Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Teknede Doğum Günü

Teknede Doğum Günü

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
141
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Teknede Doğum Günü için en iyi profesyonel listesi
4.8 1462 oy
Tatlı Telaşe Organizasyon
Tatlı Telaşe Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
185 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
5.0
Çevrimiçi
38 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Trabzon Yat Organizasyon
Trabzon Yat Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
21 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Yomra, Trabzon
Banu'nun Hayal Dünyası
Banu'nun Hayal Dünyası
4.9
Çevrimiçi
48 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Bakırköy, İstanbul
Antalya Evlilik Teklifi Md
Antalya Evlilik Teklifi MD
4.9
Çevrimiçi
45 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Teknede Doğum Günü Fiyatları 2024

Teknede Doğum Günü fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 3.230 TL ile 3.950 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Teknede Doğum Günü fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Teknede Doğum Günü Müşteri Yorumları

Y
Yonca A.
Herşey çok güzeldi çok memnun kalldık herkse tavsiye ederim çok ilgili simge hanım gerçekten istediğim organizasyonun fazlası vardı gönül rahatlığıyla tekneyi kiralayabilirsiniz

A
Amore Jewerly
Aşırı memnun kaldığım tekne turu oldu , eşime doğum günü İÇİN arkadaşlarla organizasyon ayarladık herşey şahaneydi . Tekne sahipleri öyle güleryüzlü ve naif ki tekrar tekrar tercih sebebimiz olacaktır

O
Onur Arabacıoğlu
Alren organizasyon Ali beyle bir kaç defa çalıştık teknesi ve çalışanları çok kibar ve güleryüzlüler çok teşekkür ediyoruz hepsine başarılarının devamını diliyorum

N
Nergis Karaveli
Daha önce başka teknelerde kutlamaya katılma şansım oldu ama pusula İle yaptığımız organizasyon hem aşırı profesyoneldi hemde çok sıcak kanlıydı. İletişim konusunda Burcu hanımın samimiyeti ve geri dönüş hızı mükemmel Murat kaptanın Güler yüzü ve yardımseverliği insanı kendi alanında hissettiriyor.çevremde herkese bıkmadan tavsiye ediyorum.burdan da bir kez daha teşekkür etmek isterim. Hizmet kalite mükemmel

O
Onur Püsküllü
250 kişilik bir tekne düğünü için Joy Tekne ile konuştuk. Çok güzel ağırlandık ve yemekler çok lezzetliydi. Açıkçası bu kadar iyi olacağını en başta ben de tercih etmiyordum eşim bulmuştu Instagram’dan sonra Sinan beyle konuşup fotoğrafları ve videoları izleyince hakikaten bu işi gerçekten iyi yaptıklarını görmüş olduk. Teşekkür ederiz.


