Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hareketli Düğün Giriş Müzikleri Seçiminde Harika Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün organizasyonunun iyi yapılmış olması kadar düğün giriş müziğinin de düğün temasına uygun olarak iyi seçilmiş olması oldukça önemlidir. Peri masallarındaki kadar güzel bir tören istiyor ve giriş müziğinizin de davetlileri heyecanlandıracak kadar hareketli olmasını istiyorsanız hareketli düğün giriş müzikleri listemizi mutlaka incelemelisiniz.


En Popüler Hareketli Düğün Giriş Müzikleri

Düğününüzde son dakika talihsizlik yaşamamak için öncelikle giriş müziğinizin türüne ardından da hangi parça olacağına düğünden önce karar vermelisiniz. Hareketli düğün giriş müzikleri tercihiniz olacaksa bu müziklerin son yıllarda en popüler olanlarını sizler için derledik.


Bruno Mars’ın ‘Marry You’ Parçası

Seçim yaparken mutlaka dinleme listenize almanız gereken bu şarkı sizleri ritmi ve hareketli, dinamik yapısıyla büyüleyecek. Birçok kişi bizimle aynı fikirde olmalı ki son yıllarında giriş müziği olarak en çok kullanılanlar arasında.


Sia’nın Chandelier Parçası

Oldukça farklı bir ses rengine sahip Sia’nın Chandelier parçası bu seninin popülerleri arasında. Hareketli düğün giriş müzikleri arayışınız için de oldukça uygun bir parça. Eğer arkadaşlarınızın ağırlıkta olduğu genç, dinamik ve parti havasında bir düğün düşünüyorsanız bu parçaya mutlaka bir şans vermelisiniz.


Jennifer Lopez’den Let’s Get Loud

Hareketli olduğu kadar ilginç de bir giriş düşünüyorsanız Let’s Get Loud şarkısı tam size göre. Bu parçayla gelin ve damat çılgın bir dans gösterisi yaparak hem davetlileri eğlendirebilir hem de kendileri çılgınca eğlenebilir. Lopez’in 1999 albümünde yer alan bu parçanın hala hareketli düğün giriş müzikleri arasında yerini alabiliyor olması sanırım çılgın insanlardan kaynaklanıyor.


Goran Bregovic’den Chupchick

Hareketli bir düğün giriş müziği istiyorum ancak aynı zamanda da enstrümantal olsun diyorsanız bu parça harika bir seçim olacak. Enstrümantal ezgilerin verdiği hareketli ve eşsiz tınılar düğününüzün uzun süre davetlilerin zihninden çıkmamasına yetecektir.


Asu Maralman’ın Bal Gibi Olur Parçası

Düğününüzde hareketli düğün giriş müzikleri ile nostalji havası mı estirmek istiyorsunuz. Eski Türk Pop müziğinin önemli temsilcilerinden Asu Maralman’ın ‘Bal Gibi Olur’ parçasını sizlere şiddetle öneriyoruz. Özellikle vintage düğün düşünenler için bizce bu parça harika bir seçim olacaktır.


Füsun Önal’ın Senden Başka Parçası

Nostaljik Türk Pop Müziği parçalarından vazgeçemeyenlerdenseniz size en iyi bir başka önerimiz Füsun Önal’ın Senden Başka parçası olacak. Bu parçayla yerinde duramayan gelin, damat ve davetliler için hem hareketli hem de romantik dakikalar yaşatabilirsiniz.


En İyi DJ Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi DJ profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hareketli Düğün Giriş Müzikleri Seçiminde Harika Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?