Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Düğün Organizasyon

Mamak Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Mamak Düğün Organizasyon
6
Düğün Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Mamak Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 413 oy
Çetintaş Organizasyon
Çetintaş Organizasyon
0.0
Çevrimiçi
5 yıldır gigbi'de
Mamak, Ankara
Yonca Event
YONCA Event
0.0
Çevrimiçi
4 yıldır gigbi'de
Gölbaşı, Ankara
Mamak
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Mamak Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

Mamak Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 75.590 TL ile 92.390 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Mamak Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Mamak Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

B
Büşra H.
Muhteşem organizasyonduSize ve ekibinize çok çok teşekkür ederim.Sayenızde herkes çok eğlendi düğünümde

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

T
Tuğçe Karabacak
Bizlere kendi müstakil evimizi bir kır bahçesi düğününe çeviren ve hayalimizden çok çok ötesi bir hizmet sundular gerek ses sahne ışık ekiplerine ve diğer tüm personellere sonsuz teşekkür ederiz.

R
Recep Yilmaz
Tek kelime ile mükemmel hizmet veriyorlar

S
Semiha Koçoğlu
Oğlumun doğum günü organizasyonunu burada gerçekleştirdik.Süslemelerden etkinliklere kadar her şey çok güzeldi.Son derece sevimli bir mekan.Ayrıca işletmecisi Handan Hanım çok sıcak ve güler yüzlü bir insan.


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Mamak Düğün Organizasyon Talepleri

B Berivan Y. Ç.
Ankara bala büyükbıyık köyü ırmak kenarında 150-200 kişilik bir düğün olacak. yuvarlak masalar olacak masa üzeri örtü ve süsleme sandalye arkalarında fiyonk olacak, yerlerde halıflex olacak, gelin damat yeri, gelin damat yolu, davetliler için şemsiye olacak gölgelik olsun diye, Egedeki düğünler gibi olacak o tarz bi konsept istiyorum renkli sarkıt ışıklar, ses sistemi, sahne, ışıklandırmalar, fotoğraf ve video çekimi, drone çekimi, havai fişek, pasta, ve en önemlisi elektrik sorunu var bütün bunlar için jeneratör gerekli.
B Beste T.
MERHABA, TEMMUZ 2022 İÇİN 30 YUVARLAK MASA VE 300 SANDALYE SÜSLEME ÜCRETİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM?GÖLBAŞINDA BAHÇEDE OLACAK. MASALAR 10 KİŞİLİK YUVARLAK ÜZERİNE ÇİÇEKLER VE SUPLALAR VE RUNNER OLABİLİR, BASİT BİR SÜSLEME SANDALYE TİFFANY SANDALYE BİR TÜL İLE KURDELA VE ÇİÇEK TAKILACAK. SANDALYE+ MASA SİZDEN OLUR İSE SÜSLEME DAHİL FİYATI , SANDALYE+MASA BİZDEN OLUR İSE SADECE SÜSLEME FİYATI RİCA EDERİM.
M Mustafa K.
Merhaba. Düğün davetiyesi bastırmak için teklif almak istiyorum ama umarım yanlış kategoriden talep açmamışımdır. Fiyat olarak minimum tutmak en önemli gayemiz. Gösterişten vs uzak tek tarafa baskı yapılacak. Davetiyemizin tasarımını yaptım ve jpeg,pdf gibi formatta teslim ederim. 150 200 adet zarflı veya zarfsız elimdeki davetiyemin tek yüze baskı fiyatı alabiir miyim?
M Mehmet B.
Ankarada olacak. Kır bahçesini kendimiz bulacağız. 300 kişilik bir misafir olacak. Bahçe süslemesi ışıklar kırmızı halı masalar sandalyeler garsonlar. Normal düğün salonu tipinde ancak kır bahçesinde olacak fotoğraf çekimi kameraman olmayacak yemekli olmayacak alkol olmayacak masa süslemeleri olacak tabaklar olacak aparatif yiyecekler ve içecekler olacak.
M Meryem N. K.
Ankara da, kır düğünü olacak şekilde. Masalarda canlı çiçeklerle süsleme olacak. Etraf ışıklandırmalı olacak. Ortalama 200-250 kişilik. Yemekli ya da kokteyli olabilir. Ses sistemi olsun. Fotoğraf ve video kaydı da istiyoruz 2-9-16 eylül tarihlerinden birinde olacak şekilde
Ö Ömer E.
Ankara Gölbaşı'nda bir kültür merkezi yaklaşık 250 kişilik bir salon 200 kişi kadar misafir bekliyoruz masa süsleme işi yok istediğimiz gelin ve damat masası, ışıklandırma ,kamera artık video çekimi işaretli olan seçimlerimle ilgili fiyat bilgisi almak istiyorum
K Koray A.
Düğün Ankara Şereflikoçhisar tuzgolü kenarında olacak. Masa sandalyeye gerek yok sadece masa sandalye süslemesi masada Şamdan vazo çiçek süslemesi istiyorum. Fotoğraf çekimi de istiyorum. Gelin damat yolu, alan ışıklandırması, zeminde halı istiyorum.
D Didem K.
Hera Balo salonunun Helena salonunda düğün yapılacak.600 kişilik yemekli bir organizasyon pist kaplama gelin masası gibi genel görsellikler daha çok önemli masalar için sadece görsel birşeyler eklenebilir beyaz ağırlıklı bir görünüm istiyorum

