Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

İster hazır tasarımlardan birisini seçin, isterseniz de kendi nişan tepsinizi süsleyerek özgün bir tasarım yaratın nişan tepsisi nasıl süslenir konusunda hazırladığımız yazımız ve önerilerimiz işinize çok yarayacak.


Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Süsleme Fikirleri

Nişan tepsisi nasıl süslenir sorusunun birçok cevabı ve süsleme modeli bulunsa da genel anlamda süsleme adımları benzerdir. Bu nedenle size nişan tepsisi hazırlama konusunda yardımcı olacağız.


Nişan Tepsisi Süslemesi İçin Malzeme Önerileri

Süsleme kısmında boncuk, taş, dantel, kurdele, sutaşı, yapma çiçek aklınıza gelecek her türlü obje tasarıma göre kullanılabilmektedir. Nişan tepsisi nasıl süslenir diye düşünüyorsanız ilk işiniz neyi nerede kullanacağınıza karar vermek olacaktır.


Süsleme için kullanılacak tepsinin seçimi

Standart dikdörtgen şeklinde tepsi kullanabileceğiniz gibi aklınızda bulunan tasarıma göre yuvarlak, kare, kenarları oymalı veya kalp şeklinde bir tepsi kullanabilirsiniz. Şeklinden ziyade seçeceğiniz tepsinin büyüklüğü içine koyacaklarınızı taşıyacak kadar olmalıdır.


Tepsi kenarlarının süslenmesi

Aklınızda bulunan tasarıma göre nişan tepsisi nasıl süslenir diyorsanız, ilk olarak nişan tepsisinin kenarlarını süsleyerek işe başlamanız gerekmektedir. Kenar süslemesinde boncuklar ve pırlanta benzeri taşlar kullanılabileceği gibi, kumaş, kurdele ya da sutaşı geçirilerek de süsleme yapmak mümkündür. Bazı tasarımlarda pırlanta taş ve yapma çiçek buketlerinin birlikte kullanıldığı tasarımlar da yapılmaktadır.


Aynalı Nişan Tepsisi

Son zamanlarda aynalı aksesuarlar oldukça ön planda. Nişan tepsileri de bu trendden nasibini alıyor. Yuvarlak şekilde kestireceğiniz bir aynanın üzerini istediğiniz aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.


Nişan makasının süslenmesi

Nişan tepsisi nasıl süslenir anlatımının en önemli adımlarından bir tanesi de makasın süslenmesidir. Makasın süslenmesi tepsi kenarında yapılan süslemeye uygun olarak yapılmaktadır. Eğer tepsi kenarında pırlanta taşlar kullanılmışsa makasta da aynı süsleme yapılır. Makasa mutlaka kurdele ya da dantel şeritten fiyonk kullanılmaktadır.


Nişan tepsisine hoş aksesuarların eklenmesi

Nişan tepsisi tasarımınızın daha hoş görünmesi için farklı şık aksesuarların tepsiye yerleştirilmesi harika görüntüler yaratmaktadır. Bir demet yapma çiçek buketi ya da lavanta kesesi tepsinize çok hoş bir hava katacaktır. Bazı tasarımlarda çerçeveli cam aynalara çiftin isimleri yazdırılarak tepsiye eklenmektedir. Nişan tepsisi nasıl süslenir denildiği zaman aynı şekilde tahta ya da alçı kuş figürleri kullanılan diğer hoş aksesuarlardandır.


Nişan yüzüklerinin süslenmesi

Nişan yüzüklerinin tepside oluşturduğunuz tasarıma uygun halde süslenmesi gerekmektedir. Öncelikle tepsi kenarlarını süslediğiniz malzemenin aynısını yüzük kutularının süslenmesinde de tercih etmeniz daha şık olmaktadır. Bunun için yine tasarıma bağlı olarak pırlanta taş, kumaş ya da boncuk süslemelerinin benzeri yüzük kutularında kullanılmalıdır.


Farklı nişan tepsisi alternatifleri

Nişan tepsisi nasıl süslenir sorusunu yanıtladıktan sonra farklı nişan tepsisi modellerini sıralayabiliriz. Nişan tepsisi modelleri arasında yaratıcı çizimlerle yapılan bu tarz farklı bir model de tercih edebilirsiniz.


Ya da çiçek detaylı bir nişan tepsisi...

Her şeyde olduğu gibi nişan tepsilerine de çok yakışıyor çiçekler. Kadife tepsinin kenarını çiçek parçalarıyla süsleyebilirsiniz.


Minik figürler kullanabilirsiniz

Nişan tepsisinde minik figürler de kullanabilirsiniz. İncili süslemelerin arasına minik gelin ve damat figürleri koymak oldukça hoş duracaktır.


En İyi Nişan Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 72 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Nişan Saçları, En Güzel Nişan Saç Modelleri Isteme Çiçeği Modelleri İçin Birbirinden Güzel Öneriler Nişanlık Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri En Güzel Çiçekli Nişan Taçları Modelleri Nişan Çiçeği Modeller İçin Harika Fikirler En Güzel Kütük Nişan Tepsisi Modelleri, Yapımı ve Fiyatları Nişan Yeri Süsleme Malzemeleri, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Konuşma Balonları Örnekleri, Fikirleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Nişan Aksesuarları, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler Nişan El Çiçeği Modelleri ve Fikirleri - En Güzel Nişan El Buketi Örnekleri Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri Nişan Davetiye Sözleri için Etkileyici Öneriler Nişan Kurabiyesi Tarifi ve Modelleri Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler Nişan Sandığı Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri En Güzel Nişan Pankartları Yazıları ve Örnekleri Nişan Alışveriş Listesi Nasıl Hazırlanır? Birbirinden Güzel Nişan Yastığı Modelleri, Örnekleri ve Fiyatları Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri En Güzel Nişan Kurdelesi Modelleri ve Süsleme Örnekleri En Güzel Gelin ve Nişan Bohçası Fiyatları ve Modelleri Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? Nişan Bohçasında Neler Olmalı? Nişan Bohçası Listesi ve Nişan Bohçasında Olması Gerekenler Nelerdir? Nişanda Erkek Tarafı Ne Takar? Nişanda Takı Takılır mı? Nişan Alışverişinde Neler Alınır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?