Teknede Doğum Günü Talepleri

T Tuğba A.
merhabalar erkek arkadaşımın doğum günü için yakın çevremizle beraber maks 20 kişi olacağız. pendikte oturuyorum ve teknede organizasyon düşünmekteyim. hepimiz alkol tüketiyoruz genelde rakı olarak göbek ya da tekirdağ altınseri tüketiyoruz yemek olmasına gerek yok ama çeşitli mezeler de olursa ve güzel şarkılar olur ise güzel olabilir. 20:00-20:30 gibi teknede olup - en geç 00:00-01:00 çıkışımız olabilir. bu talebim hakkında bir fiyat talep etmekteyim. teşekkürler.
B Burcu Z. A.
Kızım Asel Eva 27.08.2017 doğumlu görme engelli göz içi kanserinden gözleri alındı kanser devam ediyor. Denizi çok seviyor ağustos 21 de göcek ve Fethiye'de tatil de orda olucaz 5 yetişkin 2 çocuk toplam 7 kişiyiz doğum günü gündüz den bi kaç tekne koy turu tekneden atlama kızımla akşamınada teknede minik süslemeli pastalı doğum günü kutlama ve konaklama hiç değilse o gece veya 2 gece yeterli olucak kızım için
S Selin Y.
Ucuz ve uzun sureli olmasi bizim icin yeterli. Ekstra hicbir sey istemiyoruz. Pasta susleme vs gerek yok. Sadece muzik ve tekne :) muhtemelen 8 kisi olacagiz kisi basi 400den fazla odemek istemiyoruz. Alkolsuz, yemekli menu fiyati varsa ogrenmek isteriz. Yoksa yemeksiz sadece muzikli bi eglence icin 4 saatlik fiyat alabilirsem sevinirim.
E Ethem Ö.
eşime 50.yaş doğum üpriz doğum günü paritsi düzenlemek isitiyorum benım ilk aklıma gelen yat fikri olsu tabiki sizin sunacağızı altarnetif fikirlere de açığım.Eşim fasıl tarzı müziklerden hoşlanmaz ..onun mutlu olacağı müzik türü bu 80 ler tarzı müziktir ..müzik ve yemeğin-alkol dahil olacağı bir fiyat teklifi almak istiyorum
G Gizem Y.
Merhaba, dogumgunum icin yer arastiriyorum. 12-16 kisilik bir grup olacak. Raki olarak Saki ya da Tekirdag altin seri iciyoruz, viski veya cin icenimizde var. 26 Mayis Cuma aksami musaitlik, kac saat teknede kalabildigimiz, muzik sistemi, menu ve fiyatlar hakkinda bilgi rica ediyorum. Tesekkurler
E Enes K.
Merhaba, iyi günler. Biz cumartesi günü 15.07, doğum günümüzü kutlamak için tekne/yat kiralamak istiyoruz. Toplamda 6-7 kişi olacağız ve 3 4 saatlik kiralamak istiyoruz. Süsleme olabilir, yemeğimizi kendimiz getireceğiz. Genel tekne, organizasyon ve fiyat hakkında bilgi alabilir miyiz acaba
T Tuba Ç.
Merhaba 19 Temmuz akşam 18:30 da kocamın doğum gününü kutlamak istiyorum. 10 Yaşında ve 1 yaşında 2 çocuğum var. 4 kişi. - yemek yenebiliyor mu?(3 kişilik) - alkol kullanmıyoruz Sadece yemek ve ve pasta o kadar? 1 saat gezi bile fazla 1 yaşındaki bebeğim sıkılır. Fiyat nedir.
Y Yeliz A.
sekmenin büyüklüğü ve kış ayı olduğu için korunaklı ve sıcak olması tek sorumuz ve 15 kişi olacağınız için diğer soru bu.. Ekstra olan her şey bizim tarafımızdan karşılanacak sadece siz tabak çatal kade meyve belki ya da kuruyemiş.. Fiyat bilgisi alabilir miyim?
S Sena G.
Merhaba, benim 13 haziranda doğum günüm var. 300 bin takipçili oyuncuyum. Teknede arkadaşlarımla kutlamak istiyorum. Çoğu arkadaşım da benim gibi oyuncu. Hem sizin teknenizi tanıtmam karşılığında bana fiyatta yardımcı olabilir misiniz?
Y Yunus E. A.
yatta boğaz gezisi 2 kişilik akşam yemeği yat süslemesi boğaza lazerle doğum günü kutlama yazısı masa süslemesi mum kuru güller ile ışıklarla uçan balonlar ve boğazda lazerle doğum günü kutlama mesajı sırasında havai fişek gösterisi

Teknede Doğum Günü Kutlaması ve Organizasyon Fiyatları

Yeni yaşınıza girerken tüm sevdiklerinizle birlikte doyasıya eğlenmek istiyorsanız son yıllarda çok fazla tercih edilen teknede doğum günü organizasyonlarını düşünebilirsiniz.

Teknede Doğum Günü Partisi Nasıl Yapılır?

Teknede doğum günü kutlaması yapmayı düşünüyorsanız, tekne kiralama hizmeti de sunan organizasyon şirketleri ile çalışmayı tercih edebilirsiniz.

Organizasyon Firmaları Neye Göre Tercih Edilmeli?

Teknede unutulmaz bir doğum günü partisi planlıyorsanız, organizasyon firmalarını karşılaştırmalı ve pek çok detayı göz önünde bulundurarak kendiniz için en uygun olanını seçmelisiniz. İncelediğiniz firmaların referanslarını da göz önünde bulundurmalısınız.

Teknede doğum günü partileri unutulmazdır

Teknede doğum günü partileri düzenleyen organizasyonları tek çatı altında toplayan size bu konuda yardımcı olabilir. Organizasyon firmalarının teknelerinden fiyatlarına, hizmetlerinden kapasitesine kadar her detayı karşılaştıran bu sitede doğum günü partiniz için ideal yat veya teknede organizasyon firmasını bulabilirsiniz.

Su Yachts güvencesiyle unutulmaz bir doğum günü yaşayın!

Su Yachts tarafından organize edilen teknede doğum günü partileri verdiğiniz ücreti sonuna kadar hak ediyor. 25 kişilik yemekli doğum günü partisinin 2,500 TL; 25 kişilik alkollü/alkolsüz kokteyl partisinin ise 2,000 TL olduğu bu organizasyon firmasını tercih edebilirsiniz.

Sürpriz Perisi'nden teknede doğum günü sürprizi

Sevgilinize, arkadaşınıza veya bir aile dostunuza teknede doğum günü sürprizi yapmak istiyorsanız, Sürpriz Perisi tam size göre! Lazer şov eşliğinde sevdiklerinize doğum günü sürprizi yaşatabilir, unutamayacağı anılara sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Sürprizler bitmez...

