Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte düğün ve nişan sezonu da açılmış oldu. Hatta yazın ikinci yarısında fazla sıcakların etkisini yitirmesiyle birlikte düğün, davet ve nişan organizasyonları bir hayli hız kazanmaktadır. Bu nedenle yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde bayanlar nişan kıyafetlerinin seçimi için fikir aramaktadır. Nişanlık seçimlerinde elbisenin modaya uygun olmasının yanında nişanlanacak bayanın fiziksel özelliklerine, zevklerine uygun olması da oldukça önemlidir. Nişan gelinlikleri bu nedenle herkes tarafından tercih edilen nişanlıklardandır. Kabarık ve tüllü olarak tasarlanmaları bayanların kendilerini prenses gibi hissetmesine neden olmasının yanında farklı fiziksel özellikteki bayanların genelde hepsine yakışmaktadır. Son dönemde kabarık nişanlıklara yer verildiği için modaya uygunluk açısından en iyi seçenekler arasında yer almaktadır.


Nişan Gelinlikleri Seçiminde Şık Fikirler

Nişanında da düğünde olduğu gibi prenses olmak ve gelinlik benzeri nişan kıyafeti giymek isteyen bayanlar çok şanslı. Son dönemde ünlü marka ve tasarımcılar nişan gelinlikleri modellerine kreasyonlarında sıkça yer vermiş. Tül detaylı olanlarından nakış, fiyonk ve tüllerle süslü olanlarına, dantelli modellerden boncuk işlemelilerine kadar birçok modeli bu yaz piyasada bulmanız mümkün olacak.


Belini daha zarif göstermek, prensesliğine prenseslik katmak isteyenler için fiyonklu modeller gözde

Prenses model de denilen nişan gelinlikleri çok farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Bu yaz revaçta olan modellerden bir tanesi de belde bulunan kemerin arkadan kocaman bir fiyonk şeklinde bittiği modellerdir. Fiyonklu modeller özellikle beli daha zarif göstermek ve nişanında çok daha şirin olmak isteyen bayanlar tarafından tercih edilmelidir.


Daha modern ve şık görünmek istiyorsanız tek omuzlu modeller tam size göre

Tek omuzlu tasarımlar daha çok uzun nişanlık modellerinde ve en çok da nişan gelinliği olarak tabir edilen kabarık modellerde kullanılmaktadır. Tek omuz nişanlanacak bayanın daha modern ve daha şık görünüme kavuşturmaktadır. Ancak kısa boylular fazla tek omuzlu modelleri tercih etmemelidir.


Aşkı ön plana çıkarmak isteyenler kırmızı, masumiyeti sevenler ise pudra tonları sizin için harika

Nişan törenlerinde kıyafet seçiminde aslında en çok tercih edilen renkler kırmızı ve pudradır. Ancak renk seçiminde ruh haliniz ve nişan konseptiniz de önem taşıyor. Konseptinize de uyuyorsa aşk ve tutkuya önem verenler kırmızı, masumiyet ve şıklığı bir arada yaşamak isteyenlerin ise pudra nişan gelinlikleri tercih etmesi harika görüntülerin ortaya çıkmasına neden olacak.


Vintage modası nişan gelinliklerinde etkisini sürdürürken, vintage sevenler dantel ve işlemeli modeller tam size göre

Vintage modası her alanda etkisini yitirmeden devam ediyor. Vintage modasını seviyorsanız ve kendinizi dantelli, işlemeli ve boncuklu nişan gelinlikleri içinde hayal ediyorsanız, tasarımcılar sizleri de düşünmüş, şık vintage modeller harika olacak.


Nişan Kıyafeti Modelleri

Eğer tercihiniz kabarık modellerden yana olmayacaksa çok farklı nişanlık modelleri arasından mutlaka size uygun birkaç tane çıkacaktır. Nişan kıyafeti modellerine göz atmadan önce ‘Nişan Elbise Modelleri için 10 Büyüleyici Öneri’ başlıklı yazımızı mutlaka okumalısınız. Nişan temanız ve zevkinize göre birbirinden hoş öneriler sunulan yazımız sizin için çok yararlı olacaktır.


En İyi Nişan Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 82 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Nişan Saçları, En Güzel Nişan Saç Modelleri Isteme Çiçeği Modelleri İçin Birbirinden Güzel Öneriler Nişanlık Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Çiçekli Nişan Taçları Modelleri Nişan Çiçeği Modeller İçin Harika Fikirler En Güzel Kütük Nişan Tepsisi Modelleri, Yapımı ve Fiyatları Nişan Yeri Süsleme Malzemeleri, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Konuşma Balonları Örnekleri, Fikirleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Nişan Aksesuarları, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler Nişan El Çiçeği Modelleri ve Fikirleri - En Güzel Nişan El Buketi Örnekleri Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri Nişan Davetiye Sözleri için Etkileyici Öneriler Nişan Kurabiyesi Tarifi ve Modelleri Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler Nişan Sandığı Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri En Güzel Nişan Pankartları Yazıları ve Örnekleri Nişan Alışveriş Listesi Nasıl Hazırlanır? Birbirinden Güzel Nişan Yastığı Modelleri, Örnekleri ve Fiyatları Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri En Güzel Nişan Kurdelesi Modelleri ve Süsleme Örnekleri En Güzel Gelin ve Nişan Bohçası Fiyatları ve Modelleri Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? Nişan Bohçasında Neler Olmalı? Nişan Bohçası Listesi ve Nişan Bohçasında Olması Gerekenler Nelerdir? Nişanda Erkek Tarafı Ne Takar? Nişanda Takı Takılır mı? Nişan Alışverişinde Neler Alınır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?