Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Konya Düğün Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Konya Düğün Fotoğrafçısı

941
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Konya Düğün Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 1323 oy
Canvass Fotoğrafçılık
Canvass Fotoğrafçılık
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Selçuklu, Konya
Zeynep Malkoç
Zeynep Malkoç
0.0
Çevrimiçi
1 yıldır gigbi'de
Selçuklu, Konya
Sidre Photography
Sidre Photography
5.0
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Stüdyo Sami
Stüdyo Sami
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Damat Gelin Wedding
Damat Gelin Wedding
5.0
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Provisual Turkey
Provisual Turkey
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Kuzgun Ajans
Kuzgun Ajans
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Deniz Coşgun Photography
Deniz Coşgun Photography
0.0
Çevrimiçi
6 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Düğün Fotoğrafçısı
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Konya Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Konya Düğün Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 5.080 TL ile 6.220 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Konya Düğün Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Konya Düğün Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

G
Gökhan Acun
Düğünümüz için tercih etmiştik, hem dış çekim hem de plato çekimleri yaptık. Çok güzel fotoğraflarımız oldu, teşekkür ederiz ilgi ve alaka için. Tavsiye ederim fiyat olarakta gayet uygun

G
Gizem Özel
Düğün, nişan için dış çekim yaptırdım. Ekibiyle, seçtiği pozlarla, ilgisi ve profesyonelliğiyle, uygun fiyatlarıyla harika bir fotoğrafçı. Çok güzel anılar biriktirdiğiniz eğlenceli ve ilerde baktığınız zaman tebessümle hatırlayacağınız fotoğraflar için tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarıma da önerdim onlar da memnun kaldılar.

B
B.
Biz sizinle çok eğlendik :) Çekimlerden sonra da fotoğraflarımızı gören herkes çok profesyonel buldu ve bayıldılar.İki iyi arkadaş kazanmış olmanın sevincini yaşıyorum ben:) yıldırım bey ve ekibi çok harika işler çıkarıyorsunuz ve inanın beni o kadar rahatlattıki çekim gününde anlatamam.Fotoğrafçıya karar vermek,düğün süreci içinde en önemli ve en zor işlerden.Biz hiç zorlanmadık ama.Baktık ki,çekimleri harika birisi var,tereddütsüz teslim ettik kendimizi.Sizi etrafımdaki herkese anlatıyor ve tavsiye ediyorum.Herşey için çok teşekkür ederiz.İyiki tanımışız sizi :)

K
Kitapkolikfsg
Kızımın her yaş çekiminde ve yeğenimin sünnet düğünü dış çekimi için hizmet aldık inanılmaz memnun kaldık. Ne istediğimize önem veren profesyonel bir çekim olmuş kesinlikle tavsiye ederim.

B
Bilgen Günalp
Güleryüzlü bir ekip ve muhteşem bir hizmet anlayışı...İncelikle,özveriyle,sanatsal dokunuşlarıyla Kapadokyanın bu eşsiz manzarasında yaptıkları profesyonel dış çekimle hem çok eğlenceli, keyifli bir gün geçirmemize hem de alışılmışın dışında, sıradışı,farklı, sanatsal fotoğraflara sahip olmamıza sebep olan Provisual-Turkeye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz🙏🌼Herşey çok özenli ve özveriliydi.Setuplar(pozlar)konusunda da yapılmış olanın dışında farklı, yenilikçi ve yaratıcı olmaları ayrıca muhteşem.Kapadokya da böyle bir ekiple karşılaşmış olduğumuz için kendimizi ayrıca şanslı hissediyoruz.Ayrıca çekimden bir kaç gün sonra fotoğrafların bu kadar hızlı teslim edilmesi bizi cok mutlu etti.Kesinlikle gözü kapalı güvenebileceğiz bir ekip.Çekim için Kapadokyayı tercih ederseniz ,gerisini gönül rahatlığıyla onlara bırakabilirsiniz. Teşekkürler Provisual-Turkey🙏🌼🥰


