Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Küçük dövmeler özellikle ilk kez dövme yaptıracakların en çok tercih ettikleri dövme modelleri arasında gelir. Küçük simgeler, harfler veya sembollerin yanı sıra minimal tasarımlar da en çok rastlanan küçük dövme modelleri arasında yer almaktadır.


Farklı ve Yaratıcı Küçük Dövmeler

Siz de ilk kez dövme yaptırmayı düşünüyor fakat cesaret edemiyorsanız size sunduğumuz farklı ve yaratıcı küçük dövme tasarımlarına göz atarak fikir edinebilirsiniz. İşte en farklı küçük dövme modellerinden bazıları:


Solucan dövmesi

Hayvanseverlerin çoğu kedi, köpek, kuş veya balık gibi canlıları dövme yaptırmayı tercih edebilir. Fakat siz sıradan bir insan olmadığınızı gözler önüne sermek isterseniz sıra dışı seçimler yapabilirsiniz. Solucan gibi bir canlıyı dövme yaptırmak pek alışılageldik bir durum olmadığı için meraklı bakışların hedefi olabilirsiniz.


Kalp Dövmesi

Dövme için en çok tercih edilen desenlerden biri kalp olabilir. Özellikle ilk kez dövme yaptıracak olanlar kalp, yıldız gibi küçük dövmeler bilek,ayak ya da kol gibi alanlara uygulatabilir. Siz de sevginizi kolunuzda taşımak istiyorsanız birbirinden farklı kalp dövme tasarımlarından faydalanabilirsiniz.


Parmak dövmesi

Son zamanlarda alyans takmak yerine birbirlerine olan sözlerini ölümsüzleştirmek isteyen çiftler parmaklarına dövme yaptırmayı tercih edebiliyor. Bu küçük dövmeler bir araya geldiğinde birbirlerini tamamlayacak şekilde de tasarlanabilir. Parmak dövmesi söz konusu olunca akla ilk yüzük dövmeleri gelse de parmakların yan ve iç kısımlarına da dövme yaptırmak mümkün.


Ay dövmesi

El, ayak ve  bilekler küçük dövme uygulamak için en çok tercih edilen yerlerden bazıları. Ay dövmesi, bu bölgelerde oldukça zarif ve göze çarpan bir model olarak dikkat çekiyor.

Siz de ilk kez dövme yaptırmayı düşünüyor ve küçük dövmeler ile başlangıç yapmayı düşünüyorsanız en etkileyici ve yaratıcı dövme modelleri için galerimize göz atabilirsiniz.


Evlilik Yüzüğüne Alternatif Olabilecek Küçük Dövmeler

Sevdiğinize verdiğiniz ömür boyu birliktelik sözü için alyans takmak yerine birbirinden farklı dövme modellerini de tercih edebilirsiniz. Yüzük parmağına yapılan dövmeler özellikle yüzük takamayan, takıya alerjisi olan çiftlerin de seçimi olabilir. Evlilik yüzüğü yerine kullanılabilecek en güzel dövme modellerini incelediğimiz yazımız size uygun dövme modelini seçmenize yardım edecektir.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler için en iyi profesyonel listesi
5.0 16 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?