Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evliliğin nişanı anlamına gelen nişan yüzüğü her dönem çok önemli olmuştur. Evlilik yüzü yani alyans seçimini nişan töreni öncesi yaparak nişan yüzüğü yerine direk alyans alan çiftlerin çoğaldığı günümüzde nişan yüzükleri de farklılık göstermeye başladı. Daha sıra dışı, daha ihtişamlı bir hal alan nişan yüzüklerinden sizler için en özellerini seçtik.


İşte, nişan yüzüğü seçiminiz için birkaç önerimiz...

Yükselen trend: Osmanlı motifli nişan yüzüğü

Diziler, romanlar, popüler tarih programları derken Osmanlı kültürü iyiden iyiye hayatımıza girmeye başladı. Giyim tarzından, saç-sakal bırakmaya kadar Osmanlı'ya yüzünü dönen Türk gençliği içinde oluşan bu akım haliyle takı sektörünü de etkiledi. İhtişamlı nişan yüzükleri arasında en çok rağbet gören modellerde haliyle laleli, tuğralı modeller oldu.


Fantastik çiftlere: Süper kahraman teması

İçindeki çocuğu öldürmeyip onunla barışık yaşayan, fantastik dünyasını hayatının tüm evrelerine taşıyan çiftler için aklınıza gelebilecek tüm süper kahramanların simgelerini taşıyan yüzükler de çok popüler. Özellikle genç çiftlerin parmaklarını süsleyen bu modellerden en popüler olanları ise Süpermen ve Örümcek Adam temalı olanlar...


Dikkat yengeniz olur!

Sade ve siyah, adeta çelik bir halkayı andıran nişan yüzükleri daha çok halk arasında "ağır abi" diye nitelendirilen delikanlıların seçimi olarak göze çarpıyor. İçerdiği paslanmaz metaller sayesinde hem şık hem de sade görüntüsü ile dikkat çeken bu yüzükler aynı zamanda siyah tutkunu çiftlerinde ilk tercihi...


Cesaretin var mı aşka?

Artık silinmesi de, üzerinde oynayarak değiştirilmesi de kolay olsa dövme yüzük her zaman için cesaret ve büyük aşkların simgesi olarak parmaklara kazınıyor. Genellikle çiftlerin baş harflerinden oluşan özel tasarım çizimlerden seçilerek yüzük parmağına dövülen bu dövmeler uzun süredir popülaritesini koruyor. "İşte bu kadar aşığım" diyebilecek çiftlerin ve tabi ki dövmeyi bir yaşam tarzı haline getirenlerin tercihi olan dövme yüzük aynı zamanda takı alerjisi olan çiftlerinde imdadına koşuyor.


En kral çiftlere

İhtişamlı, etkileyici ve sıra dışı... Ne ararsanız bu yüzüklerde var. Evin kral ve kraliçesini ilan eden, daha çok barok tarzı yaşamayı seven çiftlerin tercihi olan "kral/kraliçe" temalı yüzükler son zamanların yükselen trendi olarak dikkat çekiyor.


Sazlı-sözlü nişanlar için

Evet, müzik ruhun gıdasıdır! Ama bazı ruhların yani çiftlerin sadece gıdası değil yaşam tarzı, geçim kaynağıdır. İşte böylesine müzik tutkunu çiftler için tasarlanmış yüzlerce seçenek var. Ama biz notalı, özel tasarım olanı seçtik. Bu yüzükler aynı zamanda nişan/düğün şarkınızın da en bilinen bir iki notasını taşıyor. Yani herkeste var gibi, ama size özel...


Çok aşıklara, sevgi pıtırcıklarına özel kalpli tasarımlar

Bir araya gelince ortaya kalp şekli çıkaran yüzükler uzun süredir kuyum piyasasının çok satan yüzüklerinden. Ama biz sizin için çelik ve değerli taş süslemeli olan bu modeli seçtik. Altına göre daha sade, gümüşe göre daha orijinal bir görüntü veren ve paslanmaz çelikten üretilen bu yüzükler daha çok sade ama iddialı modelleri seven çiftler tarafından tercih ediliyor.

Söz yüzüğü neredeyse görünmeyecek kadar ince, nişan yüzüğü ondan bir tık kalın, alyans ile oldukça ihtişamlı ve altındandı... Eskiden... Artık devir değişti ve seçenekler, istekler, yaşam tarzları evlilik yüzüğü sektörünü de geliştirdi...


En İyi Nişan Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 30 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Nişan Saçları, En Güzel Nişan Saç Modelleri Isteme Çiçeği Modelleri İçin Birbirinden Güzel Öneriler Nişanlık Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri En Güzel Çiçekli Nişan Taçları Modelleri Nişan Çiçeği Modeller İçin Harika Fikirler En Güzel Kütük Nişan Tepsisi Modelleri, Yapımı ve Fiyatları Nişan Yeri Süsleme Malzemeleri, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Konuşma Balonları Örnekleri, Fikirleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Nişan Aksesuarları, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler Nişan El Çiçeği Modelleri ve Fikirleri - En Güzel Nişan El Buketi Örnekleri Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri Nişan Davetiye Sözleri için Etkileyici Öneriler Nişan Kurabiyesi Tarifi ve Modelleri Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri Nişan Sandığı Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri En Güzel Nişan Pankartları Yazıları ve Örnekleri Nişan Alışveriş Listesi Nasıl Hazırlanır? Birbirinden Güzel Nişan Yastığı Modelleri, Örnekleri ve Fiyatları Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri En Güzel Nişan Kurdelesi Modelleri ve Süsleme Örnekleri En Güzel Gelin ve Nişan Bohçası Fiyatları ve Modelleri Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? Nişan Bohçasında Neler Olmalı? Nişan Bohçası Listesi ve Nişan Bohçasında Olması Gerekenler Nelerdir? Nişanda Erkek Tarafı Ne Takar? Nişanda Takı Takılır mı? Nişan Alışverişinde Neler Alınır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?