Mamak Düğün Organizasyon: Salon Önerileri

Düğün yapmak isteyenler öncelikle mekan arayışına başlarlar. En güzel düğün mekanını bulmak herkesin hayalidir. Eğer siz de Ankara'da Mamak düğün organizasyon yapacaksanız Mamak düğün salonları listemize göz atabilirsiniz.

Mamak düğün salonları listemizden kendi zevkinize uygun bir düğün salonu bulmanızı diliyoruz. Eğer istediğiniz gibi bir düğün salonu bulursanız telefon numarasını arayarak randevu alabilir ve salonu yakından görmeye gidebilirsiniz.

Gökkuşağı Mamak Düğün Salonları

Gökkuşağı Düğün Salonları, ismini gökkuşağı renklerine sahip tavanından alıyor. Burada 2 tane salon var. Biri, 500 kişilik Altın Salon ve diğeri 300 kişilik Gümüş Salon. Gümüş Salon, daha çok kına, sünnet düğünü ve toplantılar için tercih ediliyor. Eğer fazla misafiriniz olmayacaksa Mamak düğün organizasyonu altın salonda yapabilirsiniz.

Adres: Necip Fazıl Kültür Merkezi Başak Mah. 1680 Cad. No:16 Mamak - ANKARA

Aina Toplantı ve Mamak Düğün Salonları

Aina Toplantı ve Mamak Düğün Salonları bünyesinde 3 ayrı salon var. Bunlardan ilki en üst katta yer alan, 900 kişi kapasiteli Gold Salon, ikincisi yine üst katta yer alan, 700 kişi kapasiteli Lila Salon ve sonuncusu ise 250 kişilik, teraslı Gümüş Salon. Bu üç salondan dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Her salonda yemekli ve yemeksiz Mamak düğün organizasyon yapılıyor. Ayrıca konum olarak da kolay ulaşılabilecek bir yerde olduğu için tercih edebilirsiniz.

Adres: Çağlayan Mh.Tıp Fakültesi Cd. 286/1 Sk. No:8 Kat: 4-5 Mamak / ANKARA

Klas Düğün Salonu

Klas Mamak Düğün Salonları da Mamak'da merkezi bir bölgede bulunuyor. Salonda 6 adet ısıtmalı-soğutmalı klima mevcut. Yaşlıları ve engelliler için asansör var. Gelin-damat girişi ayrı bir yerden yapılıyor. Sahne teçhizatı olarak kar makinesi, balon makinesi, ışık oyunları, sis ve lazer makineleri, 2 ayrı noktada sinevizyon cihazı bulunuyor. Salonda yemekli ve yemeksiz Mamak düğün organizasyon yapabilirsiniz.

Adres: Çağlayan Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesi 250/D Mamak / Ankara

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Düğün Organizasyon
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?