Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Dini Düğün Grupları, İslami Düğün Müziği Ekipleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Dini düğünlerin vazgeçilmezleri dini gruplardır. Bu düğünlerde normal şarkılar çalınmaz. İlahiler seslendirilir. İstanbul'da dini bir düğün yapacaksanız İstanbul dini düğün grupları hakkında bilgi alabilirsiniz.


İstanbul Dini Düğün Grupları

İstanbul dini düğün grupları genellikle dini düğün organizasyon şirketleri tarafından temin ediliyor. Eğer siz de dini bir düğün yapacaksanız bu organizasyon şirketlerinden biriyle görüşerek dini düğün grubu kiralayabilirsiniz.


Tekdir Semazen Organizasyon

Tekdir Semazen Organizasyon'un dini düğün gruplarını nişanınız ve düğününüz için kiralayabilirsiniz. Kına gecelerine erkekler katılmadığı için bu günde kız kıza oynayabilirsiniz ama yine dini grup olsun istiyorsanız bayan tasavvuf ekibi de kiralayabilirsiniz.

Telefon: 0536 999 10 92


Arzuhal Organizasyon

İslami düğünler için Arzuhal Organizasyon'un ekibiyle de çalışabilirsiniz. İslami düğünlere grubun hocası Kuran-ı Kerim okuyarak başlıyor. Ardından kısa bir sohbet yapıyor ve gelin damat sahneye çıkıyor. Tasavvuf ekibinin ilahilerinden sonra isteğinize göre semazenlerin gösterisi başlıyor.

Telefon: 0532 336 26 56


Semah Semazen Grubu

Semah Semazen Grubu'nu da nişan ve düğününüz için kiralayabilirsiniz. İslami düğün organizasyonunuz için Semah Semazen Grubu ile çalışabilirsiniz. Bu ekipte de hoca, ilahi grubu ve semazen grubu var.

Telefon: 0 534 868 7942


Asır Organizasyon Dini Düğün Grubu

Asır Organizasyon'un dini düğün grubu birbirinden farklı düğün paketleriyle hizmet veriyor. İstediğiniz hizmete göre fiyat artabiliyor ya da daha uygun bir hale gelebiliyor. Asır Organizasyon'un dini düğün grubunda toplamda 4 farklı paket var. Bu paketlerden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Adres: Anadolu Yakası :Doğu Mah Hatboyu Cad. No:88/C Pendik/İstanbul

Telefon: 0553 241 40 67


Hilal Organizasyon

İslami düğün yapmak istiyorsanız ve düğününüzde profesyonel bir ekibin yer almasını istiyorsanız Hilal Organizasyon ile çalışabilirsiniz. Hilal Organizasyon'un dini düğün grubu 16 senedir sektörün içinde. Dini nişan ve dini düğünler için bu firmanın ekibini tercih edebilirsiniz. Ayrıca kına gecenizde de dini bir grubun yer almasını istiyorsanız Hilal Organizasyon ile çalışabilirsiniz.

Adres: Fevzipaşa Caddesi No:233/5 Karagümrük-Fatih / İSTANBUL

Telefon: 0532 692 98 48


İslami Düğün Organizasyonu Fiyatları, Dini Düğün Ücretleri

İslami düğün yapacaksanız ve islami düğün organizasyonları hakkında fiyat bilgisi almak istiyorsanız sizin için hazırladığımız İslami Düğün Organizasyonu Fiyatları, Dini Düğün Ücretleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Müzik Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Müzik Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İstanbul Dini Düğün Grupları, İslami Düğün Müziği Ekipleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 31 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?