Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nikah Şapkası Yapımı, Modelleri ve En Güzel Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nikah şapkası, nikah elbisenize hem vintage bir hava katar hem de biraz gizem katmak istiyorsanız iyi bir seçenektir. Nikah şapkaları eskisi kadar tercih edilmese de nostaljik havaları nedeniyle bayanların ilgi duyduğu modellerdir.


En Güzel Nikah Şapkası Örnekleri

Nikah şapkası, Türk filmlerinde ve eski yabancı filmlerde de gördüğümüz gibi bundan 20 hatta 30 yıl önce değişik formlarda kullanılıyormuş. Özellikle filmlerde zenginler tarafından kullanılan bu şapkalar nikah kombinlerine ayrı bir şıklık katıyor.


Hasır Örgülü Nikah Şapkası Yapımı

Öncelikle nikah şapkalarının en çok beyaz ve krem renk nikah elbiselerine yakıştığını söylememiz gerekiyor. Bu hasır örgü tarzındaki nikah şapkasını, daha sade, spor bir tarza yakın nikah elbiselerinizle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz gibi kışın yapacağınız nikahlarınızda da rahatlıkla takabilirsiniz. Örgü şeklinde olduğu için kış aylarında da oldukça şık duracaktır.


Güllü Nikah Şapkası

Güllü nikah şapkaları biraz daha abartıyı seven gelin adayları tarafından kullanabilir. Özellikle nikah elbisenizde çiçekler varsa ya da dantel detayları mevcutsa bu güllü nikah şapkaları sizin için güzel bir seçim olacaktır. Bu şapkaları tercih edecekseniz küçük taşlı takılar kullanmanızı öneriyoruz. Güllü nikah şapkası ve eldiveni ile harika bir görünüm yakalayabilirsiniz.


İncili Nikah Şapkası

İnciler neyin üstünde olursa ona ayrı bir zerafet katıyor. Özellikle nikah elbiseniz sadeyse ve ona hem havalı hem de zarif bir görüntü katmak istiyorsanız inci detayları olan nikah şapkaları tercih edebilirsiniz. Yine inci takılar kullanarak zarif bir kombin oluşturmanız mümkün. İnceili nikah vualeti ile herkesin gözü tabii ki sizlerin üzerinde olacak.


Vintage Nikah Şapkası

Nikah şapkalarının vintage elbiselere daha çok yakıştığı zaten bilinen bir gerçek. Vintage tarzdaki abartısız nikah şapkalarını yine vintage elbiselerinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Nikah vualeti ile saçlarınızı da klasik bir model yapıp hafif de bir makyaj yaptığınızda tam anlamıyla nikaha hazırsınız demektir.


Nikah Şapkası Yapımı

Nikah şapkanızı evde yapmak istiyorsanız eski bir sütyeninizden faydalanabilirsiniz. Sütyeninizin cup kısmını düzgünce keserek, şifon bir kumaşla süsleyebilir, isteğe göre incilerle süsleyerek güzel bir şapka oluşturabilirsiniz. Vualet şapka modelleri ile biraz zahmetli bir iş olsa da dikkatli bir çalışmayla güzel bir şapka yapabilirsiniz. Nikah şapkası nerden alınır diyorsanız, size harika önerilerimiz olabilir.


Çeyizlik Yatak Örtüleri

Çeyiz için yatak odası takımları büyük önem taşır. Her gelin adayı yatak odası için çeyiz hazırlarken daha özenli davranır. Eğer yatak odanız için çeyizlik yatak örtüleri almak istiyorsanız öncesinde fikir edinmek için Çeyizlik Yatak Örtüsü Modelleri ve Fiyatları 2016-2017 isimli yazımızı okumayı unutmayın.


En İyi Nikah Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nikah Şapkası Yapımı, Modelleri ve En Güzel Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 58 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?