Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Lohusa Şerbeti Bardağı Süsleme Malzemeleri ve Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Lohusa şerbeti, yeni doğum yapan annenin bol bol sıvı alması için hazırlanan bir içecektir. Çok uzun yıllara dayanan bir geçmişi vardır. Günümüzde sadece anne değil, hastaneye gelen ziyaretçilere de lohusa şerbeti ikram edilir. Lohusa şerbeti ikram edilirken kullanılacak lohusa şerbeti bardağı hazırlayarak şerbetinizi bu bardaklara doldurabilirsiniz.


Lohusa Şerbeti Bardağı

Lohusa şerbeti bardağı, kolayca bulunan malzemelerle süslenebilir. Bardağınızı, çocuğunuzun cinsiyetine göre pembe ya da mavi renkte malzemelerle de süsleyebilirsiniz. İşte en güzel lohusa şerbeti bardağı modelleri


Hoşgeldin Bebek Fiyonklu Bardak

Bardağınızın etrafına pembe ya da mavi bir tül geçirip, üzerinde "Hoşgeldin Bebek" yazan bir fiyonk yapıştırabilirsiniz. Minik bir emzik de yapıştırarak sevimli bir bardak süslemesi yapabilirsiniz. Eğer isterseniz özel olarak üzerinde bebeğinizin isminin yazdığı bir kurdele de yaptırabilirsiniz.


Gül ve Fiyonk İle Süsleme

Bardağınızın üzerine benekli ya da düz bir fiyonk yapışıtırıp üzerine yapay güller ekleyebilirsiniz. İsterseniz dantel de kullanabilirsiniz. Bu tarz bir süsleme kız bebeği olan kişiler için çok daha uygundur ama bebeğiniz erkekse renkleri değiştirerek yine böyle bir süsleme yapabilirsiniz.


Bebek Arabası Süsleri

Bardağınızın üstünde daha farklı bir süsleme olmasını istiyorsanız plastikten yapılmış bir bebek arabası süsü kullanabilirsiniz. Bu süsleri isterseniz fiyonkun üstüne isterseniz de dantelin üzerine yapıştırabilirsiniz. Görselde olduğu gibi erkek ya da kız bebekler için tercih edebilirsiniz.


Etiketle Süsleme Yapmak

Bardakların üzerine etiket yapıştırarak da süsleme yapabilirsiniz. Bu etiketleri sizin hazırlamanız biraz zor olacaktır ancak bu etiketleri istediğiniz gibi tasarlatabilirsiniz. Ayaklı bir bardak kullanacaksanız ayak kısmını kumaşlarla süsleyebilirsiniz.


Renkli Çiçekli Süsleme

Lohusa şerbeti bardağı üzerindeki süslerin illa bebeğinizin cinsiyetini belirtmesine gerek yok. Böyle bir ayrım olsun istemiyorsanız farklı renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Düz renk bir kurdele ve farklı renklerdeki çiçeklerle bardağınızı süsleyebilirsiniz.


Lohusa Şerbeti Nasıl Yapılır? Lohusa Şerbeti Tarifi

Lohusa şerbeti, lohusa ziyaretlerinin vazgeçilmez içeceklerinden biridir. Lohusa şerbetinizi kendiniz hazırlayabilir ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Aynı zamanda sizin için de oldukça yararlıdır. Lohusa şerbetini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Lohusa Şerbeti Nasıl Yapılır? Lohusa Şerbeti Tarifi isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Lohusa Şerbeti Bardağı Süsleme Malzemeleri ve Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 113 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?