Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Düğün Organizasyon

Tarsus Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Tarsus Düğün Organizasyon
3
Düğün Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Tarsus Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 267 oy
Events Wedding
Events Wedding
0.0
Çevrimiçi
5 yıldır gigbi'de
Akdeniz, Mersin
Tarsus
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Tarsus Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

Tarsus Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 20.700 TL ile 25.300 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Tarsus Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Tarsus Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

R
Recep Yilmaz
Tek kelime ile mükemmel hizmet veriyorlar

N
Nuray Uçar
Kızımın doğum günü organizasyonu için anlaştık iyiki tanımışız herşey mükemmeldi ilgilerine hayran kaldığımız bir organizasyon başarılarınızın devamını diliyorum ❤️

O
Osman Burak Çağlar
Yeni mağaza açılışım için arkadaşım tavsiye etmişti ben de inanılmaz memnun kaldım. Güler yüzlü çalışkan personelleriyle her şey tam istediğim gibi oldu.

S
Semra Çetintaş
En kaliteli ve profosyonel bir hizmet👍


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Tarsus Düğün Organizasyon Talepleri

U Umut K.
Düğün mersinde olacak. Akdeniz İlçesi Anadolu Mahallesi Homurlu Köyü olarak geçiyor. Akraba ve yakın çevre burda olduğu için düğün salonu seçimini istediğimiz gibi yapamadık. Bunun için düğün salonunu biraz daha güzelleştirmek istiyoruz. Masa ve sandalyeler plastik, bu ekipmanlara güzel örtü ve süslerle süslemek istiyoruz. Sandalye stoğunda eksiğimiz yok ancak fazla katılım olacağını düşünmüyorum. O yüzden 100-200 sandalye ve 15-20 masanın örtülmesini istiyoruz. Düğün salonunu fotoğrafları ve videosu mevcut isterseniz size atabilirim.
M Mehmetcan Ş.
Merhaba. Sade ve şık bir yer olması yeterli. Davetli sayısı ortalama 50 kişi olacak. Masalar sade bir şekilde süslenebilir. Davette meşrubat ve çerez yeterli. Canlı müzik yada kayıtlı müzik olabilir. Fotoğrafçımız mevcuttur.
B Burcu Ş.
TARSUS SÖĞÜTLÜDEKİ YAYLALIK EVİMİZİN ÖNÜNDE ORTALAMA 300 KİŞİLİK DÜĞÜN YAPACAĞIZ. MASA SANDALYE IŞIK VE SES SİSTEMİ GİYDİRME VE SÜSLEMENİN OLACAĞI BİR ORGANİZASYON İÇİN FİYAT ALMAK İSTİYORUM.
A Alptuğ A.
Düğünümüz mersinin mut ilçesinde olacak , masa sandalye istemiyoruz ancak masa ve sandalyeler için süsleme istiyoruz mekanın süslenmesini istiyoruz , canlı müzik ve fotoğrafçı da düşünüyoruz.
B Burçe U.
Hilton turtle garden da olacak.konuklara Masa sandalye var. Sadece süslenmeleri gerekiyor.süslü Çardaklı gelin-damat masası lazım.gelin damadın bahçeye çıkış koridoru yapılması lazım süslü.
A Aysegul K.
Düğün acik havada. Kale festival alanında olacak. Beyaz renk ağırlıklı olmasını istiyorum. Gelin masası konuk masa ve sandalye süslemeleri olacak.
A Ayşe S. I.
Clas düğün salonunda yapılacak bir düğün icin oncelikle süsleme yemek pasta düğün icin gerekli herseyin tarafınızdan hazırlanmasıni istiyorum
A Alptuğ A.
Masa sandalye gerekmiyor , nikah standı , yürüyüş yolu süslemesi , masa sandalye süslemesi isteniyor. Yemeksiz 750kişilik düğün

Tarsus Düğün Organizasyon: Salon Önerileri

Mersin’de ikamet ediyorsanız ve Tarsus düğün organizasyon planınızda mekan arayışı içine girdiyseniz farklı imkanları ve özellikleriyle Tarsus düğün salonları listemize göz atabilirsiniz.

Hayatınızın en önemli günü olan düğün gününüzün en önemli bölümü düğün salonu seçimidir. Davetli sayınıza, düğün temasına ve konumuna göre doğru bir salon seçerek harika bir düğüne imza atabilirsiniz. İşte size fikir vermesi için derlediğimiz Tarsus düğün salonları listesi

Klas Tarsus Düğün Salonları

Tarsus’ta en bilinen düğün salonlarından biri olan Klas Düğün Salonu, profesyonel bir ekibe sahip. Servis konusunda ve misafirleri ağırlama konusunda oldukça başarılı olmasının yanı sıra konum olarak da oldukça ideal. Ses, ışık ve de görüntü sistemleri de oldukça geliştiği için farklı konseptlerde Tarsus düğün organizasyon için bu salonu tercih edebilirsiniz.

Adres: Fatih Mahallesi Şelalle Yolu No: 38  Tarsus/Mersin

Tarsus Şehir Kulubü Düğün Salonu

Şık bir düğün salonu ile konuklarınızı ağırlamak ve en mutlu gününüzü bir arada geçirmek için Tarsus Şehir Kulübü Düğün Salonunu a tercih edebilirsiniz. Konum olarak ideal olmasının yanı sıra kapasitesi de oldukça geniş.

Adres: Beydeğirmeni, Adana Cad. Vakıflar İş Hanı, 33470 Tarsus/Mersin (Icel)

Kent Tarsus Düğün Salonları

Lüks bir düğün salonu olan Kent düğün Salonu, oldukça geniş bir kapasiteye sahip. Konuklarınızı en iyi şekilde ağırlamak ve iyi bir düğüne imza atmak için bu düğün salonu oldukça ideal. Konuk sayınız fazlaysa Tarsus’taki en iyi yerlerden biri. Hem yemekli hem de yemeksiz seçeneklerinin bulunmasının yanı sıra oldukça tecrübeli bir kadroya da sahip.

Adres: Kızılmurat, 33440 Tarsus/Mersin

Yunus Dugun Salonu

Hem açık hem de kapalı salonları bulunan bu mekan da her mevsimde tercih edilebilir. İster salon düğünü isterseniz de kır düğünü için bu düğün salonunu tercih edebilirsiniz. Profesyonel bir ekibe sahip olması ve şık dekorasyonu ile düğününüz için en ideal yerlerden biri.

Adres: Yesil Mahalle, Ertugrul Gazi Caddesi No:2, 42103 Tarsus/Mersin

Tarsus Rüya Balo Salonu

Tarsus düğün organizasyon için konuk listeniz kabarıksa bu geniş düğün salonunu tercih edebilirsiniz. Konuklarınızı en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz ve Tarsus’un merkezinde yer alan bir salon arıyorsanız oldukça ideal.

Adres: Kemalpaşa, Mimar Sinan Blv., 33460 Tarsus/Mersin

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Düğün Organizasyon
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?