Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Kumsalda Evlilik Teklifi

Kumsalda Evlilik Teklifi

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
184
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Kumsalda Evlilik Teklifi için en iyi profesyonel listesi
4.9 2332 oy
Tatlı Telaşe Organizasyon
Tatlı Telaşe Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
185 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Pırlanta Süs
Pırlanta Süs
4.8
Çevrimiçi
52 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Seyhan, Adana
Antalya Evlilik Teklifi Md
Antalya Evlilik Teklifi MD
4.9
Çevrimiçi
45 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
Smokin Organizasyon
Smokin Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
115 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Konak, İzmir
My Organizasyon
My Organizasyon
4.8
Çevrimiçi
107 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Kumsalda Evlilik Teklifi Fiyatları 2024

Kumsalda Evlilik Teklifi fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 1.530 TL ile 1.870 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Kumsalda Evlilik Teklifi fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Kumsalda Evlilik Teklifi Müşteri Yorumları

D
Deniz Erguvan
Tuzladan kalkıp selimpaşaya gitmek önce gözümde buyudu ama mukadder hanımın güven verici ve samimi yaklaşımı ile ikna oldum iyi ki gitmişim o kadar etkileyici bir mekan ve konseptle karşılaştım ki bunu buradan tüm evlilk teklifi yapacak kişilere gönül rahatlığı ile tavsiye ederim çekimler muhtesemdi amatör fotoğrafçı olduğum için kullanılan ekipmanların kalıtesi gözümden kaçmadı çok dürüst ve güvenilir bir hanımefendi her konuda destek oldu kız arkadaşım ve ben minnettarız muhtesem bir kumsal muhtesem bir deniz ve muhtesem bir ekip daha ne olsun tekrar tekrar teşekkürler

O
Oğuz Uzun
Sevgilime kumsalda nasıl evlilik teklifi yaparım diye düşünüyordum qmq sizin sayenizde hiçbir sorun yaşamadım diğer yapacağımız organizasyonlarda sizinle çalışacağım

O
Onur Burak Çeğilli
Mine hanım çok ilgili ve pozitif enerjili bir organizatör. Çok memnun kaldık. Kendisine teşekkür ederiz iyi ki varlar. Onur, Akyaka sahilde evlilik teklifi

A
Aleyna
Hediyeliklerimizi yosunart ile anlaşarak yaptırdık. Kafamız çok karışıktı çok fazla çeşitleri vardı ve seçmek çok zordu her biri birbirinden güzel olan ürünleri ile bize çok yardımcı oldular hersey için teşekkür ederiz

N
Nedim Sezgin
Çalışma kalitesi aksaklığın yaşanmaması gerçekten çok iyi bir sunum


