Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kocaeli Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Kocaeli Düğün Organizasyon

92
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Kocaeli Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 327 oy
Sevinç & Fidan Organizasyon
Sevinç & Fidan Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
49 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
İzmit, Kocaeli
 Güliz Organizasyon
Güliz Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
31 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
İzmit, Kocaeli
Neka Organizasyon
Neka Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
34 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
İzmit, Kocaeli
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.3
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Düğün Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Kocaeli Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

Kocaeli Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 31.670 TL ile 38.710 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Kocaeli Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Kocaeli Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

S
Sinem & Durmuş
Hizmet kalitesi, ekip , yaklaşım bunların hepsi ufak detaylar. Mevzu bahis düğün ise Öyküm’den gerisi tefferruattır😊çok güzel bi gece geçirmemizi sağladılar. Çok emek verdiler. Kesinlikle öneriyoruz herkese. yüzde 100 güvenle alnımızın akıyla çıktık. Olcay Hanım, Nazif Bey ve tabi ki Öykü. Hepinize bir kez daha teşekkür ederim.Başarılar, bol kazançalar dilerim

F
Fikret Demirel
Zamanımda ve istenilen şekilde organizasyon yapıldı… konuşma iletişim çok güzeldi… düğün sonu temennilerde bulunulması ve her isteğimize sıfır olumsuzlukla yaklaşımı çok güzeldi… teşekkür ederim güliz hanım…

N
Nurcanpişkin
Merhabalar öncelikle adım nurcan Eyüp bey ile arkadaşımın kızının tavsiyesi ile tanıştık 2018 senesinde daha önceki firma ismi kina_palyaco_organizasyon olacaksan biliyorduk,yeni işleri açtığını ogrendik,komşumuzun düğünü için araştırma yaparkene karşımıza çıktı numara Bi yerden tanıdık geliyor derken gibi.com da olduğunu öğrenmiş oldum ve daha öncesinde kendisinden hizmet aldığımız için kendi düşünülmüş gibi herkesi dört dörtlük yaptı ve misafirlerimizi çok memnun bıraktı,gönül rahatli ile işlerinizi yaptırabilir sonuna kadar işlerinin arkasındadır kendisi hersek gönlünüzce olsun bol kazançlar dilerim

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

T
Tekincan Taç
Herşey kusursuzdu teşekkürler selim bey


Kocaeli Düğün Organizasyon Talepleri

A Ayşenur B.
Evimizin bahçesinde vereceğimiz kına organizasyonu için ortalama 100-150 kişilik organizasyon teklifi talep ediyoruz. Masalar ve masa düzenleri dekorlar organizasyona tabii olacak sekildedir. Orkestra talep etmiyoruz. Catering dahil değildir. Talep ettiğimiz şeyler ; -dekorlar -led aydınlatma ipleri - masalar ve masa düzenleri ( supla, yemek servislikler çatal bıcak etc.)
B Batuhan K.
Düğün, körfez necmettin erbakan kültür merkezinde olacak. Masa ve sandalye salonda var. Beyaz konseptli olacak, duru ve şık olmasını istiyoruz masalar sandalyeler beyaz kaplanacak. İkram olarak poğaça kuru/yaş pasta olacak. Yemekli olmayacak. Fotoğraf için başka fotoğraf ekibi ile anlaştık. Canlı müzik için de kendi çalgıcılarımızı getireceğiz.
A Abdulkadir E.
Düğün Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde olacak. Masa sandalye süslemesi, servis elemanı, ışıklandırma, gelin damat yolu, takı alanının süslenmesi olacak. Konsept olarak masalara beyaz çiçek tavsiyenizi almak isterim sandalyeler de uyumlu şekilde süslenecek. Ses sistemi ve canlı müzik için teklif almak isterim.
E Elif Z.
Rustik tarzda bir konsept üzerine ilerleyeceğiz. Gelin yolu üzerine hasır halı ve yanlarda ahşap oturma alanları olacak, oturma alanlarının yan kısımlarına çiçekler eklenebilir. Gelin tagı, ışıklandırma ve müzik sistemi tarafımızca karşılanacak. Servis ve organizasyon için 2 görevli yeterli olacaktır.
N Nadide B.
merhabalar öncelikle nişanım salonda olucaktır. İhtiyacım olan sunucu, organize edebilmesi söz nişan yüzükleri takılırken anons geçmesi gelin damat çıkışında anons geçmesi müzikleri sırasıyla çalınması sadece bir sunucuya ihtiyacım var dır onun haricinde ses sistemi vs herşey mevcut
G Gökhan Y.
Yunus Emre nikah salonunda gerçekleşecek, Dolphin AVM yanı İZMİT. Bistro masalarda kokteyl tarzında bir organizasyon düşünüyoruz, ayakta olacak. ikramlıklar ve soft içecekler servis edilecek. 300 kişilik bir organizasyon için teklifinizi rica ederim.
A Aysun K.
Mekanı sekapark içinde yer alan seka bahçeyi tuttuk masa ve sandalyeleri var gelin damat masasının olduğu yeri gelin yolunu ve masaları süsletmek istiyorum eğer varsa oyun alanının yerine gelin damat adının yazılı olduğu baskıdan yaptırmak istiyorum
S Serhat E. S.
Düğün Kocaeli Körfez Necmettin Erbakan kültür merkezinde olacak davetlilere ikram için aperatif yaklaşık 350 kişilik ses sistemi olacak arkada fon müzik çalmak için sade nikah havasında bir düğün düşünüyorum fotoğrafçı ve kameramanda olabilir.
A Ayhan K.
Düğün köyde olacak 20 masa100 sandalye sandalyeler giydirmeli olsun gelin yürüme yolu ve gelin damat masa sandalye arka süsleme aydınlatma olacak köy umuttepe hastanesinden 15 km uzaklıkta acik alanda olacak şentepe köyü
M Melih T.
yaklaşık 500 kişini katılacağı düğün organizasyonunda uygun bir salonda masa düzeni, müzik, foto video ve ikramlık olarakta pastane ürünleri ile içecek talep ediyorum, ödeme bilgileri hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.

