Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Keçeden Nikah Şekeri Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nikah şekeri, son dönemde farklı modelleriyle kendini gösteren bir gelenek. Nikaha gelen kişilere ikram ya da hediye olarak sunulan nikah şekerleri, düğün modası içerisinde her geçen gün farklılaşıyor.


Keçeden Nikah Şekeri Örnekleri

Son birkaç yıldır yükselişe geçen keçeden malzemeler, nikah şekerlerine de yansıdı. Keçe malzemesi kullanılarak yapılan bu harika nikah şekerleri davetlilerin, nikahtan sonra da sizi hatırlamak için saklayabilecekleri güzel bir anı. Eğer siz de nikah şekerinizi keçeden yaptırmak ya da yapmak istiyorsanız harika keçeden nikah şekeri modelleri derlememize göz atabilirsiniz.


Nikah Şekeri İçin Keçe Kullanabilirsiniz

Düğün ile ilgili her türlü detaya gelen yeni trendler, nikah şekeri dünyasında da kendisini göstermeye başladı. Butik tasarımcıların, nikah şekerinde de iyi işler çıkarmasıyla birlikte birbirinden özgün keçeden nikah şekeri modelleri ortaya çıktı.


Gelinlik ve Damatlık

Nikah şekeri tasarımında kullanılan en popüler figür hiç kuşkusuz gelinlik ve damatlık figürüdür. Bu figür keçe malzemesiyle de kolayca yapılabiliyor. Siyah ve beyaz keçe kullanılarak yapılabilecek bu harika nikah şekerini ayrıca simli tüllerle de süsleyebilirsiniz. Keçeden yapılan nikah şekerler, yaka süsü, magnet ya da süs eşyası olarak tasarlanabilir.


Kuş Figüru

Minik poşetler içerisinde yer alan bu harika dolgulu keçeden kuş figürü, davetlilerinizi çok sevindirecek bir nikah şekeri modeli. Anahtarlık ya da yaka süsü olarak tasarlanabilecek bu harika nikah şekerini hem kendiniz yapabilirsiniz hem de yaptırabilirsiniz. Kuş figürü de şirin nikah şekeri tasarımlarında en sık kullanılan figürlerden biri. Dilerseniz farklı renklerde kuşlar ya da çift kuşlar şeklinde keçeden nikah şekeri tasarımı da yapabilirsiniz.


Gelin ve Damat

Gelinlik ve damatlığa alternatif olarak direkt gelin ve damat figürüne sahip bir nikah şekerine ne dersiniz? Minik keçelerden kolayca yapılabilecek bu harika nikah şekeri hem sevimli hem de şık görünüyor.


Keçeden Nikah Şekeri Modelini Kendinize Benzetebilirsiniz

Bu keçeden bebeklerin fiziksel özelliklerini de kendinize benzetirseniz temsili halinizi davetlilerinize dağıtmış olabilirsiniz. Örneğin sarışınsanız bu keçeden yapılmış gelin bebeğin saçlarını da sarı yapabilirsiniz. Çiçek ve tüllerle de gerekli süslemeleri tamamlayabilirsiniz.


Anahtarlık ya da Yaka Süsü

Keçeden nikah şekeri dendiğinde akla genellikle anahtarlık ya da yaka süsü gelse de bu malzeme kullanılarak çok daha farklı ürünler de çıkarmak mümkün. Farklı renklerdeki keçeleri lazer kesim yardımıyla kestirdikten sonra minik bir kase haline getirebilirsiniz. Bu keçeden kaselerin içerisinde de sevimli şekerler koyarak oldukça yaratıcı ve de şirin bir keçeden nikah şekerine ulaşabilirsiniz. Bu şeker poşetlerin üzerine isimleriniz ve tarih yazılı bir kart iliştirilebilir. Bu tarz bir nikah şekeri ile hem davetlilerinizin ağzını tatlandırmış hem de gözlerine hitap etmiş olursunuz. Ayrıca alışılmışın dışında bir şey yaparak da konuşulabilirsiniz.


Kalpli Keçeden Nikah Şekeri

Magnet ya da yaka süsü olarak tasarlanabilecek bu harika kalpli keçeden nikah şekeri de minimal bir tasarım arayanlar için ideal. Siyah ve beyaz kalp olarak görünen bu keçeden nikah şekeri aynı zamanda damatlık ve gelinliği de temsil ediyor. Siyah kalbin üzerindeki fiyonk damadı, beyaz kalp üzerindeki çiçek de gelini çağrıştırıyor. Ortadaki kalp ise iki kişinin kalplerinin bir olduğunu simgeler nitelikte. Bu tarz anlamlı ve sade nikah şekerleri de yaptırabilirsiniz.


Baykuş Figürlü Keçeden Nikah Şekeri Modeli

Keçeden nikah şekeri yapmak istiyorsanız baykuş figürlü keçeden nikah şekeri modelinden ilham alabilirsiniz. Ortaya hem sevimli hem de bu özel günü yansıtan eşsiz nikah şekerleri çıkacaktır.


Nikah Şekeri Modelleri İçin Diğer Öneriler

Nikah şekerleri, günden güne çeşitlendi ve çok farklı çeşitler ortaya çıktı. Gelişen düğün trendleri ile birlikte bu modeller birçok gelin adayı tarafından kullanılmaya başlandı. Bu modellerin en başında, mum nikah şekeri modelleri ve magnet nikah şekeri modelleri geliyor. Dilerseniz ilgili yazılar kısmından, tüm nikah şekeri modelleri ile ilgili fikir alabilirsiniz.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Keçeden Nikah Şekeri Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 49 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?