Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/06/2021 tarihinde yazıldı.

Teknolojinin temizlik konusunda gelişme göstermesi, doğru orantılı şekilde ev temizliğini de basite indirir. Üretilen elektrikli süpürgeler sadece evin tabanındaki tozları almak için değil, pek çok farklı aparatları sayesinde pratik ev temizliği için de kullanılmaktadır. Teknoloji dışında da hızlı bir şekilde ev temizliği yapmak mümkündür.


Pratik Ev Temizliği Yapabilmek İçin Öneriler

Temizlik yaparken ne kadar titiz olunursa o denli başarılı işler çıkarılır. Temizlik yapılan yerde hijyen olması isteniyorsa kesinlikle kullanılan malzemelere dikkat edilmelidir. Pratik ev temizliği için ilk kural; her yerin aynı şekilde temizlenmesi değil, doğru şekilde temizlenmesidir.


Az Vakitte Ev Temizliğini Tamamlamak İçin Odalar Sık Sık Havalandırılmalı

Gün içerisinde evdeki odaları sıklıkla havalandırmak, toz alma işleminin daha kısa sürmesine yardımcı olmaktadır. Evin süpürülmesi esnasında da camların açık olması, tozların havalanıp eşyalara yapışması yerine dışarıya atılacaktır.


Temizliği Açık Renk Eşyalar Seçerek Kolaylaştırmak Mümkündür

Koyu renk mobilyalar her zaman tozu daha fazla çeker ve daha fazla belli eder. Bunu engellemek ve hızlı şekilde temizlik yapabilmek için açık renkli mobilyalar kurtarıcı olmaktadır. Ayrıca zeminin açık renkli olması da, pratik ev temizliği hızlı şekilde tamamlanmasına yardımcı olur.


Evdeki Fazla Eşyalar Asla Saklanmamalı ve Evde Tutulmamalıdır

Evde işe yaramayan her türlü eşya, ev temizliğinin biraz daha uzaması anlamına gelir. Bu nedenle de kullanılmayan eşyalar düzenli periyotlarla temizlenmeli ve evdeki yaşam alanının daraltması engellenmelidir.


Mutfakta Bulunan Fayansların Temizliğinde Doğru Temizleyiciler Kullanılmalı

Pratik ev temizliği konusunda en titiz davranılması gereken mekânlardan biri mutfaktır. Mutfakta, fayans temizliğinde sadece su kullanılmamalıdır. Ayrıca, mutfak temizliği için üretilmiş ürünlerin kullanılması daha temiz ve daha parlak bir yüzey elde etmede yardımcıdır.


Banyo Temizliği Tamamen Ayrı Yapılmalı

Banyolar, pratik ev temizliği içinde hijyenik anlamda kişilerin en titiz olması gereken mekanların başında gelir. Genel olarak ev temizliği için kullanılan hiçbir bez, yer sileceği ve süpürge buraya taşınmamalıdır. Ayrıca, banyo temizliğinde; lavabo ve tuvalet temizliği için de ekstra ürünler kullanılmalıdır.


Perdelerin Uzun Süre Temiz Kalması İçin Ön Yıkama Yapılmalı

Özellikle beyaz perdeler küvette su ve amonyak kullanılarak temizlenirse sararmaları önlenebilir. Daha sonra makinede uygun derecelerde yıkanmalıdır. Bu sayede de uzun süre perdelerin temiz kalması sağlanabilir.


Temizlik Sırasında Dikkat Edilecek Önemli Detaylar

Pratik ev temizliği esnasında kesinlikle kullanılan su, sık sık değiştirilmelidir. Ayrıca bir adet bezle her yeri silmemeli ve bunun yapılmamasına özen gösterilmelidir. Mutfak ve banyo için tüm ürünler ayırılmalı ve birbirine karıştırılmamalıdır. Pratik ev temizliği için muhakkak odaların toplu ve gereksiz eşyalardan arındırılması gerekmektedir. Dilerseniz, Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler için en iyi profesyonel listesi
5.0 23 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?