Konya Düğün Fotoğrafçısı Talepleri

A Ali K. A.
Çekim mekanları hakkında genel bilgi alabilir miyim nereler tercih ediliyor ? hafta içi hafta sonu çekimler fiyata yansıyor mu ? Çekimler esnasında aksesuar kullanımı var mı ? fotoğraf sayısı ne kadar ? çekilenlerin hepsini alabiliyormuyuz siz mi belirliyorsunuz? Bİde fotoğraflar ham işlenmemiş mi olacak photoshop olcak mı ? Fotoğrafları tab mı ediyorsunuz, DVD formatında mı teslim ediyorsunuz? Son olarak fiyata dahil olmayan ek ödemeler var mı ?
D Damla
yapılacak dış çekim düğün günü çok vakit alacağı için düğünden önce ve ya sonraki bir gün dış çekim yaptırmak istiyoruz.Beyşehir vb mekanlarda olabilir.Eğer fiyat konusunda anlaşabilirsek düğün günü de çalışmayı değerlendirebiliriz ve save the date çekimi de yapabiliriz.Fotoğrafları basılı ve dijital ortamda almak istiyoruz ancak uygun bi paket seçeneğiniz varsa albüm yaptırmak da isteriz.Ayrıntılar için geri dönüşünüzü bekliyorum şimdiden teşekkürler
M Mustafa B.
Kamera ve fotoğraf (Kına-nişan- düğün) için teklif istiyorum öncelikle, albüm de dahil. Bir de bunun dışında eğer sadece düğün sırasında fotoğraf ve video; ve dış çekim istersek fiyatlarınız nasıl oluyor onu da öğrenmek istiyoruz. Haziran 26'da Nişanımız gerçekleşecek, 28'inde ise Kınamız. İkisi de akşam olacak, düğün ise 1 Temmuz'da sabah olacak. Ayrıntılı bir geri dönüş beklemekteyim.
M Mehmet A.
Merhaba iyi geceler. 10 ağustos tarihinde düğünüm var. Düğün için gereken herşey yapıldı tek fotoğraf albümü kaldı bana kalırsa yaptırmak gibi bi niyetim yok çünkü durumum pek kalmadı ama nişanlım istiyor dış çekim olacak örneğin sille meram gibi herhangi bi yerde fotolar çekinip albüm olacak bana fiyat konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
E Emre K.
Sadece düğün alanında 12.00-15.00 arası çekim istiyoruz. Misafirlerimizin de düğün bitişinde fotoğraflarını çerçeveli alacağı şekilde bir sistem istiyoruz. Kapsamlı video çekimine gerek yok sadece düğün anındaki fotoğraflar güzel olsa bizim için fazlasıyla yeterli. Dolayısıyla fiyatın da biraz uygun olması önceliğimiz.
İ İrem A.
Aynı gün içinde gerçekleşecek, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir çekim istiyorum. Mekan olarak FİLLE, Ejdat parkı gibi güzel bir yer olabilir sadece 2-4 saate sığdırmamız gerekiyor aynı gün oldugu için. O yüzden yakınlarda olmalı. saat sabah 11-12.gibi istiyorum.Fotografları cd/dvd seklinde de istiyorum
A Ahmet B.
Düğün günümüzde fotoğraflarımızı ve videomuzu çekecek bir fotoğrafçıya ihtiyacımız var.Save the date videosu arzu ediyoruz.Fotoğrafları hem dijital ortamda hem baskı ve albüm halinde almak isteriz.Dış mekan çekimi de düşünüyoruz.Ayrıntıları konuşmak için geri dönüşünüzü bekiyoruz.
M Mustafa B.
Düğün günü sabah saatlerinde başlayarak öğlen 2 ye kadar bitecek şekilde planlanarak bir dış çekimi yaptırmak istiyoruz.1 saat ya da 1 buçuk saat yeterli olacaktır.Fotoğrafları albüm ve dijital ortamda almak istiyoruz.Ayrıntılar için geri dönüşünüzü bekliyorum.
M Merve Y.
Bir adet büyük albüm 2 adet küçük albüm 1 kanvas tablo 1 düğün klibi düşünüyoruz kalan fotoğrafları da usb ile almak istiyoruz. Memnun kalacağımız, sonrasında önerebileceğimiz Fotoğrafçı arıyoruz. Çekim hava durumuna göre şekillenebilir önerilere açığız.
A Aleyna G. A.
20 Haziranda kınam var, dış çekim ve tek albüm istiyorum 21 Haziranda düğünüm var, düğün çekimini 15-16 haziranda beyşehirde istiyorum, albüm seti ve klip istiyorum. beyşehir için tüm gün ayırabilirim. İyi bir klip ve iyi bir albüm seti istiyorum.

