Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

DJ Eğitimi İçeriği Nedir? Nerden Alınır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Profesyonel ya da hobi olarak djlik yapmak istiyorsanız en iyi verimi dj eğitimi ile alırsınız. Dj eğitiminiz sırasında ihtiyacınız olan bütün programları öğrenir ve teknikleri kavrarsınız. Bu sayede eğer isterseniz meslek olarak da djlik yapabilirsiniz.


Dj Eğitimi

Dj eğitimi sırasında djlik ile ilgili ihtiyacınız olan her şeyi öğrenirsiniz. Bu eğitimi kendini çalışmalarınızla pekiştirerek daha iyi bir hale gelebilirsiniz.


Ekipman Tanıtımı ve Kurulumu

Dj eğitimi ilk adımı kullanacağınız ekipmanların tanıtımı ve kurulumudur. Her ekipman aynı olmasa da mantık olarak aynı mantıkta çalışır. Kullanacağınız ekipmanı iyi tanımalı ve kurulumu hakkında bilgi almalısınız.


Ses Teknik

Dünyanın en güzel mixlerini hazırlasanız da ses güzel çıkmıyorsa hiç bir işe yaramaz. Bu yüzden ses teknik konusunda eğitim de verilir. Bu eğitim, djlik eğitiminizin ilk derslerinden biridir.


Temel Ritm ve Temel Müzik Bilgisi

Ritm bilginiz olmadan istediğiniz mixleri yapamazsınız bu sebeple öncelikle bir ritm dersi almalısınız. Bu eğitim de djlik eğitiminizin içerisinde olan bir eğitimdir. Tek başına ritm bilgisi önemli değil, temel bir müzik bilgisi de almanız çok işinize yarayacaktır.


Mix Teknikleri ve Efekt Bilgisi

Ritm ve müzik bilginizi de aldıktan sonra sıra mix tekniklerini öğrenmeye geliyor. Mix teknikleri djlik eğitiminin en zevkli derslerinden biridir. Mix teknikleriyle birlikte size bir de efekt bilgisi de verilecektir.


Müzik Türleri

Sonuçta işiniz, müzik ve müzik türleriyle ilgili gerekli bilgiyi de almalısınız. Djlik eğitiminiz sırasında müzik türleri hakkında da bilgi verilir. Müzik türlerini öğrenerek birbirinizden güzel mixler hazırlayabilirsiniz.


Arşiv Oluşturma

Hazırladığınız şarkıları saklamanız için arşiv oluşturma eğitimi de almalısınız. Arşiv hangi kurallara göre hazırlanır ve hazırladığınız şarkıları nasıl kolay bulursunuz bunu da eğitim sırasında öğrenirsiniz.


Dj Eğitimi Nasıl Alınır?

 

Djlik eğitimini özel kurslar, stüdyolar, production firmaları hazırlar. Bu kurslardan birine giderek hayalini kurduğunuz mesleği yapabilir ya da hobi olarak ortaya güzel şarkılar koyabilirsiniz.



İstanbul Dj Kiralama Fiyatları

Meslek olarak djlik yapmak istiyorsanız ancak dj kiralama fiyatları hakkında bilginiz yoksa İstanbul DJ Kiralama Fiyatları isimli yazımızı okuyarak dj kiralama fiyatları ile ilgili ortalama bir fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.


En İyi DJ Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi DJ profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
DJ Eğitimi İçeriği Nedir? Nerden Alınır? için en iyi profesyonel listesi
4.8 100 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?