Kumsalda Evlilik Teklifi Talepleri

A Alaaddin E. G.
Oldukça sade olmasını istiyorum. İlginç ve şirin detaylar olabilir (kız arkadaşım fil, balina, zürafa, panda gibi hayvanları ve winnie the pooh karakterlerini çok sever fikir vermem gerekirse). Müzik olacaksa Ed Sheeran-i dont care acoustic version güzel olur fakat çok sesli olmasın lütfen :) normal yemek yerken bu müzik eşliğinde dansa kaldırıp o esnada teklif etmem güzel olabilir. Tabi daha farklı ve güzel tavsiyelere her zaman açığım. Mümkün mertebe sakin ve başbaşa olacağımız bir ortam olsa çok güzel olur. Yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim ☺️
M Mehmet K.
Zaman önemli gün batımı ve akşam havai fişek ile son bulan güzel bir kumsalda evlilik teklifi yapmak istiyorum, özellikle sizin yaptığınız etkinlikler de de gördüğüm ışıklarla süslenmiş kumsalda ki çardak tarzını istiyorum, fiyat teklifinizi verirken paket içeriğini , etkinliğin yapılacağı yer - kumsalın konu mu da paylaşırsanız sevinirim (tarih 7.05.2023 olarak düşünmekteyim)
S Sedat D.
Merhaba 27 Ekim sevgililik yıl dönümü ve ben evlilik teklifi etmek istiyorum. Sayfamızdaki kumsalda ki mumlar şeklinde olan konseptinizi beğendim sonra güzel bir yemek ve profesyonel bir çekim istiyorum detayları siz benimle paylaşırsanız sevinirim. Bir de çok bütçem yok güzel bir teklif verirmisiniz .saygılar.
F Ferhat G.
27 yaşında Mimar çok ince düşünceli yunan mitolojisi ve heykel hayranı kız arkadaşıma kumsalda ,teknede ,yuzen evlerde, yada sizin öneriniz de olabilir vb. teklifleri değerlendirmek istiyorum.Anadolu yakası cok guzel bır organısasyonsa Avrupada olabılır ben Tuzlada ıkamet edıyorum kız arkadasım Maltepede.
E Emirhan K.
Evlilik teklifini çeşme sahilde yapmayı düşünüyorum çok abartılı süslemelere gerek yok sade ve romantik olmasını istiyorum şehir dışından gelicem o yüzden tam olarak çeşmenin neresinde yapılırsa daha güzel olur hakkında bir fikrim yok bu konuda da sizden yardım istiyorum teşekkür ederim
G Görkem B.
Merhabalar, 10 temmuzda Akçakoca'da sahilde evlenme teklifi düşünüyorum. Aslında kafamda süslemelerle ilgili belli bi görsel var. Ancak numaranıza ulaşamadım. Yapılabilirlik, tarih uygunluğu ve fiyat açısından size nasıl ulaşabilirim? Numaram **, adım Görkem. Ulaşabilirseniz sevinirim.
M Muhammed B.
Kumsalda beyaz tente ve önünde kırmızı halı ve halının etrafında mumlar tente etrafında kalpli balonlar ufak bir masa 2 adet sandalye meyve tabağı ve çerez yanında içecek alkolsüz meyve suyu. Teklif esnasında istek parça çalınması ve evet dedikten sonra konfeti. Ek olarak drone çekimi
N Nisa D.
Kumsalda yaklaşık 50-60 kişilik sade 1 saatlik bir nikah yapmak istiyoruz. Fiyat alırken mekan+ konsept fiyatı almak istiyoruz. Konsept içinde süsleme, nikah memuru masası, giriş yolu gibi şeyler olabilir. Bir de fiyata 55 sandalye kiralaması dahil olursa seviniriz. teşekkür ederiz.
A Ali H.
Eylül ayının son haftasında kız arkadaşıma evlilik teklifi etme istiyorum. Deniz kenarında evlilik teklifi yapmak istiyorum. Organizasyona dahil olmasını istediklerimi işaretledim fakat değişik alternatiflere de açığım. Drone ile fotoğraf ve video çekimi yapılmasını istiyorum.
K Kerim K.
Sade ve kumsal da olması önemli kumsal yürüme yolunda mumlar ve will you marry me yazısı olsun parlak Led ışıklı çok hafif süsleme olabilir fotoğraf klip video çekimi olabilir pendik yakını ve çevresi olabilir Anadolu yakası olsun güzel bir sürpriz yapmak istiyorum.

Kumsalda Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır?

Kumsalda evlenme teklifi etmek son zamanların en popüler teklif etme yöntemlerinden biri haline geldi. Dalgaların sesi, denizin muhteşem mavisi ve kumsalın sessizliğinde bir evlenme teklifi yapmak son derece romantik bir seçenek. Evlenme teklifi için arıyorsanız işte sizin için kumsalda evlenme teklifi önerileri.

Evlenme teklifi yapmak yalnızca çiçek ve yüzük almakla olmuyor. Harika bir organizasyonla bu günü unutulmaz kılabilir ve sevdiğiniz kişiyi çok mutlu edebilirsiniz. İşte bu organizasyon için gerekli tüm detayları sizin için derledik.

Romantik Bir Masa Kurun

Evlenme teklifi için sakin ve sessiz bir kumsal keşfettikten sonra romantik bir yemek için masa hazırlığı yapabilirsiniz. Bunun için küçük bir masa ve iki sandalye yeterli olacaktır. Şamdan, kadeh, çiçek gibi detayları kesinlikle atlamayın. Dilerseniz masanın üzerine fotoğraflarınızı da dizebilirsiniz.

Süslemeleri İhmal Etmeyin

Evlenme teklifinizin daha şaşaalı olması için mutlaka süsleme yapmalısınız. Bunun için rengarenk balonlar ya da çiçekler tercih edebilirsiniz. Bir pano hazırlayarak bütün fotoğraflarınızı bu panoya asarak muhteşem bir görsel şölen oluşturabilirsiniz.

