Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Doğum Günü Organizasyon

Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon
197
Doğum Günü Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 1912 oy
Nino Organizasyon
Nino Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
422 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Beylikdüzü, İstanbul
Banu'nun Hayal Dünyası
Banu'nun Hayal Dünyası
4.9
Çevrimiçi
49 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Bakırköy, İstanbul
Zilan Güneş
Zilan Güneş
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
5 aydır gigbi'de
Bağcılar, İstanbul
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.4
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Baran Küçük
Baran Küçük
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Başakşehir, İstanbul
Avrupa Yakası
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 2024

Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 7.980 TL ile 9.760 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon Müşteri Yorumları

M
Merve Topbaş
Her zaman en güzelini en kalitelisini yapıyor herkes için 😍

E
Esra Karagöz
Eline emeğine sağlık her şey harikaydı ❤️❤️

K
Kader Şen
Kendisi hılzı düzgün kaliteli personel bi iş becerdi artı sıcak ve samimi oldu için de teşekkür ederiz 💕

E
Eda Gül
Markanın ilgi ve alakası için teşekkür ederim 🙏🏻

P
Pelin Dalmaz
Kesinlikle bundan sonra başkası ile çalışamam. Ceren hanım harikalar yaratıyor 🌸


Doğum Günü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon Talepleri

N Narod K.
doğum günü evimizin bahçesinde yapılacak. ıstanbuş Yeşilköydeyiz. 3 yaş doğum gunu olacaktır.20-30 kişilik bir organızasyon olup kişi sayısı henuz net değildir. Kişi sayısında göre sandalye ve 2 adet beyaz ortulu masa olacak. Sandalyeler pılastık beyaz olabilir sandalyelere ucan balonlar asılacak her sandalye asılması şart değil. Süsleme olarak konsept dusunmuyorum 3 harf helyum balon olsun. Palyaco, pinyata yüz boyama sihirbaz showlar gibi etkinlikler dusunuyorum cok fazla cocuk olmayacak toplam 4-7 arası. Makul teklifleri beklıyorum catering hizmeti içinde bilgilendırme ıstyorum.
E Ecem E.
Merhaba, oğlumun 1. yaş doğum günü için aile içerisinde bir kutlama düşünmekteyim. Bunun için bakırköy sahildeki çimlere kuralacak 11 kişilik masa ve sandalyeler ile güzel bir aperatif ve içecekelrle hazırlanan b,r doğum günü düşünmekteyim. Masa süsleme, uçan balonlar aperatf yiyeceklerin olduğu güzel 1-2 saatlik bir kutlama olsun istiyorum açık havada. Detayları görüşüyor oluruz. İlk aşamada benim için önemli olan masa ve sandalyelerin çimler üzerine koyulabiliyor olması. Teşekkürler.
D Dilara Ç.
Erkek arkadaşımın doğum günü süprizi yapmak istiyorum. Fikir olarak gördüklerim kumsalda evlilik teklifleri yapılıyor bende kumsalda göze hitap eden uygun doğum günü kutlayabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İstanbul avrupa yakası olursa çok memnun olurum semt seçimi yapmam gerekiyor dikkatte almayın lütfen avrupa yakasında veya uygun kafama yatarsa anadoluda olabilir.
M Merve Ö.
8 yaş kızım için doğum günü organizasyonu planlıyorum. Sitemizin sosyal tesisinde hava kötü olursa ama hava güzel güneşli olursa yine sitemizin bahçesinde yapacağız. Monster High veya mucize uğurböceği ile karakedi veya Sonic konseptli süsleme. Ayrıca palyaço veya bubble halka animasyon eğlence de düşünebiliriz. Tekliflere açığım. 13. Nisan 2024 tarihi için planlıyoruz
Ç Çağrı O.
Kız arkadaşım için yaklaşık 10 kişilik doğum günü kutlaması olacak. 2 saatlik tur ve yemekli olmasını istiyoruz. Eğer varsa paket içeriklerini ve fotoğraf video çekimi ve kemancı ücret bilgisini de öğrenmek istiyoruz. Ek olarak dışardan alkol getirme şansımız var mıdır ve servis ücretleri hakkında da bilgi almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler
S Seval S.
doğum günü eşimin ve daha önce tekne ,oda, kubbe gibi tüm mekanlar da organizasyonlar yaptım.47.yaşında onu şaşırtacak akşam yemeği dahil İstanbul avrupa yakası Bakırköy ve çevresinde olabilecek 11 Kasım 2023 tarihinde 20:00 - 24:00 saatleri arası 2 kişilik romantik , sıra dışı bir doğumgünü organizasyonu düşünmekteyim
Ç Çiçek B.
Evde 10 kişilik şık ve sade bir doğum günü düşünüyorum. Kendi masamızın üzerine dekor şeklinde bir konsept istiyorum ayrıca arka plan vs olabilir. Bebek için oturma çadırı olabilir. Masa kendimizden olacak şekilde teklif bekliyorum. İstanbul güneşli de olacak. 13 kasım tarihli / 1 yaş kız bebek
G Gamze K.
Merhaba oğlum icin 8 yaş dogum gunu kutlaması yapmak istiyorum kendisi aktif olarak tenis oynamaktadır tenis konsepti düşünüyorum mekan olarak oynadığı tenis kulübünde olucak 25-50 kişilik balon ve süslemeler, pasta , tuzlu yiyecek olucak .ilgili organizasyon icin fiyat verilmesini rica ederim

