Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Keçe, dikilebilen ve farklı renklere sahip olan bir kumaş türü. Keçe kumaşı ile çok farklı şeyler yapmak mümkün. Oyuncaktan nikah şekerine, bebek şekerinden anahtarlığa kadar pek çok şey keçe kullanılarak yapılabiliyor. Hem yapımının çok kolay olması hem de çok güzel sonuçlar çıkması sebebiyle bebek şekerleri özellikle keçe ile yapılıyor. İşte evde kendi imkanlarınızla bile hazırlayabileceğiniz keçeden bebek şekeri modelleri.


İçi pamuk dolgulu harika keçeden bebek şekeri modelleri

Bebek şekerleri, doğum günü, yeni doğum partisi, mevlit ya da diş partisi gibi etkinliklerde davetlilere dağıtılıyor. Bebek şekeri modelleri arasında ise ilk sırayı keçeden yapılanlar alıyor. Eğer siz de keçeden bebek şekeri yapmak istiyorsanız birkaç basit dikiş ve süsleme malzemeleri ile harika sonuçlar alabilirsiniz. Bu şekilde içi pamukla doldurulmuş, pofuduk görünümlü bebek şekeri modelleri minik ambalajlar içinde davetlilere dağıtılabilir. İçi pamuk dolgulu bebek şekerlerini anahtarlık şeklinde de yapabilmeniz mümkün.

En Güzel Bebek Şekeri Modelleri


Bebek figürlü bebek şekerleri.

Farklı renklerde keçeler kullanarak bu şekilde harika bebek kafası figürü oluşturabilirsiniz. Bu model, bebek partilerinde en çok tercih edilen bebek şekeri modelidir. Emzikli bebek kafası partinin temasına da oldukça uyum sağlar. Dilerseniz bu keçeden yapılan minik kafaları düğme ya da renkli ipliklerle daha da süslü hale getirebilirsiniz.


Pratik keçeden bebek şekeri modelleri

Çok fazla dikiş bilmiyorsanız ve daha pratik modeller arıyorsanız bu şekilde yalnızca keçe kumaşını keserek oluşturulan keçeden bebek şekeri modelini tercih edebilirsiniz. Bebek tulumu şeklinde kestiğiniz kalın keçe kumaşını, düğme ve fiyonklarla süsleyebilirsiniz. Sağ görseldeki ise diş partileri için oldukça ideal bir model.


Keçeden minik kutular

Keçelerle yalnızca figür yapmak zorunda değilsiniz. Bu şekilde keçeden minik kutular yaparak içerisine şeker koyabilirsiniz. Bu hem ideal bir bebek şekeri modeli hem de oldukça yaratıcı. Birbirine geçerek bir kutu şeklini alacak şekilde kesilen keçelerle yapılan oldukça pratik bir model. İçerisine farklı şekerler ya da lavanta gibi güzel kokular koyarak davetlilerinize hediye edebilirsiniz.


Kişiye özel tasarımlar

Keçenin en büyük artısı kendinize özel çok farklı tasarımlar ortaya çıkarılabilmesi. Bebeğinizin isminin yer aldığı, bebek figürünün bulunduğu farklı hayvan figürlerinin yer aldığı tasarımlar keçeden harika bir şekilde yapılabiliyor. Kız ve erkek bebekler için birbirinden farklı keçeden bebek şekeri modelleri mevcut. Üzerinde bebeğinizin isminin bulunduğu bu bebek şekerinin arkasına mıknatıs yapıştırarak sevdiklerinizin dolabında yer almasını sağlayabilirsiniz.


Keçeden bebek şekeri modellerinde son trend.

Çok pratik bir yapıma sahip olan bu tarz çubuklu bebek şekerleri de son dönemde trend sayılıyor. Üzerine keçeleri keserek yapıştırılan bu çubuklu keçeden bebek şekeri modelleri, parti boyunca çekilen fotoğraflarda hoş bir görünüm yaratmak için ideal. Yine mıknatıs kullanarak magnet haline getirilebilen oldukça kullanışlı bir model.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 54 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?