Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Salon, Mutfak İçin Modern Avize Modelleri, Örnekleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hem dekorasyon hem de göz sağlığı için aydınlatmanın ve aydınlatma aracı seçiminin önemi büyüktür. Bu yazımızda en çok tercih edilen aydınlatma araçları arasında yer alan avizelere dair en güzel modern avize modelleri listeledik.


Birbirinden Güzel Modern Avize Modelleri

Hem salonunuz hem de mutfağınız için tercih edebileceğiniz birbirinden güzel, modern avize modelleri bulunuyor. Önerilerimizi inceleyin, ilham alın ve evinize yenilik getirin!


Hem şık hem modern avize modelleri

Eğer modernizmin yanı sıra gösterişten de uzak duramıyorsanız bu gösterişli avize modeli tam da size göre! Salon için kullanabileceğiniz bu avize evinize bambaşka bir hava katacaktır.


Dikdörtgen parçalardan oluşan modern avize modelleri

Dört ayrı parçadan oluşan bu avize modeli de ilginizi çekecektir. Her renkte dekorasyona uyum sağlayabilen bu tarz modern avize modelleri hem salon hem mutfak için kullanılabilir.


Beyaz avize modelleri

Beyaz sadeliğin rengidir. Sadelik de günümüzde modernizmin en önemli parçalarından biridir. Evinizde sade bir hava yaratmak istiyorsanız bu avize modelini tercih edebilirsiniz.


Yuvarlak avize modelleri

Yuvarlak avize modelleri de en çok tercih edilen avize modelleri arasında yer alıyor. Işıltılı görünümden hoşlanıyorsanız, evinizde adeta disko rüzgarları estirebileceğiniz bu model ilginizi çekebilir. Gösteriş sevenler için harika bir seçenek!


Mutfak için modern avize modelleri

Mutfak için seçilebilecek avize modelleri çok çeşitlidir. Ancak çoğunlukla yemek masasının üzerinde kullanılan bu avizeler için mutlaka dekorasyonunuzla uyumlu olup olmamasına özen göstermelisiniz. Örneğin, ahşap ve göz alıcı dekor eşyaları ile hazırlanan bir mutfak için sade bir avize modeli tercih edebilirsiniz.


Kafes şeklinde avize modelleri

Sıra dışı ve yaratıcı avize modelleri de mevcut. Bu avize modeli de onlardan biri. Kafes şeklindeki görünümü ve renk tonu ile görenlerin beğenisini kazanıyor. Siz de dekorasyonunuz için bu tarz bir avize modeli tercih edebilirsiniz.



En İyi Mutfak Tadilat Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mutfak Tadilat profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Salon, Mutfak İçin Modern Avize Modelleri, Örnekleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 24 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?