Konya Düğün Fotoğrafçısı Seçimi ve Püf Noktaları

Konya Düğün Fotoğrafçısı Seçerken Nasıl Bir Yol İzlenmeli? Konya düğün fotoğrafçısı seçimi; her çift için çok önemli bir seçim konusu. Bu yazımızda İstanbul'da dış mekan çekimi yaptırmak isteyen kişiler için yardımcı olacak çok faydalı bilgiler paylaşacağız.

Çekim için İstanbul düğün fotoğrafçısından da fikir alabileceğin gibi önce çekim için bir mekan belirleyip, sonra o mekanda dış mekan çekimi yapan Konya düğün fotoğrafçılarını da araştırabilirsin. Aşağıda Konya düğün fotoğraf çekimi için güzel fikirler bulabileceğin Konya dış çekim mekanlarını paylaştığımız bir başlık var ve iyi bir Konya düğün fotoğrafçısı ile çalışmak istiyorsan, öncelikle aklında birkaç mekan belirlemeni ve daha sonra İstanbul düğün fotoğrafçısı aramaya başlamanı öneririz! Unutma ki dış çekim mekanları Konya'da tahmin edebileceğinden çok daha fazla! :)

Konya dış çekim yerlerini araştırıp bir karara vardığın takdirde, artık düğün çekimi için ilk adımı atmış olacaksın. Daha sonra yapman gereken gigbi.com üzerinden İstanbul düğün fotoğrafçısı hizmet veren profesyonelleri incelemek olmalı. Düğün fotoğrafçısı olarak hizmet veren profesyonelleri incelerken geçmiş çalışmalarına da bakmayı kesinlikle ihmal etme. İstediğin Konya dış çekim mekanlarına uygun daha önce çalışma yapan, ya da isteğine benzer çalışmalar yapan profesyonelleri tercih ederek daha güzel sonuç alabilirsin.

Japon Parkı Düğün Dış Çekim

36 bin metrekarelik alanıyla Türkiye’nin en büyük Japon Bahçesi olan Konya Japon Parkı, Konya dış çekim mekanları listesinde yerini alıyor. Çekim için birçok farklı noktaya sahip Japon Parkı; geniş bir alana sahip olması sebebiyle, düğün dış çekimi için oldukça elverişli ve rahat bir ortam sunuyor.

Meram Bağları Düğün Dış Çekim

Konya düğün fotoğraf çekimi dendiğinde, Konya düğün fotoğrafçılarının ilk akıllarına gelen yerlerden biri Meram Bağları olacaktır. Meram Bağları çevresinde fotoğraf çekimi için birçok park ve tarihi mekanlar bulunmaktadır. Eşsiz doğası ile size kapılarını açan Meram Bağlarını kesinlikle düğün dış çekim listenize eklemenizi öneririz.

Konya Düğün Fotoğrafı Çekilecek Yerler

Konya düğün fotoğrafçısı olarak himet veren profesyonellerin de görüşlerini dikkate alarak, senin için Konya düğün dış çekimine en uygun mekanların listesini hazırladık!

  1. Sille
  2. Japon Parkı
  3. Meram Bağları
  4. Şehitlik Anıtı
  5. Mevlana Meydanı
  6. Aşıklar Sokağı
  7. Alaaddin Tepesi

Düğün Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Düğün Fotoğrafçısı Seçenekleri
İstanbul Düğün Fotoğrafçısı İzmir Düğün Fotoğrafçısı Ankara Düğün Fotoğrafçısı Sinop Düğün Fotoğrafçısı Kırklareli Düğün Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?