Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Köpek Aşı Takvimi ve Fiyatları - Evcil Hayvan Bakımı Bilgileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Köpekler insanların en sadık dostları olarak bilinirler. Gerçekten de sadakat bu hayvanları tanımlama için en uygun kelimelerden olsa gerek. Kimi zaman evde çocuğumuza arkadaş, kimi zaman yalnızlığımızı bize unutturan bir dosttur köpekler. Bu yazımızda günümüzü beraber geçirdiğimiz dostlarımız için uygulanan köpek aşı takvimi ve fiyatları hakkında bilgiler vereceğiz.


Köpek aşı takvimi nedir?

Köpekler genel yaşam formları nedeniyle parazit ve bakterilere açık halde yaşarlar. Evimizde bizimle beraber yaşadığımız bir canlıda bu tip oluşumların taşınması istemediğimiz bir durumdur. Bu hem kendi sağlığımız açısından hem de köpeğimiz açısından kritik bir durumdur. Bu nedenle köpeğimizi belirli şartlar oluştuktan sonra periyodik aşılama yaptırmamız gerekmektedir. Bu periyodik takvime köpek aşı takvimi diyoruz.


Köpeğimiz aşılanmaya ne şekilde hazırlanmalıdır?

Köpeğimizin aşılanması belirli şartların sağlanmasıyla başlanılacak bir işlemdir. Bunlardan ilk şart köpeğimizin iç ve dış parazitlerden temizlemektir. Yavru 30 günlük olmasına müteakip parazit temizliği için tedavi başlamalıdır. İkinci şartımız ise köpeğimizin bir hastalık geçirmiyor olmasıdır. Hastalık dönemlerinde yapılan aşılar fayda sağlamayacaktır.


Köpeğimize hangi aşılar uygulanır?

Köpeğimize uygulanacak aşılar hem görünen hem de görünmeyen tüm parazitler ve hayvanlara özgü bazı hastalıkların önlenmesi amacını taşır. Bunlar iç ve dış parazit aşıları, Puppy DP, DHPPi+L, Vanguard Plus 5, Coronovirus, Bronchine, Lyme, Kuduz ve mantar aşılarıdır.


Köpek aşı takvimi uygulaması

  • 6 hafta Parazit tedavisi – 30-35 TL
  • 7 hafta Corona – 70 TL
  • 8 hafta Karma Aşı – 70TL
  • 9 hafta Bronchine – 70TL
  • 11 hafta Corona Aşısı II -70 TL
  • 12 hafta Karma Aşı II – 70 TL
  • 13 hafta Kuduz – 60 TL
  • 14 hafta Bronchine Aşısı II - 70TL
  • 15 hafta Lyme Aşısı - 85TL
  • 16 hafta Karma Aşı III – 70TL
  • 17 hafta Lyme Aşısı II - 85TL

Köpek aşı takvimine uymalı mıyız?

Köpeğimizle aynı ortamda yaşıyorsak ve aynı havayı soluyorsak, sadık dostumuzda bulunan tüm parazirt, virüs ve bakteriye açık haldeyiz demektir. Hayvansal bir çok hastalık mikrobu insan üzerinde yaşamını sürdüremese de bazı bakteri ve virüsler bizleri hasta edebilir hatta kuduz gibi bir hastalık ölümcül olabilir. Bunun yanında can dostumuzun da hastalanıp acılar çektiğini görmek istemeyiz sanırım. Bu nedenle köpek aşı takvimi hem bizim hem de köpeğimiz için çok büyük önem taşımaktadır.


En İyi Köpek Eğitim Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Köpek Eğitim profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Köpek Aşı Takvimi ve Fiyatları - Evcil Hayvan Bakımı Bilgileri için en iyi profesyonel listesi
4.9 26 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?