İlyas Doğan
5.0
Çevrimiçi
1 aydır gigbi'de
Büyükçekmece, İstanbul
2018 yılından bu yana profesyonel olarak köpek eğitimi alanında çalışıyorum. Özellikle temel itaat, ileri itaat ve koruma (bodyguard) eğitimi üzerine uzmanlaştım. Çalışmalarımda her köpeğin karakterini ve drive seviyesini analiz ederek köpeğe özel bir eğitim sistemi oluşturuyorum.
Benim için önemli olan sadece komut öğreten bir eğitim değil, köpek ve sahibi arasında doğru iletişim ve kontrol sistemini kurmaktır. Bu nedenle eğitim sürecinde köpek sahibi de mutlaka çalışmalara dahil edilir.
Çalışma sistemim butik bir yapıdadır. Her köpekle birebir ve yoğun şekilde ilgilenebilmek için aynı anda sınırlı sayıda köpek kabul ediyorum. Eğitim programları minimum 1 ay sürmekte olup, süreç boyunca köpeğin gelişimi düzenli olarak takip edilir ve sahip ile en az iki kez birebir çalışma yapılır.
Amacım, eğitimli bir köpek teslim etmekten çok, uzun vadede dengeli ve kontrol edilebilir bir köpek-sahip ilişkisi oluşturmaktır.
📍 2018’den beri profesyonel deneyim
🐕 Temel ve ileri itaat eğitimi
🛡️ Profesyonel koruma eğitimi
🤝 Sahip-köpek uyumunu geliştiren sistem
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.