Avrupa Yakası Doğum Günü Mekanları ile Doğum Günlerini Şenlendirin!

Doğum günleri özellikle çocukların dört gözle beklediği önemli günlerden birisidir. Geri sayım başladığı zaman daha çok heyecanlanırlar, günler geçmek bilmez. Anne ve babalar içinse doğum günü partisi telaşı başlar. Kaç kişi çağıracağız, eve sığabilecek miyiz, süslemeleri nerden almalıyız, nasıl ve kaç kişilik bir pasta yaptıralım gibi bir çok soru sorulur. Eğer Avrupa yakasında oturuyorsanız Avrupa yakası doğum günü mekanları sayesinde rahat bir nefes alabilirsiniz.

Çocuklar doğum günü yaklaşıyor diye sevinirken ebeveynler telaşa düşerler. Eğer kalabalık bir doğum günü partisi yapacaksanız, parti sırasında eviniz çok dağılacaktır ve misafirler gidince belki saatler hatta günler süren bir temizlik başlayacaktır. Eğer doğum gününü Avrupa yakası doğum günü mekanları arasından seçtiğiniz birinde kutlarsanız bütün bu sorunlar ortadan kalkacaktır.

Party Kids

Party Kids isminden de anlaşılabileceği gibi çocukların parti mekanı. Lokasyon olarak Beşiktaş'ta yer alıyor ve ulaşımı da oldukça kolay. Party Kids'te çocuğunuzla beraber bir tema oluşturup neşeli bir doğum günü partisi yapabilirsiniz. Örneğin çocuğunuz Karlar Kraliçesi filmini çok seviyorsa Karlar Kraliçesi temalı bir doğum günü partisi verebilirsiniz. Partiye gelen çocuklar mekandaki 4 katlı oyun parkı sayesinde doyasıya eğlenip enerjilerini atacakları eğlenceli bir doğum günü partisi yapacaklar.

Play Cafe

Play Cafe Avrupa yakası doğum günü mekanları arasında yerini alan mekanlardan biri. Play Cafe lokasyon olarak Şişli'de yer alıyor ve doğası, bahçesi ve terasıyla çocuklarınızı bambaşka bir dünyaya davet ediyor. İçerisinde Pony'ler, Safari ve Disco gibi bir çok eğlence alanı barındıran Play Cafe çocuklarınıza dolu dolu bir doğum günü yaşatmayı vaadediyor.

Filiii Parti Evi

Filiii Cafe, lokasyon olarak Beylikdüzü'nde yer alıyor. Avrupa yakası doğum günü mekanları arayan ailelerin ortak yeri olmuş durumda, oldukça popüler bir mekan. Filiii parti evinde içinde top havuzu, spor havuzu, tahterevalli, kaydırak, tramplen gibi oyun yerlerinin olduğu tam 350 metrekarelik bir alan var. Çocuklarınız burada eğitmenler gözetiminde doyasıya eğlenirken büyükler de cafesinde özgürce sohbet edebiliyor.

Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon Şirketleri

7'den 70'e her yaş özeldir ve yeni yaşa girdiğimiz o özel günler sevdiklerimizle birlikte kutlanmaya değer... Siz de doğum günü partisi düzenlemeyi planlıyorsanız hizmet alabileceğiniz bazı Avrupa yakası doğum günü organizasyon şirketleri var.

Bu yazımızda İstanbul'da doğum günü partisi gerçekleştirmeyi düşünenler için Avrupa yakası doğum günü organizasyon şirketleri listesi hazırladık. İşte, o organizasyon şirketlerinden bazıları...

Kervan Organizasyon

Bakırköy'de bulunan Kervan Organizasyon, 2004 yılından beri müşterilerinin en mutlu, en özel ve en anlamlı günlerinde yanlarında oluyor. Bu özel günleri unutulmaz hale getiriyor. Güçlü ekibi ve başarılı çalışmaları ile siz de Avrupa yakası doğum günü organizasyon şirketleri arasında yer alan bu firmayı tercih edebilirsiniz.

Adres: Kartaltepe Mah. Gençler Cad. No:10/6 Bakırköy/İSTANBUL (Bakırköy Meydan - Otobüs durakları altı - Hatboyu)

Mie Organizasyon

Mie Organizasyon, kutlama ve parti denildiğinde İstanbul'da akla ilk gelen şirketlerden biri. Avrupa yakası doğum günü organizasyon şirketleri listemizde bulunan bu firma, çocukların yanı sıra yetişkinlere de hitap eden gösteri, sahne şovu ve aktivitelerle rakiplerinden sıyrılıyor. Köpük balon bubble sahne gösterisi, sihirbaz Cem Aydın'ın inanılmazsahne showu, Survivor Kids çocuklar yarışması, eğlenceli bilim çılgın deneyleratölyesi, müzikal sosis balon sahne gösterisi, karaoke party organizasyonu ve hazine avı etkinliği..

Adres: 4. Levent/İstanbul

Eğlence Organizasyonu

İsminden de anlaşılacağı üzere en eğlenceli organizasyonların altına imzasını atan bir firma; Eğlence Organizasyonu... Sadece doğum günü partilerinde değil düğün, davet, açılış, lansman, fuar, konser gibi etkinliklerde de hizmet veriyor.

Adres : Bahçelievler Merkez Mah. Mahmutbey yolu Cad. Çiçek Sokak No: 12 Bahçelievler - İstanbul - Turkey

Poyraz Organizasyon

Doğum günleri özeldir ve sevdiklerinizi davet edeceğiniz bu partide "keşke" dememek için Poyraz Organizasyon ile çalışabilirsiniz. Avrupa yakası doğum günü organizasyon şirketleri arasında bulunan bu firma, bugüne kadar sayısız organizasyona imza atmış, müşteri memnuniyetinden asla ödün vermemiştir.

Adres: Süleyman Demirel Cad. Çarşı Pazarkent AVM NO:55 Esenkent  Bahçeşehir / İSTANBUL

Sürpriz Perisi

"Hayatınızın her anında, değer verdiğiniz insanlara sürpriz yapmak için bir nedeniniz olabilir. Bunları daha fazla ertelemeyin." diyor Sürpriz Perisi. Siz de değer verdiğiniz insanlara sürpriz yapmak istiyorsanız Sürpriz Perisi'nden yardım alabilirsiniz.

Adres: Portakal Yokuşuna Paralel , Ortaköy Mah. Reşat Ağa Sok. No:15 Ortaköy, Beşiktaş , İstanbul

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Doğum Günü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

İstanbul Doğum Günü Organizasyon Şirketleri
Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon Kadıköy Doğum Günü Organizasyon Şişli Doğum Günü Organizasyon Beşiktaş Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Türkiye Doğum Günü Organizasyon
İstanbul Doğum Günü Organizasyon İzmir Doğum Günü Organizasyon Ankara Doğum Günü Organizasyon Sinop Doğum Günü Organizasyon Kırklareli Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?