Fotoğrafçılık hizmeti sunmaktayım. 🎉 Bu alandaki deneyimimle, özel anlarınızı unutulmaz kılmak için profesyonel fotoğraflar çekiyorum. Her türlü etkinlik için farklı konseptlerde fotoğraflar hazırlayarak, sizin ve sevdiklerinizin hatıralarını ölümsüzleştiriyorum.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
Fotoğrafçı olarak hizmet veriyorum. 💼
Görsellerin her anını yakalamak ve güzel anılar oluşturmak için buradayım. 📸 Çeşitli etkinlikler, portre çekimleri ya da özel günleriniz için bana ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
Fark yaratan, yenilikçi tarzımla en özel anlarınızı ölümsüzleştiriyorum. İlk günkü heyecan ve tutkumla sizleri hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya, fotoğraf ve video sanatına yeni bir soluk katmaya davet ediyorum.
Zor ve sıkıntılar günler içerisindeyiz. Kendim için de sizin için de fiyatlar makul seviyede olacaktır. Düşük fiyatlarla, profesyonel çekimlerle sizlerleyim.. :)
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Pendik Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları 2025
Pendik Düğün Fotoğrafçısı fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 5.740 TL ile 7.010 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Pendik Düğün Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Pendik Düğün Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları
A
Abdulkadir Şahin
Önce söz çekiminiz ile tanıştık fotoğraf ve klip için ardından evlilik teklifi, nişan, kına derken şimdi düğün salonu ve dış çekim için biraraya geldik. Fazlasıyla memnunuz kesinlikle tavsiye ederiz, şimdi bize komple bir belgesel yapacak hediye olarak, istemeden düğüne kadar ki süreç için. Parasını sonuna kadar hak eden bir firma.
Öncelikle burdan şunu belirtmek isterim ki gerçekten verdikleri hizmet cok ama cok kaliteliydi İstanbul trafiği mecul o sitresli ve heyecanli anında uğraşilmaz trafikle ama bunu da düşünmüşler VIP hizmeti ücretsiz olarak aldık cekim alanına götürüp çekim bittikten sonra düğün salonuna bırakıldım ve drone çekimi olsun fotoğraf çekimi olsun bu kadar beklemezdim açıkçası normalde fotoğraf çekmeyi hiç sevmem ama moolight ekibi fikrimi değiştirdi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Mehtap hanımla dün düğün dış çekimimizi gerçekleştirdik ve sayesinde tamamen stressiz bir çekim geçirdim çok heyecanlıydım ama heyecanım tamamen gitti. Bu arada normalde asla poz veremeyen biriyim ama harika pozlarım oldu sayesinde çokkk teşekkür ediyorum kendisine buradan 😊 elinize sağlık .
Merhaba
Mert Bey den hizmet alırken tereddütlerim vardı fakat kendisi ile konuştuktan sonra enerjisi ile bir güven hissettim. Hamile dış çekim yapacağımı ilettigim de istediğimiz yere gelebileceğini söyledi ve tam günün de saatinde bizden önce oradaydı :) Keyifli bir çekim oldu ve iletmiş olduğu albümler ile fotoğraflar çok hoşumuza gitti. Aradan aylar geçti ve bu seferde dogum günü cekimi icin kendisini memnuniyetle aradım 😊
İş disiplini ve iş ahlakı bi yana, güler yüzlü pozitif yaklaşımıyla, bizim o stres dolu telaşlı ve bi okadar da güzel ve özel günümüzde , sakinliğini koruyup işini severek isteyerek yapması, ve daha çok bizim ne istediğimizle ilgilenmesi çok hoşumuza gitmişti.
Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum unutamıyacağım güzel anılar biriktirdim
Darısı düğün ve doğum çekimlerime
merhabalar nişan fotoğraf çekimi için fiyat araştırması yapmaktayım aralık ayı için düşünüyorum çekimleri nişanımız oldu fakat fotoğraf çekimi için acele etmediğimizden dolayı belirli bir tarih de belirlemedik yani sizlerinde tarihlerine (haftasonu olması şartıyla) uyumluluk gösterebiliriz, dış mekan olarak aralık ayı olduğundan dolayı abant yedigöller diye düşündüm fakat istanbul içinde de tavsiye edebileceğiniz mekanlar var ise paylaşmanızı isterim (kundura fabrikası) çok fazla detaylı bir proje istemiyorum çünkü sonrasında kına ve düğün geleceği için tekrardan çekim olacak umarım anlaşabildiğimiz arkadaşımızla devamı gelecek olan çekimleri de birlikte yaparız :)
Y
Yüsra Ö.
Düğünden 1 yada 2 hafta önce düğün için perde slaytı için dış çekim için şile yada ağva düşünüyoruz sizin fikrinize görede şekillenebilir dış çekim ve videosunu istiyorum. düğün günü gelin almadan başlayarak kuaför sonrasında düğün akşamına kadar sınırsız poz olmak şartıyla anlaşma istiyorum.Kuför ya otele çağırılacak yada gidilecek netlik kazanmadı kuaförde olursa dış çekimde bir kaç poz istiyorum. nikah havuz başında olacak onun için drone çekim fiyatınıda istiyorum.
F
Furkan T.
Düğünümüz Nisan 2024'te, Kartal'daki kapalı düğün salonunda nikah, düğün ve kına beraber olacak. Hazırlık süreci (Kartal), gelin alma(Pendik), organizasyon (Kartal) tümünü kapsayan bir ekiple çalışmak istiyoruz. Fotoğraf çekimi, organizasyon akşamı süresiz kayıt, vinç kamera, tüm gün sinematik klip, düğün öncesi bir günde dış çekim, albüm istiyoruz.
D
Duygu K.
17 mart veya 24 mart tarihinde gerçekleşicek şuan için tarih net değil ve düğün olmayacak sadece nikah olacak ve dış çekim olucak çok az zamanım kaldı kesin dönüş olursa sevinirim. Ayrıca çekim mekanı için kararsızım bu konu hakkın da pek bi bilgim yok ayrıca uygun fiyat olursa nikahtan 1 gün önce kına günün de çekim gerçekleşe bilir.
H
Hasan
Kına ve gelin damat çekimi olacak
kına gecesi 30.03.2018 de 18-23 saatleri arasında foto çekimi
01.04.2018 tarihin de kuaförden itibaren dış çekim nikah
Not: Sadece foto çekimi olacak dijital ortamda fotoğrafların orjinal boyutlarını verilecek. (Hafıza kartını biz verebiliriz ve çekimler bittikten sonra hafıza kartını alabiliriz. )
T
Tansu T.
İstanbul pendikte bulunan evimizin bahçesinde bulunan kamelyada; bekarlığa veda kıvamında bohem tarzı bir kına gecesi yapacağım. Bu gecede full videonun ham hali, 3 dk lık video klip ve fotoğrafların dijital teslimi ve bu fotolardan sizlerle belirleyeceğimiz sayıda fotoğraf için düzenleme talebim söz konusudur.
D
Derya B.
Fotoğraf çekimi fotoğrafçının önereceği ya da bizim belirleyeceğimiz biryerde çekilmeli.
1 tane panoramik fotoğraf albümü,
2 tane aile albümü,
Fotoğrafların DVD ya da USB bellekle verilmesi,
1 2 dakikalıkta kısa video çekilmesini istiyorum.
Bütçem 1000 tl ve altı olduğu için bu fiyatlara bakıyorum.
H
Hüseyin E. G.
Nikah günü dış çekim gerçekleştirmek istiyoruz. Nikahımız Pendikte olacak.
Aklımızda dış çekim için herhangi bir mekan yok. O konu da önerilerinize açığız ayrıca 29 Haziranda da Kartal aydos ta düğünümüz var. Anlaştığımız takdirde orada da düğün boyunca fotoğrafçı ya ihtiyacımız olacak.