Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bursa Ürün Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Bursa Ürün Fotoğrafçısı

884
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Bursa Ürün Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
5.0 1455 oy
Burcu Ertunç
Burcu Ertunç
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Ebru Çakmak
Ebru Çakmak
5.0
Çevrimiçi
4 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
İrfan Temen
İrfan Temen
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Angarya Art Works
Angarya Art Works
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Şükrü Davraner
Şükrü Davraner
5.0
Çevrimiçi
3 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Göksel Odabaşı
Göksel Odabaşı
5.0
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Merif Crealife
Merif Crealife
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Abdullah Sefa Öztürk
Abdullah Sefa Öztürk
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Provisual Turkey
Provisual Turkey
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Tugrul Sarıkaya
Tugrul Sarıkaya
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Ürün Fotoğrafçısı
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Bursa Ürün Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Bursa Ürün Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.960 TL ile 3.620 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Bursa Ürün Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Bursa Ürün Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

İ
İlayda İnce
Markamın ürün fotoğraf çekimi için Selin Hanım ile çalışmamızdan çok memnun kaldım. Fotoğraf çekimi sonrası kendisinin yaratıcı fikirleri sayesinde çok güzel reels videolarıda ortaya çıktı. İşini çok özenle yapan pozitif birisi. Kendisinin enerjisine ve yaratıcı fikirlerine bayıldım. Selin Hanıma çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. ❤️🥰

T
Tuğba Alnıdelik
Öncelikle iletişiminiz, inceliğiniz için çok teşekkür ederim. Biz Gözde Hanım ile Amazon ürün çekimi için çalıştık,açıkçası kendisiyle aynı işi yaptığını iddia eden birçok kişiyle görüştüm ama hiçbirinden bu özeni ve bilgiyi yakalayamadım. yaptığınız işe gelirsek de tek kelimeyle mükemmel bir çalışmaydı. zaman problemim olmasa da en kısa sürede, haftasonu ol masına rağmen işinizi en hızlı şekilde yaptınız.daha iyi işlerle, daha iyi yerlere hak ettiğiniz şekilde gelmeniz dileğiyle. 🤍

S
Simay Yorulmaz
Göksel ile ürün fotoğrafı çekimi, mankenli çekim ve konsept fotoğraf çekimleri yaptık. Tam olarak hayal ettiğimiz kareleri çıkartmayı her seferinde başarıyor. Fotoğrafçı arayışında olan herkese ilk tavsiyem Göksel oluyor.

G
Gizem Savcı
İşini büyük bir ciddiyetle ve titizlikle yapan Aybike hanımla iş yaptığımız için çok mutluyuz. Kendisiyle dekupe ürün, styling çekim ve iç mekan çekimi için çalıştık. Çekimler sırasında birbirimizi çok iyi anlamış olmamız ve Aybike hanım’ın retouchlardaki inanılmaz özeni sayesinde çıkan karelerden çok memnun kaldık. Bundan sonraki çekimlerimiz için gözümüz kapalı güvenebileceğimiz bir ekip arkadaşı edindiğimiz için de çok mutluyuz.

C
Cihat Aras
Selim Bey,E-ticaret firmamız için ürün fotoğraflarımızı çekti uzun bir süredir çalışıyoruz, işini gerçekten seven ve özveriyle yapan bir profesyonel. Kendisinin tecrübelerinden de faydalandık. Çekimlerimizi bitirmek için geç saatlere kadar bizimle birlikte çalıştığı zamanlar oldu. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.


