Emircan Gündüz
0.0
Çevrimiçi
1 yıldır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
23 yaşındayım ve grafik tasarım alanında 4 yıllık tecrübeye sahibim; son 2 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum. Tasarım sürecinde estetik ve işlevselliği ön planda tutarak, markaların dijital ve basılı mecralardaki görünürlüğünü güçlendirmeye odaklanıyorum.
Adobe Illustrator ve Adobe Photoshop programlarını ileri düzeyde kullanabiliyorum. Ayrıca, yapay zeka tabanlı tasarım araçlarını orta seviyede etkin bir şekilde kullanarak üretim süreçlerimi hızlandırıyor ve çeşitlendiriyorum. Sosyal medya içerikleri, logo tasarımı, kurumsal kimlik oluşturma ve kampanya görselleri konusunda deneyim sahibiyim.
Yaratıcı düşünme becerim, hızlı üretim yeteneğim ve detaylara gösterdiğim özenle, kurumsal hedeflere katkı sağlayacak projelerde yer almak istiyorum. 🎨✨
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.