Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En İyi Piyano Kursu İstanbul Önerileri ve Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/06/2021 tarihinde yazıldı.

Hoş sesi ve müziğe verdiği harikulade tınıların dışında piyano çalmak kas, müzik el koordinasyonu ve zihinsel gelişimi de arttırıcı etki göstermektedir. Hayatın can sıkıcı yönleri ve yaşadığınız tüm zorluklara rağmen yine de müzik ve piyano diyenler için piyano kursu İstanbul seçeneklerini sunuyoruz.


En İyi Piyano Kursu İstanbul Tavsiyeleri

Piyano öğrenimi çocukluk çağlarından bu yana her yaş döneminde öğrenilebilecek bir müzik enstrümanıdır. Ancak piyano öğrenmek için ne kadar küçük yaşta kurs alınırsa parmaklar o kadar eğitimli olmakta ve başarı şansı artmaktadır. İstanbul’da piyano kursu arayanlar için bu yazımızda en iyi piyano kursu İstanbul seçeneklerini derledik.


Beşiktaş Sanat Merkezi

İstanbul Beşiktaş’taki en iyi kurs merkezleri arasında yer alan Beşiktaş Sanat Merkezi’nde 5 yaşından başlayarak her yaşa yönelik ayrı ayrı oluşturduğu sınıflarda yaşa uygun etkili öğrenme metodlarını uygulayarak eğitim vermektedir.


Piyano Kursu Beşiktaş

Sanat merkezinin piyano eğitmenleri bu anlamda pedogojik formasyon eğitimlidir. Kurum MEB onaylı olduğu için piyano alanında sertifika almak için kurslar da düzenlenmektedir. Piyano kursu İstanbul anlamında Beşiktaş Sanat Merkezi’nde piyano ve caz piyano olmak üzere iki çeşit kurs düzenlenmektedir.

Adres: Çırağan Caddesi Tokatlı Apartmanı No.73/1 Beşiktaş 34349 İstanbul

Telefon: 0 (212) 258 87 09

besiktassanatmerkezi.com


Bolero Bale Dans ve Müzik Kursu

Royal Academy of Music isimli dünyaca ünlü sertifikanın İstanbul yetkili merkezi olan Bolero Müzik Kursu, MEB onaylı piyano kursu İstanbul merkezlerindendir.


Piyano Kursu Anadolu Yakası

Piyano kursu İstanbul listesinde bulunan ve Anadolu yakasında yer alan Bolero’dan alınan kurslar sayesinde hem müzik okuryazarlığı sağlanmakta hem de kursiyerlere kulaktan duydukları dahi çalma yeteneği kazandırılmaktadır. Kurslar farklı yaş grubundan kişilere göre düzenlenmektedir.

Adres: Kozyatağı Baytur Konutları, Şakacı Sokak No:16,C Blok, D:1, 34742, Kadıköy/İstanbul

Telefon: 0 (216) 445 47 70

bolerodans.net


Piyano Kursu Avrupa Yakası

Kurs Beyoğlu’nda yer alan piyano kursu İstanbul seçeneklerinden olup konusunda uzman eğitmenleriyle farklı yaş gruplarına piyano eğitimi vermektedir. Çocuk yaştaki kursiyerler ve öğrenciler için ücret indirimi de yapmaktadır. Taksim Sanat katılımcılarına el kol kordinasyon derslerinden en son aşamada repertuar oluşturmaya kadar çok geniş bir eğitim vermektedir.

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 31/C Kat:1 Beyoğlu/İstanbul

Telefon: 0 (212) 251 07 14

taksimsanat.com


Piyano Kursu Kadıköy

Piyano eğitiminin çocuk yaşta başlayacağına inanan bir piyano kursu İstanbul Kadıköy’deki en iyi kurslardır. Piyano kursu ücretleri ile eğitim merkezinin düzenlediği piyano kursları 4-6 yaş, 7 yaş ve üzeri olmak üzere iki farklı eğitim yöntemiyle uygulanmaktadır. 7 yaş ve üzerinde ise yaş grubuna göre sınıf düzenlemesi yapılmaktadır. Kurs sonunda öğrenciler duyduğunu çalabilen hale getirilmektedir. Piyano kursu İstanbul seçenekleri arasında yer alan bu öneriyi de değerlendirebilirsiniz.

Adres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. Çetintaş İş Merkezi No: 13 /1 Kadıköy – İSTANBUL

Telefon: 0 (216) 418 64 90

kadikoyguzelsanatlar.com


Metronom Kültür Sanat

Sancaktepe’de hizmet veren Metronom, Eğitim ve Konservatuar mezunu hocalarla üst düzey piyano eğitimi vermektedir. Üstelik profesyonel eğitmenleri pedogojik formasyon eğitimi aldığı için çocuk guruplarına da etkili öğrenme yöntemlerini kullanarak üst düzey piyano öğrenme imkanı sağlamaktadır.

Adres: Meclis Mah. Teraziler Cad. Derviş Sok. Dadaş İş Merkezi B Blok Kat:2 Da:4 Sancaktepe / İstanbul

Telefon: 0 (216) 365 55 35

metronomkultursanat.com


Kuğu Sanat Piyano Kursu

Ataşehir’de bulunan ve piyano kursu İstanbul seçenekleri arasında yer alan Kuğu Sanat, en iyi piyano kursu İstanbul seçeneklerindendir. Diğer tanıttığımız kurslarda olduğu gibi 4-6 ve 7 yaş üzeri iki ana gurup olmak üzere farklı eğitim yöntemleri kullanılarak yaşa göre kurslar verilmektedir. Haftada 1 saat olmak üzere 1 gün verilen derslerle piyano öğrenebilirsiniz.

Adres: Ataşehir Bulvarı 36 Ada Ata 2/1 No: 60 Ataşehir 34758 İstanbul

Telefon: 0 (216) 455 51 46

kugusanat.com



En İyi Piyano Dersi Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Piyano Dersi profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En İyi Piyano Kursu İstanbul Önerileri ve Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 21 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?