Bursa Ürün Fotoğrafçısı Talepleri

A Alihan A.
Etsy platformunda satış yapmak için katalog çekimi yapmak istiyoruz başlangıç olarak 50 ürünün 4 adet fotoğrafı ve 1 adet videosu fakat bu dört fotoğraf üzerinde fotoshop yapma gibi bir imkanımız var mı işbirliği devamı için mantıklı teklifinizi bekliyor olacağım eğer memnun kalırsak mağaza tanıtım videosu içinde işbirliği içerisinde bulunabiliriz. İyi günler
K Kadir Ö.
İyi çalışmalar. Bursa inegölde ajans olarak reklam hizmetleri vermekteyiz. Müşterimizin talebi ile Forma, Eşofman takımı, Sporcu taytı, Antrenman Çorabı - Tozluk vs. Gibi ürünleri Hayalet manken özelliğinde 50 den fazla ürünü 2 şer poz şeklinde hazırlamak istiyoruz. Bu konuda sizden hizmet alabilir miyiz? Böyle bir hizmetiniz varsa fiyatınız nedir?
O Onat Ş.
Merhabalar ben sizden sadece tek bir fotoğraf örneği üzerinden bu fotoğrafın çekilebilmesi için gerekli ekipmanlar, ışık, açı vs gibi bilgiler edinmek istiyorum, almak istediğim hizmet sadece bu, sadece tek bir fotoğraf örneğim var bunu nasıl çekeceğimi öğrenmek istiyorum, buna uygun fiyat istiyorum sizlerden, teşekkürler.
A Ahmet D.
Trendyol sitesine yüklenmek üzere, Balık olta ''KANCASI'' ürünlerinin fotoğraf çekimleri için fotoğrafçıya ihtiyacımız vardır. Toplamda 200 adet ürünün 1er poz çekimi yapılacak ve çekilen fotoğraflar yapılacak düzenleme ile trendyol sitesinde yayınlanacak standartlara getirilecektir.
E Enes Y.
E- ticaret için Bursa da takı fotoğrafı çektirecektim yaklaşık 20 ürün olacak, sizden bir bayan da ayarlamanizi rica edeceğim fakat fotolarda mankenin yüzü görünmeyecek her üründen yaklaşık 10 fotoğraf lazım. Aynı şekilde ikinci bor 20 ürün için bir kez daha fotoğraf çekimi olacak.
G Gökhan H.
Ürünlerimiz kadın çantasıdır. Ürünlerimizi e ticaret sitelerinde kullanacağız bu sebeple fotoğrafların hem orjinal boyutlu hem de e ticaret sitelerine uygun boyutlu olarak talep ediyoruz. Düz beyaz zemin yerine sade tasarımlı konseptler tercihmizdir. Manken kullanılmayacaktır.
R Ramazan Ç.
3 farkli ürünüm var. Kumas. 90*180 boyutlarında bunlarin katlanmis halde 4-5 farkli fotoğrafı lazim zoom yapıldığında dokusu belli olacak şekilde. Beyaz fonda. Ürün sayimiz ileride cok artacak ve her desenin farklı renkleride olacak gelecegi olan bir is. Bu deneme çekimi.
A Ahmet K.
Ürünler: Masa Runnerı. Ürünlerimin ana görsel ve yardımcı görseller şeklinde çekilmesini istiyorum. Ürünlerin kullanım alanına göre çekim yapılabilmesi mümkün mü ? Örneğin ürün masa runnerı olmuğu için hem yemek masasında hem mutfakta hemde konsol üstünde kullanılıyor.
F Fatih G.
Trendyolda yayınlanmak için çekilecek fotoğraflar 5li hastane çıkışı seti 5 parçadan oluşan kutulu yenidoğan bebek takımlarıdır ürünlerimiz. dekupe tarzında fakat arka planda fotoğrafı çekecek kişinin belirleyeceği basit ama güzel görünümlü konsept istiyoruz..
Ş Şenol K.
Merhaba, Halı sektöründe hizmet veriyoruz ve web sitemiz için çok sayıda cins, renk ve ebatta halı fotoğraflanması ihtiyacımız var. Düzenli olarak çalışabileceğimiz bir ürün fotoğrafçısı arıyoruz. Yeni ürünler geldikçe fotoğraflanmasının yapılmasını istiyoruz.

Bursa Ürün Fotoğrafçısı Seçenekleri ile Satışlarını Artır

Bursa hem tarihi açıdan, hem de sosyo ekonomik açıdan Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi. Bursa'da birçok iyi ürün fotoğrafçısı senin için en iyi ürün fotoğraf çekimini yapmak için hazır bekliyor. gigbi.com'da referansları ve geçmiş çalışmaları ile birlikte Bursa ürün fotoğrafçılarını senin için hazırladık. Peki Bursa'da ürün fotoğrafçısı seçtikten sonra nelere dikkat etmek gerekiyor? Ürün fotoğraf çekimi konusunda neler önemli? Şimdi birlikte bunları inceleyelim.

Seçtiğin Bursa Ürün Fotoğrafçısı Daha Önce Ürün Çekimi Yapmış mı?

Bazı fotoğrafçılar belirli alanlarda uzmanlaşır. Örneğin düğün çekimini çok başarılı bir şekilde gerçekleştiren bir fotoğrafçının bu başarısı ürün fotoğraf çekiminin çok iyi olacağı anlamına gelmez. Elbette tersi durum da mümkündür. Bu nedenle yine de daha önce ürün çekimi yapmış bir bursa ürün fotoğrafçısı ile ilerlemekte fayda var.

Bursa'da Ürün Çekimi Yapılacak Alanın Işıklandırması Uygun mu?

Bursa ürün fotoğrafçısının ürün çekimini gerçekleştireceği alanı önceden keşfe gelmesi önemlidir. Alanın ışıklandırması Bursa ürün fotoğrafçısının dikkat etmesi gereken bir konudur. Buna göre yanında bazı özel malzemeler getirerek gerekli ışığı sağlayan profesyoneller vardır. Kimi profesyoneller ise çekimi kendi stüdyosunda yapmayı tercih eder.

Bursa Ürün Fotoğrafçısı Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Bursa'da ürün çekimi fiyatlarını alırken sadece bir ürün fotoğrafçısından fiyat almayıp birkaç farklı kişiden fiyat almak gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca fiyatın neye göre verildiğini baştan konuşmak gerek. Yani fotoğrafçı saat ya da gün bazında mı fiyat veriyor yoksa ürün adedi başına mı bu detay önemli. gigbi.com'da talep oluştururken tüm bu detayları senden topluyor ve ona göre Bursa'da ürün çekimi fiyatı sunuyoruz.

Bursa'da Kurumsal Ürün Çekimleri

Bursa’da kurumsal çekim yapan fotoğrafçılar ve fotoğraf stüdyoları mevcut. Bunların kimisinin internet sitesi de var ve bu sitelerde çekimleri görülebiliyor. Araştırma aşamasında biraz vakit ve emek harcaman, alacağın kötü hizmet ya da kötü çıktının maliyetinden çok daha düşük bir maliyete sebep olur.


Ürün Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Ürün Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Ürün Fotoğrafçısı Seçenekleri
İstanbul Ürün Fotoğrafçısı İzmir Ürün Fotoğrafçısı Ankara Ürün Fotoğrafçısı Sinop Ürün Fotoğrafçısı Kırklareli Ürün Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?