Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/06/2021 tarihinde yazıldı.

Bazı kelimeler ve cümleler sadece harften ibaret değildir. Sizin için büyük anlam ifade eden sözleri veya en sevdiklerinizin adlarını vücudunuzda taşımak istiyorsanız, yazı dövmeleri tam size göre. Bir harf, rakam ya da simgeyi dövme yaptırabileceğiniz gibi bir veya birkaç cümleyi de dövme olarak tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz yazı dövme modelleri sayesinde sevdiklerinizi her daim yanınızda hissedebilir ya da sizi ayakta tutan şeylerin ne olduğunu kendinize hatırlatabilirsiniz.


Yazı Dövme Modelleri İçin Muhteşem Öneriler

Yazı dövme modelleri için sırt, el, kol ve göğüs gibi kısımlar sıklıkla kullanılmaktadır. Genel olarak büyük alana sahip kısımlarda uzun yazılar ya da büyük puntolu kelimeler tercih edilmektedir. El ve ayak gibi alanlar için ise küçük ve tek kelimelik yazı dövmeleri daha uygundur. İstenildiği takdirde, yazı dövmelerine diğer dövme tasarımları da eşlik edebilir.


Kol Bölgesi İçin Yazı Dövme Modelleri

Yazı dövme modelleri için en popüler bölgeler biri olan kollar, hem küçük hem de büyük dövme tasarımlarına ev sahipliği yapmaktadır. Özlü sözler, sevgili, anne veya çocuk isimleri bu bölgeye en çok uygulanan dövme tasarımları arasında yer almaktadır. Özellikle bilek içine isim dövmesi yaptırmak son günlerin trendleri arasındadır. Bu alana uzun veya büyük bir yazı dövmesi yaptırmayı planlıyorsanız, bilekten başlayıp koltuk altına kadar olan bölgeyi tercih edebilirsiniz.


Göğüs Bölgesi İçin Yazı Dövme Modelleri

Sevdiklerinizin adını gerçekten kalbinizde taşımak istiyorsanız kalbinizin üzerinde kalan sol göğüs bölgesine isimlerini yazdırmak hoşunuza gidebilir. Ayrıca boynun alt kısmı ve göğüsler arasında kalan kısımlara da yazı dövmesi uygulanabilir. Köprücük kemiğinin üzerine ufak bir yazı dövmesi yaptırmak da zarif bir görüntü yaratmaktadır.


Sırt Bölgesi İçin Yazı Dövme Modelleri

Sırt bölgesi sunduğu geniş alan sayesinde büyük yazı dövmelerini seçenlerin ilk tercihidir. Genellikle sırtın üst kısmını ortalayacak şekilde uygulanan yazı dövmeleri, sırt bölgesinin sağ veya sol kısmından bele kadar uzanacak şekilde de tasarlanabilir.


Yazı Dövmeleri İçin Farklı Öneriler

Yazı ve isim dövmeleri hakkında daha fazla bilgi almak, birbirinden farklı ve etkileyici yazı dövme modellerini incelemek isterseniz sitemize göz atabilirsiniz.


En İyi Kalıcı Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Yazı Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 18 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Anlamlı Dövme Modelleri ve Fikirleri Sonsuzluk Dövme Modelleri ve Anlamı Kol Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Dövme Rehberi: Güzel ve Kolay Dövme Modelleri, Fikirleri ve Önerileri Kol Yazı Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler En Güzel İsim Dövme Modelleri, Örnekleri ve Şekilleri Dövme Modelleri ve Anlamları Nelerdir? En Anlamlı Dövmeler Dövme Yazı Modelleri İçin Harika Fikirler Birbirinden Güzel ve Basit Dövme Modelleri Fikirleri Küçük Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Boyun Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Bayan Dövmeleri İçin Büyüleyici Dövme Tasarımları İzmir Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yıldız Dövme Modelleri İçin En Güzel Öneriler Küçük Dövmeler ve Anlamları - En Güzel Küçük Dövmeler Omuz Dövme Modelleri İçin Etkileyici Öneriler Geçici Dövme Malzemeleri Listesi ve Önerileri Bursa Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Antalya Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Ankara Dövmecileri - En İyi Dövme Yapan Yerler Yazı Dövmeleri İçin Yaratıcı Örnekler Dövme Yazıları için Harika Dövme Modelleri Önerileri Kartal Dövmesi Modelleri için En Etkileyici Fikirler Birbirinden Güzel Melek Dövme Modelleri 2017 Tasarımları Kuş Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler - Dövme Modelleri Tribal Dövme Modelleri İçin Güzel Fikirler En Güzel Melek Dövmeleri ve Anlamları - Dövme Fikirleri Rehberi Kol Dövmeleri İçin En Güzel Öneriler Bilek Dövme Modelleri İçin Sevimli Tasarımlar En Güzel Sırt Dövme Modelleri ve Kadın, Erkek Sırt Dövmeleri Bayan Dövme Modelleri İçin Harika Öneriler Dövme Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Omuz Dövmeleri Modelleri için Harika Fikirler El Dövme Modelleri İçin Muhteşem Fikirler Aslan Dövme Modelleri Fikirleri ve Önerileri Geçici Dövme Modelleri İçin Harika Fikirler Ayak Dövme Modelleri için Birbirinden Güzel Öneriler Dövme Şekilleri İçin Harika Öneriler En İyi Nişantaşı Estetik Merkezleri Listesi ve Tavsiyeleri Epilasyon Yöntemleri Nelerdir? Sağlıklı Epilasyon Uygulama Teknikleri Porselen Makyaj Malzemeleri Nelerdir? Porselen Makyaj Seti Örnekleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?