8 senedir söz, nişan, doğum günü, hastane odası süsleme, kına, isme özel tasarımlar ve organizasyonları gerçekleştiriyorum. Bu güne kadar farklı konseptlerde birçok mutlu çift ve kişiler için başarılı organizasyonlar ve kişiye özel tasarımlar hazırladım.Dilerseniz profil sayfamda yer alan geçmiş çalışmalarıma ait fotoğrafları ve müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.
Selamlar,2019 yılında kurulan firmamız yüzlerce organizasyon ile bir çok mutluluğa şahit oldu. En hassas olduğumuz nokta sizin görselde gördüğünüz ürünleri aynı şekilde getirmek. Müşteri odaklı yüksek iletişim kalitesiyle hizmet isteyen herkesin yanındayız.
✨Doğum Günü
✨Söz - Nişan
✨Hastane Odası
Vega Organizasyon olarak tüm özel günlerinizi unutulmaz kılmak için çalışıyoruz.
Uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz organizasyon hizmetlerimiz ile edindiğimiz geniş konsept seçeneklerim sayesinde dilediğiniz gibi bir organizasyonu sizlere sunuyoruz.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Fatih Bebek Doğum Günü Mekanı Fiyatları 2025
Fatih Bebek Doğum Günü Mekanı fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.700 TL ile 3.300 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Fatih Bebek Doğum Günü Mekanı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Fatih Bebek Doğum Günü Mekanı Müşteri Yorumları
B
Burcu Bursalı
Tuğba Hanım ve Melih Bey'e çok teşekkür ederiz. Uygun fiyatlı çok kaliteli hizmet aldık, misafirlerimiz çok memnun kaldı. Organizasyon şirketine tonlarca para yatırmadan, kendi hazırladıkları süslemeleri kullandık, fiyat dahilindeydi ve gayet yeterli ve şıktı.
Gayet memnun kaldık herşey çok güzeldi lezzetliydi şevval hanıma çok teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum oğlumun doğum gününde bütün ikramlıkları kendisi yaptı ve masa süslemesi dizaynı çok güzeldi teşekkür ediyorum
İşinde yeni olmasına rağmen çok ilgiliydi ve ne istersem yapmaya gayret gösterdi iyiki yollarımız kesişmiş gelen akrabalarıma bile tavsiye ettim hayırlı bol kazançlarınız olsun inşallah ❤️🥰
Sayenizde dogum gunu partimde herkes cok eglendi herkesten cok guzel geridonusler aldim sizinle calistigim icin cok mutluyum. Baska partilerde gorusmek uzere
Şişli- Eyüp-Kağıthane bölgelerinde olan ve açık ve kapalı alanı bulunan bir mekanda 1 yaş doğum günü yapmak istiyoruz. Mekandan sadece çay talebimiz olur. Diğer yiyecek ve içecekler bizim tarafımızdan getirilebilir. Süsleme mekan tarafından taleplerimiz doğrultusunda olabilir.
H
Harun Ö.
Eyüp Alibeyköy'de oturuyoruz. Ortalama 30 kişilik mekan arayışındayız. 1 yaşında erkek bebeğe göre masa arkaplan süslemeli konseptli mekanlar olabilir. Masa veya süslemesiz olanlarda ayrıca değerlendirilecek. Yeme içme kendi tarafımızdan getirilecek.
G
Gülgün A.
1 yaşında kızım için doğum günü istiyorum. Aile arasında olacağı için fazla gösterişe gerek olmayan zarif ama çoşkulu bir konsept istiyorum.
Yaklaşık 20 kişi olacağız. Bu 20 kişiye yemek yada ikramlar olacak şekilde teklifleri rica ediyorum.
N
Nur B.
Kızım bir yaşına girecek Doğum günü süslemelerini aldık bir veya bir buçuk saat öncesine gelip süslemelerini ayarlayacağız hazır olduğumuzda da kutlamaya geçeceğiz
B
Berna H.
İyi çalışmalar 1 yaş erkek bebeğimiz için patron bebek temalı bir doğum günü partisi istiyoruz tabi günümüz ekonomisinde öncelik makul fiyatlar ☺️
M
Melis T.
Sigara icilmeyen ve cok buyuk olmayan bi alan istiyoruz mekan konusunda da guzel bi ambiyans olmali ki net fotoğraflarimiz olsun max 5 kisi olucaz
H
Harun K.
Doğum günü pastası olacak,
Palyaço falan istemiyoruz
Müzik olacak
Minik bir gün tabağı tarzı yemek olacak
F
Furkan U.
1 yaşındaki oğlum için doğum günü yapmak istiyoruz oğlum dışında ki geleceklerin hepsi +20 yaş olacak