Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Mezuniyet Cübbesi Modelleri, Mezuniyet Töreni Kıyafetleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet törenin olmazsa olmazı cübbelerdir. Cübbesiz bir mezuniyet töreni eksik olur. Eğer mezuniyetiniz için bir cübbe satın almayı düşünüyorsanız mezuniyet cübbesi modelleri incelemesi yapabilirsiniz.


Mezuniyet Cübbesi Modelleri İçin Harika Fikirler

Mezuniyet cübbesi modelleri genellikle birbirlerine benziyor. Farklı, değişik bir cübbe bulmak pek mümkün değil. Bu sebeple çok fazla da seçeneğiniz yok ancak yine de içlerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.


Saks Mavisi Cübbe

Mavi ve lacivert renklerden hoşlanıyorsanız saks mavisini tercih edebilirsiniz. Bu rengi kadın, erkek herkes tercih edebilir. Eğer okulunuzun logosunda da bu renkler varsa, okul logonuzla da uyumlu olacaktır.


Bordo Cübbe

Bordo cübbeler en çok tercih edilen cübbe modellerindendir. Bu tarz bir cübbeyi hemen hemen bütün mezuniyet törenlerinde görebilirsiniz. Cübbeniz için standartların dışına çıkmamak istiyorsanız bu cübbe modeli sizin için çok uygun olabilir. Kıyafetinizi sade tercih ederseniz göz yorucu bir görüntüden de uzak durmuş olursunuz.


İşlemeli Mezuniyet Cübbesi

Mezuniyet cübbenizin düz bir model olmasını istemiyorsanız ve biraz işlemeli, farklı bir cübbe giymek istiyorsanız görseldeki gibi bir cübbe tercih edebilirsiniz. Bu cübbede lacivert rengin üzerine altın rengi işlemeler yapılmış. Bu tarz bir cübbeyle törende farkınızı ortaya koyabilirsiniz.


Altın Rengi Cübbe

Altın rengi mezuniyet cübbesi de unisextir yani kadın için de erkek için de uygundur. Bordo ve saks mavisi renkler size fazla dikkat çekici geldiyse ve biraz daha farklı renkler arıyorsanız altın rengi şeritleri olan bir cübbe sizin aradığınız cübbe olabilir.


Düz Renk Cübbe

Cübbenizin illa yukarıda verdiğimiz örneklerdeki gibi şerifli olmasına gerek yok. Tek renk üzerine yoğunlaşılmış bir cübbe de çok şık olacaktır. Bazı üniversiteler, kendi cübbelerini giymenizi zorunlu tutuyorlar ama yine de bir renk seçeneğiniz oluyor. Zevkinize göre istediğiniz renkleri kullanabilirsiniz.


Mezuniyet Fotoğraf Çekiminde Ne Giyilir?

Mezuniyet fotoğraflarınızı bir stüdyoda çektirecekseniz ya da profesyonel bir fotoğraf sanatçısıyla çalışacaksanız çekim için özel kıyafetler de giyebilirsiniz. Eğer fotoğraf çekiminde ne giyeceğiniz konusunda kafanız karışıksa ve biraz tavsiyeye ihtiyaç duyuyorsanız Mezuniyet Fotoğraf Çekiminde Ne Giyilir? isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Mezuniyet Cübbesi Modelleri, Mezuniyet Töreni Kıyafetleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 24 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?