Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Uğur Böceği Yüz Boyama Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yüz boyama, çocuklara yönelik organizasyonların ve aktivitelerin yanı sıra animasyon gösterileri için yetişkinler tarafından da tercih ediliyor. Kedi, kaplan gibi figürler oldukça yaygın olsa da bu yazımızda sizler için çok yaygın olmayan ama oldukça güzel görünen bir uğur böceği yüz boyama fikileri sunacağız.


Uğur Böceği Yüz Boyama Örnekleri

Kırmızı ve siyah boya ile yapılan uğur böceği modeli, en güzel yüz boyama modelleri arasında yer alıyor. Bu yazımızda sizler için en farklı, en güzel uğur böceği yüz boyama örneklerini listeledik.


Tüm yüzü kaplayan uğur böceği yüz boyama modeli

Gözlerin etrafını, yanakları ve alın bölgesini kırmızı yüz boyası ile boyayın. Daha sonra kırmızı kısımların üzerine siyah boya ile minik benekler yapın. En üst kısma fotoğraftaki gibi uğur böceği başı ve antenleri çizin. Gözlerin kenarına da kirpik yapın ve işte bu kadar!


Sadece göz ve burun üzerinde uğur böceği yüz boyama modeli

Gözün üzerinden başlayarak kaşın biraz üst kısmına kadar kırmızı yüz boyası ile boyayın. Üzerine siyah boya ile minik benekler yapın. Bu modelde, uğur böceğinin vücudu burun üzerine çiziliyor. Başını ve antenlerini de yaptıktan sonra bitirebilirsiniz.


Tek göz üzerine uğur böceği yüz boyama modeli

Yüz boyama modelleri bazen yüzün küçük bir kısmına da yapılabiliyor. Tek göz üzerine çizilen bu uğur böceği yüz boyama modeli gibi... Uğur böceği figürünü yeşil yaprakla daha renkli, daha güzel hale getirebilirsiniz. Çocuklar için düzenlenen organizasyonlarda tercih edilen yüz boyama aktivitesi için bu modelden ilham alabilirsiniz.


Sadece benekler bile yetebiliyor

Uğur böceği kostümü için yüz boyama modelleri arasında yer alan bu benekli örneği deneyebilirsiniz. Yüze minik minik benekler yaparak dilerseniz kostüm partisine gidebilir, dilerseniz de çocuğunuzun yüzüne yapabilirsiniz.


Yüz Boyama İçin En Güzel, En Yaratıcı Fikirler Bu Yazıda!

Yüz boyama modelleri arasında uğur böceği modeli gibi farklı, sıra dışı ve harika modeller yer alıyor. Bu modelleri en güzel örneklerle sunduğumuz Birbirinden Güzel Yüz Boyama Modelleri yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Yüz Boyama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yüz Boyama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Uğur Böceği Yüz Boyama Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.8 74 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?