Katalogdan renk analizleriyle müşteri ile birebir iletişim kurarak onu seçtiği renge göre hareket edip kendi dairemizi boyadığımız gibi boyarız. Müşteri gibi değil, ailenin bir parçası gibi görürüz. Aldığımız işi en temiz şekilde teslim ederiz. İşin bittikten sonra yerlerde boyalı bir tek parça bile kalmaz; her şey komple muşamba sarılarak ve pervaz ve hassas noktalara bant çekilerek yapılır. Tertemiz işçilikle memnun kalırsınız.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonunu kullanabilirsin. 😊
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Kartal Avize Montaj Ustası Fiyatları 2026
Kartal Avize Montaj Ustası fiyatları 2026 yılı için ortalama fiyat aralığı 670 TL ile 820 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Kartal Avize Montaj Ustası fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Kartal Avize Montaj Ustası Müşteri Yorumları
Z
Zehra Ertan
Herşey tam istediğim gibi oldu Akif Beye çok teşekkürler ederim hem kaliteli hem bütçeye uygun
At binenin , kılıç kuşananın derler . Parke sistire yaptırdığımız başka bir ustanın evimizi harita gibi mahfetmesinden sonra Ertan bey ile tanıştık ellerine sağlık tabiri caizse cam gibi bir işcilik yaptılar emeğinize sağlık sevgiler👍
Mutfak ve lavabo olmak üzere 2 yere avize takılacak. Görselleri sonradan iletebilirim.
Lavabodan ilk söküm, sonra takım olacak.
Mutfak kısmına ise ilk defa avize takılacak. Sadece boş kablolar var, yuva açık değil.