Leyal Turğay
5.0
Çevrimiçi
6 aydır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
Öğrencilerimle aramda 6-7 yaş kadar fark oluyor. Bu durum, onların benimle gerçekten çok iyi iletişim kurmama neden oluyor. Bunu çalıştığım öğrencilerin mutluluğundan ve hep rahat iletişim kurmamdan epey iyi anladım.
En çekingen, en içine kapanık öğrenci ile bile çok rahat bir uyum sağladım ve kendilerini bana karşı alıcı konuma geçirdiler. Çalıştığım öğrenciler, ister derece öğrencisi olsun ister olmasın, onları güzel bir noktaya taşıdım. Velilerinden de çok memnun ve mutlu geri dönüşler aldım.
TOBB Fen Lisesi mezunuyum; LGS'de derece yaparak bu liseye girdim. Sayısalcı olmam dolayısıyla, öğrencilerimin müfredatında yer alan bilgiden çok daha fazlasına sahibim. Öğretici üslubum ve anlatım tarzım öğrencilerim tarafından hep beğenildi. Kısacası, kimse benden asla pişman olmadı; hepsi çok mutlular! 😄
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden “teklif al” butonu kullanabilirsin.