Kocaeli Düğün Salonları İçin Her Zevke Uygun Öneriler

Mutlu bir beraberliğe atacağınız ilk adımlara şahit olacak mekan seçiminde kararsız iseniz, Kocaeli düğün salonları için sunduğumuz birbirinden farklı tavsiyeleri dikkate alabilirsiniz.

Kocaeli düğün salonları hakkında bilgi arayan çiftler! Kocaeli kır düğünü mekânları ve tanıtımları ile hayallerinizdeki düğüne ev sahipliği yapacak yeri kolaylıkla seçebileceksiniz.

Kocaeli Kır Düğün Salonu

1000 kişilik geniş kapasitesinin yanı sıra denize sıfır manzarasıyla açık hava düğünleri için ideal bir ortam sunan Kocaeli Kır Düğün Salonu, 150 kişilik kapalı mekanında da kış düğünlerine ev sahipliği yapıyor.

Yıldız & Beyzade Düğün Sarayı

Kocaeli fuar alanında yer alan Yıldız ve Beyzade Düğün Salonları, kaliteli hizmet ve güleryüz arayan çiftlerin gözdesi olmaya aday. İzmit fuar düğün salonları fiyatları gibi sorularınız için verdiğimiz telefon numarasından işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Kocaeli Antikkapı Düğün Salonu

750 kişilik kapasitesi ile yemekli ve yemeksiz düğünlere ev sahipliği yapan Antikkapı Düğün Salonu, orkestrası ile ön plana çıkıyor. İzmit nişan mekanları arasında da sunduğu olanaklar ile dikkat çeken mekan, en özel anlarını kusursuz yaşamak isteyen çiftleri bekliyor.

Çırağan Düğün Sarayı Derince

Her türlü sünnet, düğün, nişan gibi yemekli ve yemeksiz organizasyonunuzda sizi ve misafirlerinizi ağırlamaktan mutluluk duyan Çırağan Düğün Sarayı, Derince düğün salonları söz konusu olunca akla gelen ilk mekanlardan.

Çimen Restaurant

Gebze kır düğünü mekanları arayışında olan çiftler için önereceğimiz Çimen Restaurant, şehir merkezine sadece 5 km uzakta bulunuyor.  1500 kişilik açık alanıyla kır düğünü için ideal olan mekan, 500 kişilik kapalı alanıyla da dört mevsim yeni evli çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor.

Vaha Park Düğün & Davet

Darıca kır düğünü mekanları arasında yeşilin mavi ile buluştuğu eşsiz konumuyla öne çıkan Vaha Park, kapalı salonu ve denize nazır bahçesiyle düğün, sünnet, lansman, ziyafet gibi her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak donanıma sahip olmasıyla dikkat çekiyor.


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Düğün Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?