Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Küçük ofislerin daha samimi bir ortamı oluyor. Eğer küçük bir ofisiniz varsa bu ofisi daha güzel dekore ederek kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Ufak aksesuarlarla ve mobilyaları doğru yere koyarak küçük ofis tasarımları hazırlayabilirsiniz.


Küçük Ofis Tasarımları İçin Harika Fikirler

Küçük ofis tasarımları yapmak için illa iç mimar tutmaya gerek yok. İyi bir araştırma yaparak kendinize şirin bir ofis yapabilirsiniz. Ofisinize büyük dolaplar yerine daha uygun monte edilebilir bir ofis kurabilirsiniz.


Küçük Dolaplarla Alan Açın

Geniş bir dolabın içine daha çok klasör yerleştirebilirsiniz ancak o kadar çok klasöre ihtiyacınız yoksa zaten büyük bir dolaba da ihtiyacınız yok demektir. Masanızın boyutlarında küçük bir dolap alarak dosyalarınızı buraya koyabilirsiniz.


İki Masa Yerine Bir Masa

Ofisinize iki tane büyük masa yerine, normalden biraz büyük tek bir masa koyabilirsiniz. Bu masaya yönleri farklı taraflara bakacak şekilde iki bilgisayar yerleştirerek aynı masada iki kişi çalışabilirsiniz. Masanızda yeterince alan kalırsa yazıcınızı da buraya koyabilirsiniz.


Duvara Monte Edilen Raflarla Daha Çok Alan

Ofisinizde küçük bir dolap koyacak kadar bile alan yoksa üzülmenize gerek yok. Bunun yerine kafanızı çarpmayacağınız şekilde raflar monte edebilirsiniz. Rengarenk raflarla ofisinize hoş bir küçük ofis tasarımları da yapabilirsiniz. Rahatça ulaşabilmek için fazla yükseğe koymamaya dikkat edin.


Hem Çalışma Hem Toplantı Masası

Ofisinizde bir toplantı masasına da ihtiyacınız varsa ama toplantı masası koyacak yeriniz yoksa hiç telaşa kapılmayın. Kendinize bu görseldeki gibi bir çalışma masası yaptırarak aynı anda hem toplantı masası hem de çalışma masası olarak kullanabilirsiniz.


Bol Bol Eşya Koymak İçin Geniş Çekmeceler

Ofisinizde eşya koymak için yeterince yer yoksa çekmecelerden faydalanabilirsiniz. Masanızın altına bol bol çekmece yaptırarak bu çekmeceleri küçük ofis tasarımları içinde en verimli halde kullanmaya özen gösterirseniz yer sıkıntısı çekmezsiniz.


Şık, Yaratıcı ve Lüks Ofis Aksesuarları

Küçük ofis tasarımları yaparken ofis aksesuarlarından da yardım alabilirsiniz. Küçük bir ofisiniz varsa şık aksesuarlar kullanarak ofisinize farklı bir hava katabilirsiniz. En güzel ofis aksesuarları için Şık, Yaratıcı ve Lüks Ofis Aksesuarları isimli yazımızı okumayı unutmayın.


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?