Tam köprünün altından geçerken, tüm İstanbul'un şahit olması için köprüye adınız yazılır lazerle... Ve profesyonel fotoğrafçınız bu anları ölümsüzleştirir sizin için.

Partinin ev sahibiyseniz ne giymelisiniz?

Teknede kendi doğum günü partisinde kutlayacaksanız, uzun kıyafetlerden kaçınmalısınız. Gecede dikkat çekmek için tütülü kabarık elbiseleri tercih edebilirsiniz ama ince topuklu ayakkabılardan kesinlikle uzak durmalısınız.

DJ kiralayarak doğum günü partinizi şenlendirin.

Teknede doyasıya eğleneceğiniz bir parti için müzik seçimine özen göstermelisiniz. Doyasıya dans etmek istiyorsanız, bir DJ ile anlaşabilirsiniz.

Leziz Kokteyller İçin Barmen Kiralamayı da Unutmayın!

Doyasıya dans edeceğiniz bir organizasyonda susuzluğunuzu giderecek kokteyller ile sizi şımartacak bir barmen ile anlaşmaya ne dersiniz?

Doğum Günü İçin Tekne Kiralama Fiyatları

Doğum günü için tekne kiralama fiyatları sandığınız kadar da pahalı olmayabilir. Doğum günü için sıra dışı yöntemler üzerinde duran herkes, özellikle tekne kiralama fikrini dikkatli bir şekilde değerlendirmelidir. Böylesine unutulmaz bir kutlama için çok şık hoş ve imkânı geniş tekneler bulunuyor. Doğru bir tercih konuklarınıza adına da verilmiş iyi bir karar olacaktır.

Ucuz Tekne Kiralama Fiyatları

Doğum günü için tekne kiralama fiyatları oldukça cazip olabiliyor. En ucuz şekilde tekne kiralamak mümkün olduğu gibi, tekne üzerinde yapılacak kutlama, hem doğum günü kutlanacak kişi için hem de davetliler için çok önemli bir ayrıcalık oluşturabilir. Özellikle sevdiğiniz insana sürpriz hazırlıyor sanız tekneye mükemmel bir fikirdir.

Doğum Günü İçin Tekne Kiralama Fiyatları, Organizasyon Fiyatları

Doğum gününün kusursuz bir organizasyonla kutlanması için, eksiksiz bir düşünce çok büyük önem taşımaktadır. Her şeyin detaylarıyla düşünülmesi ve iyi bir kutlamanın ortaya çıkması için, illa ki çok fazla para harcamanıza gerek yok.

Sevgiliye Doğum Günü Organizasyonu

Doğum gününü kutlamayı düşündüğünüz kişi sevgiliniz ise bu konuda biraz daha dikkatli olabilirsiniz. Onun sevdiği ve heyecan duyduğu şeyleri ön plana almak, kusursuz organizasyon için iyi bir fırsat oluşturabilir. Mükemmel şekilde ayarlanmış ve düzenlenmiş bir organizasyon, birbirini seven insanları aha çok yaklaştıracaktır.

Doğum Günü İçin Tekne Kiralama Fiyatları İzmir

Eğer İzmir'de ikamet ediyorsanız, tekne ile doğum günü kutlama fikri size çok uzak değildir. Burada imkânlar daha geniş olduğu gibi, doğal güzelliklerin de katkısı ile birlikte mükemmel bir organizasyon yapma şansınız var. İzmir'de olmak gerçekten önemli bir ayrıcalık.

Doğum Günü Organizasyon Şirketleri

Bu işi profesyonelce yapan şirketler, doğum günü için tekne kiralama fiyatları, doğum günü organizasyonu konusunda çok önemli ve dikkatli çalışmalar yapıyorlar. Eğer bir şirketle anlaşacak olursanız, unuttuğunuz bir ayrıntının olmadığından da emin olabilirsiniz.

Doğum Günü Organizasyon Fikirleri

Çok yaratıcı fikirler olmakla birlikte, düzenlenen doğum günleri bu mükemmel fikirler ile daha anlamlı hale gelebilmektedir. Profesyonel organizatörler çok detaylı düşünerek eksiksiz bir tören hazırlığı yapabilirler. Eğer siz kendiniz bir planlama yapıyorsanız, her türlü fikri dikkate almalısınız.

Doğum Günü İçin Yat Kiralama İstanbul Fiyatları

Doğum gününde mükemmel bir kutlamayı hak eden insanlar için yat kiralamak gerçekten inanılmaz bir fikir. İstanbul'da doğum günü için tekne kiralama fiyatları tercih edilecek teknenin durumuna göre değişmektedir.


Teknede Doğum Günü hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Teknede Doğum Günü tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Teknede Doğum Günü
İstanbul Teknede Doğum Günü İzmir Teknede Doğum Günü Ankara Teknede Doğum Günü Sinop Teknede Doğum Günü Kırklareli Teknede Doğum Günü daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?