Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Sünnet düğünleri, aileler için oldukça özel ve önemli günlerden biridir. Ve bu günün kusursuz olması için yapılacak en iyi şeylerden biri iyi sünnet düğünü müzikleri seçmektir.


Eğlenceli Sünnet Düğünü Müzikleri

Sünnet düğününde davetlilerinizin keyifli vakit geçirmesi ve gönüllerince eğlenebilmesi için eğlenceli ve hareketli müzikler seçebilirsiniz. İşte size fikir verebilecek sünnet düğünü müzikleri..


Oyun havaları

Sünnet düğünlerinde genellikle coşkulu bir şekilde dans edilir. Bunun için en ideal şarkılar ise hiç kuşkusuz oyun havalarıdır. Herkesin zevkine uyabilecek oyun havaları mutlaka sünnet düğünü müzikleri listesinde yer almasıdır. Bu listede mutlaka olması gereken oyun havaları ise şunlar;

  1. Çiftetelli
  2. Damat Halayı
  3. Bahçelerde Börülce
  4. Aynalı körük
  5. Fidayda
  6. 9/8
  7. Roman havası

Hareketli Türküler

Sünnet düğünlerinde elbette yöresel türkülere de yer vermek gerekir. En hareketli ve coşkulu türküleri seçerek bu listeye ekleyebilirsiniz. İşte sünnet listesine eklenebilecek en hareketli yöresel türküler

  1. Bahçelerde Börülce
  2. Entarisi Ala Benziyor
  3. Zeytinyağlı Yiyemem
  4. Şeker Oğlan
  5. Entarisi Dım Dım Yar
  6. Çayır Çimen Geze Geze

Oryantal Müzikler

Her düğün müzik listesinde bulunması gereken müzikler ise hiç kuşkusuz oryantaldir. Sünnet düğünlerinde de genellik kadınlar oynadığı için mutlaka bu listeye mezdeke şarkılarını eklemelisiniz.

  1. Le le le le – Mezdeke
  2. Alabina Yallah – Mezdeke
  3. Ya el yelil – Mezdeke
  4. Shik Shak Shok – Mezdeke
  5. Wawa – Haife Wehbe

Giriş Müzikleri

Eğer sünnet düğününde çocuğunuzu salona getirirken şaşaalı bir giriş istiyorsanız Mehter Marşları arasından seçim yapabilirsiniz. Sünnet düğününü Osmanlı teması ile oluşturduysanız bu marşlar son derece uygun olacaktır.


Hint Sünnet Düğünü Müzikleri

Hem sünnet düğünü girişinde hem de ilerleyen saatlerde hint müzikleri tercih edebilirsiniz. Hem çok fazla coşkulunu olmasıyla giriş için uygun hem de eğlenceli olması ile herkesin dans etmek isteyeceği türden bir müzik olduğu için bu tarz kutlamalarda genellikle hint müzikleri tercih edilir. İşte sünnet düğünü için en uygun hint şarkıları..

  1. Dhoom: 3 - Malang
  2. Tu Meri Full Video - BANG BANG!
  3. Mashallah - Ek Tha Tiger
  4. Dhanush's Sachin Anthem
  5. "Dhinka Chika" - Ready



En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi için en iyi profesyonel listesi
4.8 53 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?