En özel anlarınızı ve günlerinizi, en kusursuz şekilde sonsuzlaştırıyoruz. Referanslarım müşteri değerlendirmelerim ve geçmiş çalışmalarımdır. Detaylı bilgi için "Teklif Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
Merhabalar uzun zamandır bu isle ilgileniyorum izmir bölgesinde çekimlerimiz oluyor İzmir dışında geliyorum tarih müsaitliğinde Düğün , kina, nişan , söz, nikah, hamile cekimi ,dogum günü ve evlilik teklifleri için ulaşabilirsiniz.
Merhaba Ben Bayram.
İzmir'de uzun yıllardır profesyonel olarak Fotoğrafçılık hizmetleri veriyorum.
Düğün, Nişan, Bebek, Hamile çekimleri başta olmak üzere birçok kategoride ihtiyaçlarınıza ekibim ile destek verebilirim.
Ayrıca drone ile havadan çekim ve tanıtım filmi çekimleri için de hizmetlerimiz mevcuttur.
Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkür Ederim. Çiftdal Fotoğraf & Video
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Konak Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları 2025
Konak Hamile Fotoğrafçısı fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 4.870 TL ile 5.950 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Konak Hamile Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Konak Hamile Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları
H
Hatice Şahin
Profosyonel yaklaşımı potizifliği sohbet severliği ve en önemlisi hamilenin halinden anlaması kesinlikle çok memnun kaldım yeni doğanda da kızıma şevkatle yaklaşacağına eminim ben çok güzel elektrik aldım herşey için teşekkür ederim
Önce hamilelik fotoğraflarımla bize çok güzel anılar bıraktınız. Sonrasında ise oğlumuzun en güzel zamanlarını unutulmaz karelerle hafızalarımıza kaydettiniz. Size sabrınız ve profesyonelliginiz için sonsuz teşekkürler 🙏 tek kelimeyle Harikasınız ❤️
İnanılmaz bir fotoğrafçı hem hamilelik fotograflarım hem yenidoğan fotoğraflarını çok temiz ve titizlik ile gercekleştirdi izmirde baya bir araştırma yapıp harika hanımda karar kılmıştım kesinlikle işini de ismi gibi harika yapıyor
Tahmini ekim ayının sonunda gerçekleşeceğini düşünüyorum. Hastane için balon süsleme, doğum fotoğrafçısı, bebek fotoğrafçısı. Yani, Yenidoğan çekiminiz için fiyat ve aynı zamanda öncesindebir hamile çekimi için fiyat istiyorum. Bu fiyatlar ayrı ayrı olmalı, teşekkürler.
D
Derya H.
Şuan 32 haftalık hamileyim. Elbise teminini gerekiyor. Eşimle fotoğraf çektirmek istiyorum. Çekimin nerede yapılacağı ile ilgili karar vermedik fotoğrafçının önerilerine açığız. Dış çekim örnek fotoğraflar mevcut ise görmek isterim. 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde çekimi düşünüyorum. Yaklaşık iki hafta sonra diyebilirim.
M
Meltem G.
Henüz 10 haftalık hamileyim. Çekimimize kadar 15 haftalık olacağım. Hem hamileliğimi kutlamak için hemde evliliğimizin 2.yıl dönümü olduğu için onunda anısı olsun istiyoruz. Düz beyaz bir elbise giyeceğim. Çekim konaklayacağımız kamp alanında ve kalacağımız glamping çadırında olacak.
S
Sevde G. A.
Doğum fotoğrafı olacak dis mekanda istiyorum. Mekani tekrar konusabiliriz deniz kenari ayni zamanda da yesillik içinde konsept cekim istiyrm aslında ortalama agustosta dogum olacak ancak ben erken doguma karsi ve vucudumda cok odem olusmadan cekim yapılsın istiyorum.
P
Pınar İ.
Doğum öncesi dış çekim +hastane de doğum çekimi ile doğum sonrası bebek ile çekim paket fiyatı rica ederiz.İzmir karataş hastanesinde gerçekleşecek doğumum. Bebeğimin cinsiyeti kız. Albüm,cd/dvd şeklinde istiyorum fotografları. Ortalama bütçeleri talep ediyorum
A
Aysel B.
Cinsiyet partisi çekimi istiyoruz.Cinsiyeti orada ögrenip video ve fotograf istiyoruz. Cinsiyet ögrenmek içinde gözlerimiz kapalı bir şekilde tişörtte boyalı elleri sürülen gibi sade bir ögrenme istiyoruz amacımız bize anı kalması için böyle birşey istiyoruz.
P
Pınar S.
5 yaşındaki kızımı da dahil edebileceğimiz Romantik bir sonbahar çekimi istiyorum. Hatta eşim yurt dışında olduğu için bazı fotoğraflar üzerinde onun fotoğraflarını da kullanarak yanımdaymış gibi birleştirme yapabilecek bir fotoğrafçı arıyorum..
A
Aylin Ö.
Nisan basi gibi hamile fotografi cektirmek istiyorum ne kadar uygun olursa benim ivin o kadar iyi olur dis mekan olarak tercih ediyorum, elbise konusunda elbise fotografci mi belirliyor kendimiz mo aliyoruz?