C Cihan A.
11 Eylül Cumartesi günü, nikah sonrasında saat 19.00'da bir parti düzenlemek istiyoruz. Yaklaşık misafir sayımız 80-100 arası. Limitli alkolle kokteyl ikramı olacak. (Belirlenen limitin üstünde talepler için alkol satışı olabilir)

Kadıköy Parti Organizasyon için Parti Malzemeleri

Kadıköy parti organizasyon hazırlıkları sırasında pek çok malzemeye ihtiyaç duyarsınız. Sadece süsler değil partide kullanacağınız malzemeleri de önceden temin etmeniz gerekiyor. Bunun için parti malzemeleri Kadıköy alışveriş mekanlarına bakabilirsiniz. Burada partiniz için uygun pek çok ürünü bir arada bulabilirsiniz.

Parti malzemeleri Kadıköy mağazalarından kolayca temin edilebilir. Kadıköy'de bulunan mekanları gezerek istediğiniz tarzda malzeme bulabilirsiniz. Fiyat incelemesini de mağazaları gezerek yapabilirsiniz.

Parti Dünyası

Kadıköy parti organizasyon için Parti Dünyası'nın İstanbul'un pek çok yerinde şubesi var. Mağaza, Cumartesi günü dahil hafta içi 09:30-20:00, Pazar günü ise 10:00-18:00 arasında hizmet veriyor. Bu saatler içerisinde istediğiniz gibi alışveriş yapabilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz. Bağdat Caddesi'nde bulunan mağazada partilere dair her türlü malzeme satılıyor. Geniş kapsamlı mağazaları, parti yapmak isteyenlerin bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasiteye sahip.

Adres: Bağdat Caddesi Küçükağa Sok. No:1 D:7  Şaşkınbakkal - Kadıköy

Parti Sepeti

Parti Sepeti mağazası Kadıköy'de Sahrayı Cedit Mahallesi üzerinde bulunuyor. Mağazada Kadıköy parti organizasyon, doğum günü parti malzemeleri, baby shower parti malzemeleri, yetişkin partileri için malzemeler, kullan at parti malzemeleri gibi pek çok kategoride ürün satışı yapılıyor. Pazartesi-Cumartesi günleri 09:00-20:00 arası, Pazar günü ise 09:00-16:00 saatleri arasında alışveriş yapmanız mümkün. İsterseniz internet sitesi üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz.

Adres: Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi No:4, Sahrayıcedit, 34734 Kadıköy/İstanbul

Party Park

Party Park özellikle doğum günü malzemeleri üzerine yoğunlaşmış bir mağaza. Sadece doğum günü malzemeleri satmıyor. Diğer parti malzemelerini, baby shower parti malzemelerini ve oyuncak çeşitlerini de satıyor. İnternet üzerinden de satış yapılıyor. Hafta içi, Cumartesi de dahil 10:00-19:30, pazar günü ise 10:00-17:00 saatleri arasında mağazadan alışveriş yapabilirsiniz.

Adres: Küçükbakkalköy Mah. Şerif Ali Yolu Cad. No:26 /A

Esin Balon

Kadıköy parti organizasyon süslemesi yaparken balonlardan sıkça faydalanıyor. Balonlar ucuz ve kolay bulunan malzemeler olduğu için tercih nedeni oluyor. Balonların tercih edilmesinin tek nedeni bunlar değil elbette. Balonlarla yapılan süslemeler çok hoş oluyor. Rengarenk balonlarla süslenmiş mekanlar herkesi büyülüyor. Esin Balon, balon üzerine yoğunlaşmış olsa da diğer parti malzemelerinin de satışını gerçekleştiriyor.

Adres: Merdivenköy Mh. Ressam Salih Ermez Caddesi No:47, Kadıköy - İstanbul

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Parti Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Parti Organizasyon
İstanbul Parti Organizasyon İzmir Parti Organizasyon Ankara Parti Organizasyon Sinop Parti Organizasyon Kırklareli Parti Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?