Piknik Teması

Tam teşekküllü bir masaya ya da organizasyona ihtiyacınız yok. Piknik malzemeleri ile samimi anlar yaşayabilirsiniz. Yere sereceğiniz bir kilim ve bir sepet ile romantik bir kumsalda piknik teması oluşturabilirsiniz.

Evlenme Teklifi Anı

Evlenme teklifinizin sürprizli olmasını istiyorsanız kumsalın bir köşesine “benimle evlenir misin” yazabilir ve yürüyüş bahanesiyle sevgilinizi o kısma götürerek yazıyı okumasını sağlayabilirsiniz. Böylece hiç beklemediği bir anda gelen teklif ile çok mutlu olacak ve şaşıracaktır.

Kumsalda Evlenme Teklifi Fikirleri

Çiçeklerle yazı yazabilir, uçan balonların uçlarına fotoğraflar bağlayabilir ya da denizden geçecek bir gemide pankart açtırarak evlenme teklifi edebilirsiniz. Sürpriz bir kumsalda evlenme teklifi için bu fikirlerden birini tercih edebilir ve hayatınızın en unutulmaz gününü yaşayabilirsiniz.

Sahilde Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır?

Sahilde evlenme teklifi yaparak hayatınızın en önemli günlerinden biri olan evlenme teklifi ettiğiniz günü unutulmaz kılmanın çeşitli yolları var. Sevdiğiniz kişiyi çok mutlu edeceğiniz, harika bir manzaranın önünde güzel anlar geçireceğiniz ve bu günü unutulmaz hale getireceğiniz bir evlenme teklifi için fikir edinmeye ne dersiniz?

Sade ya da romantik bir organizasyonla sahilde evlenme teklifi etmek için önceden planlama yapmalısınız. Hani sahili tercih edeceğinizi, nasıl sürpriz yapacağınızı önceden planlayarak muhteşem bir güne imza atabilirsiniz. İşte size fikir vermesi için derlediğimiz sahilde evlenme teklifi tavsiyeleri.

Sahilde Evlenme Teklifi Organizasyonu

Sevgilinize sahilde evlenme teklifi etmek için profesyonel bir ekipten yardım alabilir ve bu teklifi sizin için mükemmel bir hale getirmelerini sağlayabilirsiniz. Elbette birkaç öneriyle bu organizasyonu tek başınıza da yapmanız mümkün.

Sakin Bir Sahil Seçin

Evlenme teklifi yapacağınız sahilin hem sakin olması hem de manzarasının güzel olmasına dikkat etmenizde fayda var. Çekileceğiniz fotoğraflar ve ortamın romantik olması için bu aşama biraz daha önem taşıyor.

Anılarınızı Kullanın

Evlenme teklifi etmek için hazırlık yaparken birlikteliğiniz boyunca biriktirdiğiniz anılar size çok yardımcı olacak. Güzel bir köşe hazırlayarak birlikte çekildiğiniz fotoğrafları sergileyebilir, gittiğiniz yerlerden aldığınız hediyeleri koyabilir ve sizi çağrıştıran farklı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Sade ve Şaşırtıcı Bir Evlenme Teklifi

Eğer büyük organizasyonlar yapmak yerine samimi bir sahilde evlenme teklifi yapmak istiyorsanız tüm bu şaşaaya ihtiyacınız yok. Dilerseniz yürüyüş bahanesiyle sahile giderek ona samimi bir teklifte bulunabilirsiniz.

Büyüleyici Bir Organizasyon

Hayatınızın en önemli teklifi olduğu için daha özenli ve gösterişli olmasını istiyorsanız büyük bir organizasyon da yapabilirsiniz. Sahilde bir yemek masası kurabilir, çiçekler ve şamdanlarla süsleyebilir, fotoğrafçı ve kemancı ile anlaşarak her bir detayın mükemmel olmasını sağlayabilirsiniz.


Kumsalda Evlilik Teklifi hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Kumsalda Evlilik Teklifi tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Kumsalda Evlilik Teklifi
İstanbul Kumsalda Evlilik Teklifi İzmir Kumsalda Evlilik Teklifi Ankara Kumsalda Evlilik Teklifi Sinop Kumsalda Evlilik Teklifi Kırklareli Kumsalda Evlilik Teklifi daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?