Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nişan hazırlığı içerisinde önemli bir yere sahip olan nişan tepsisi hazırlığı, sunum açısından en özenilmesi gereken kısımlardan biridir. Hem hazır olarak alabileceğiniz hem de kendiniz yapabileceğiniz birçok farklı nişan tepsisi modelleri vardır.


En Güzel Nişan Tepsisi Modelleri

Farklı modellere sahip nişan tepsileri arasından seçiminizi yapabilir ya da kendi zevkinize ve isteğinize göre dizayn edebilirsiniz. İşte en çok tercih edilen nişan tepsisi modelleri ve yapımı hakkında birkaç ipucu.


Nişan Tepsinizi Kendiniz Yapmak İstiyorsanız...

Öncelikle nişan tepsinizi kendiniz yapacaksanız, almanız gereken birkaç malzeme bulunuyor. Bunlar, sade ve süslemesi olmayan bir tepsi, kuru yaprak süsü, kurutulmuş ya da taze çiçek, silikon tabancası, kurdele, boncuk ve diğer süslemeler. Bu malzemeleri kullanarak dilediğiniz konseptte nişan tepsileri elde edebilirsiniz.


Aynalı Nişan Tepsisi Modelleri

Nişan alışverişi yapacağınız birçok yerde bulabileceğiniz aynalı nişan tepsileri, gelin adaylarının en sık tercih ettiği tepsi modelleri arasında yer alıyor. Altın ya da gümüş renkli aynalı tepsiler hem şık hem de elegan bir görüntü veriyor. Aynalı tepsinin kenar süslemelerini de kendiniz yapabilirsiniz. Silikon tabancası yardımıyla inci boncukları tepsi kenarlarına dizerek hoş bir görünüm yaratabilirsiniz.


Gümüş Nişan Tepsisi Modelleri

Gümüş nişan tepsileri yıllardan beri hemen herkesin tercih ettiği tepsilerden biri. Gümüş renkte şık bir tepsiyi isterseniz sade bir şekilde kullanabilir isterseniz de renkli çiçeklerle süsleme yapabilirsiniz.


Modern Nişan Tepsisi

Seçimini modern modellerden yapmak isteyen gelin adayları da sade ve şık tepsi modellerini tercih edebilir. Dantel detaylı tepsiler genellikle hoş bir görünüm katabilir. Dilerseniz sade bir tepsi satın alıp üzerine kendiniz dantel yapıştırarak kendi nişan tepsinizi oluşturabilirsiniz. Beyaz kurdele ve inci boncuklar da süsleme için ideal olabilir.


Yuvarlak Nişan Tepsisi

Daha gösterişli bir nişan tepsisine sahip olmak istiyorsanız yuvarlak modeller tercih edebilirsiniz. Yuvarlak ve etrafı taşlarla süslü bir nişan tepsisi oldukça şaşaalı bir görünüm verebilir.


Çerçeveli Nişan Tepsisi

Kenarları bir çerçeveyi andıran tepsiler de son dönemde oldukça moda. Pembe, mor, kırmızı gibi farklı renklere sahip olan bu tepsilerin orta kısmı aynadan da oluşabiliyor. Renkli tepsiler çiçek ya da boncuklarla süslenerek çok daha göz alıcı bir şekle sokulabiliyor. Siz de yapay ya da gerçek çiçeklerle şık bir çiçekli nişan tepsisi modeli yaratabilirsiniz.


Makas Süslemeli Nişan Tepsisi

Nişan tepsilerinin görünümünü tamamlayan makas süslemesi de son dönemde tercih ediliyor. Makasınızı tepsiyi süslediğiniz malzemelerle süsleyerek şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Aynı şekilde kalpli, gelin-damat figürlü minik biblolar da nişan tepsisini güzel göstermek amacıyla kullanılan detaylar arasında yer alıyor.


Kalpli Nişan Tepsisi

Son dönemde yuvarlak ya da dikdörtgen şekillerinde yanı sıra kalp şeklinde tepsiler de bir hayli popüler. Etrafı incilerle süslenmiş sade ama şık bir kalp tepsi de nişan tepsisi olarak iyi bir seçim olabilir.


En İyi Nişan Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 72 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Nişan Saçları, En Güzel Nişan Saç Modelleri Isteme Çiçeği Modelleri İçin Birbirinden Güzel Öneriler Nişanlık Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri En Güzel Çiçekli Nişan Taçları Modelleri Nişan Çiçeği Modeller İçin Harika Fikirler En Güzel Kütük Nişan Tepsisi Modelleri, Yapımı ve Fiyatları Nişan Yeri Süsleme Malzemeleri, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Konuşma Balonları Örnekleri, Fikirleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Nişan Aksesuarları, Örnekleri ve Fikirleri Nişan El Çiçeği Modelleri ve Fikirleri - En Güzel Nişan El Buketi Örnekleri Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri Nişan Davetiye Sözleri için Etkileyici Öneriler Nişan Kurabiyesi Tarifi ve Modelleri Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler Nişan Sandığı Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri En Güzel Nişan Pankartları Yazıları ve Örnekleri Nişan Alışveriş Listesi Nasıl Hazırlanır? Birbirinden Güzel Nişan Yastığı Modelleri, Örnekleri ve Fiyatları Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri En Güzel Nişan Kurdelesi Modelleri ve Süsleme Örnekleri En Güzel Gelin ve Nişan Bohçası Fiyatları ve Modelleri Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? Nişan Bohçasında Neler Olmalı? Nişan Bohçası Listesi ve Nişan Bohçasında Olması Gerekenler Nelerdir? Nişanda Erkek Tarafı Ne Takar? Nişanda Takı Takılır mı? Nişan Alışverişinde Neler Alınır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?