Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Mezuniyet Davetiyesi Örnekleri, En Güzel Mezuniyet Davetiye Tasarımları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyetten önce büyük hazırlığı okullar yapar. Mezuniyet töreni hazırlıkları için program yapılır, davetiyeler basılır ve öğrencilere dağıtılır. Okullar mezuniyet davetiyesi yaptırırken zaman zaman öğrencilerin de görüşlerini alırlar. Eğer okulunuzdan böyle bir talep geldiyse davetiye örneklerini inceleyerek fikir sunabilirsiniz.


En Güzel Mezuniyet Davetiyesi Fikirleri

Mezuniyet davetiyesi örnekleri dağıtılmaya başladığında mezuniyet törenine çok az kaldı demektir. Okulunuz mezuniyet davetiyelerini hazırlayacaksa ve sizden fikir istiyorlarsa aşağıdaki örneklerden beğendiklerinizi sunabilirsiniz.


Mavi Kurdeleli Mezuniyet Davetiyesi Hazırlama

Kurdele, ilkokul yıllarında da karşınıza çıkmıştı. Şimdi son defa üniversite mezuniyet töreninizde karşınıza çıkıyor. Mavi çerçeveli bu davetiyeyi tamamlamak için mavi kurdele kullanılmış. Baskı olarak değil de gerçekten mavi bir kurdele kullanılırsa çok daha şık duracaktır. Kep ve diploma ise hemen hemen bütün davetiyelerde kullanılıyor. Mezuniyet davetiyesi örnekleri ile kendinize harika bir hatıra bırakabilirsiniz.


Sade Arka Planlı Davetiye

Mezuniyet davetiyelerinde genellikle sade arka planlar tercih edilir. Her ne kadar herkesin heyecanla beklediği bir tören olsa da ciddiliği kaybetmek doğru olmaz. Bu davetiyenin de arka planı oldukça sade. Üzerinde kullanılan kep, dönem sayısı ve yıl alışılmış tarzın dışında yazılmış olsa da hoş bir görünüm elde edilmiş. Mezuniyet davetiyeleri yazıları da anlam ve önem açısından oldukça önemlidir. Dilerseniz, Duygusal Mezuniyet Yazıları başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.


Davetiyenin Üzerinde Mezuniyet Töreni..

Bu davetiyenin hazırlanma amacı sanıyoruz ki öğrencileri heyecanlandırmak. Davetiyenin üzerine bir mezuniyet töreni resmedilmiş. Bu davetiye şu ana kadar gösterdiklerimiz davetiyelerin arasında en hareketli olanı ancak yine de oldukça şık bir tasarım yapılmış. Davetiyenin arka planı yine sade tercih edilmiş ve biraz hareket ve heyecan katmak için mezuniyet töreni resmedilmiş.


Kep Baskılı Davetiye

Mezuniyet davetiyesi denildiğinde akla ilk olarak kep ve diploma geliyor. Bu davetiye hazırlanırken de böyle düşünülmüş ancak güzel bir tasarıma sahip. Kırmızı- beyaz ağırlıklı davetiyede farklı boylarda kepler kullanılmış. Bu davetiyenin arka planı da sade tercih edilmiş. Mezuniyet töreni davetiyesi için böyle bir davetiye de çok ideal olabilir.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Mezuniyet Davetiyesi Örnekleri, En Güzel Mezuniyet Davetiye Tasarımları için en iyi profesyonel listesi
5.0 38 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?