Nisa Organizasyon İstanbul'da Sizlere Düğün Nişan Sünnet ve Kına Organizasyonları Düzenlemektedir. Uygun Fiyatlara İstanbul'da Organizasyon şirketi Arıyorsanız Bize Ulaşınız.
Nisa Organizasyon düğün organizasyonu,sünnet düğünü organizasyonu ve kına organizasyonu başta olmak üzere bir çok etkinlik ve organizasyona imza atmıştır.Sizlerde profesyonel tecrübeli bir ekiple sorunsuz bir program istiyorsanız bize ulaşınız. İstanbul başta olmak üzere Tüm Türkiye'de aralıksız devam ediyor.Daha önce yapmış olduğumuz organizasyonlardan görüntüleri ve videoları google de ve youtube de izleyebilirsiniz.
Video, fotoğraf ve sosyal medya içerik üretimi ve yönetimi konularında teknik bilgi ve tecrübe sahibiyim. Bugüne kadar çok farklı sektörler için içerik üretim konusunda çalışmalar gerçekleştirdim. Çalışmalarımı gerçekleştirirken her sektörün farklı bir hedef kitlesi olduğu için öncelikle sektörün derin bir araştırmasını yapıyor ve hizmet vereceğim sektöre veya işe uygun olarak en iyi işi çıkartmak için emek veriyorum.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Pendik Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Fiyatları 2026
Pendik Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon fiyatları 2026 yılı için ortalama fiyat aralığı 9.290 TL ile 11.360 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Pendik Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Pendik Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Müşteri Yorumları
E
Ezgi Adigüzel
Mükemmel hizmetiniz lezzetli tatlarınız için sonsuz teşekkür ediyorum bütün misafirlerim çok memnun kaldı ellerinize emeğinize sağlık nazik tavrınız zamanında hizmetiniz her şey mükemmeldi çok memnun oldum sizinle çalıştığım için bütün organizasyonlarımda birlikteyiz artık ☺️
Kendileri çok temiz ve profesyonel çalıştılar. İlgili kişilerdi. Sürekli iletişim halindeydik, tam saatinde istediğimiz kurulumu gerçekleştirdiler. Samimilerdi :) Teşekkür ederizzz.
Böyle işler benlik değil normalde ama Enes beyin hakkını vermek lazım el işçiliğini anlatabiliceğim bi kelime yok kalite olarak aklımda kalan bi işletme gerek doğum günü organizasyonum gerek işletmemin açılış süslemesi 10 numara oldu kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum başarıların devamını diliyorum
Yer kumsal yada sahil kimsenin olmadığı, müzik olabilir ama canlı değil. gün batımı olabilir , sinema tarzı olabilir ve yemek olmalı . 5. Evlilik yıl dönümümüz eski resimlerimiz ve videolarımız yansıtılabilir
A
Ahmet N. H.
Alkolsüz yemek dahil fotoğraf ve reels çekimi olan bir organizasyon düşünüyorum havanın yağmurlu olması ihtimaline karşı ıslanmayacağımız oturacağımız 1 2 saatin tadını çıkartmak istiyorum
R
Remziye E.
Balık yemekli olsun
2 yetişkin 1 çocuk (6 yaş)
. Çok uzun sürmesi gerekmiyor, gün batımında olması gerekir yoksa çok sıcak olur
Pendik te İkamet ediyoruz, aracımız yoktur
Hamileyim
O
Oğuz K.
30 kişinin katılacagı bir evlilik yıldönümü kutlaması istiyoruz. Kokteyl ve yemekli olacak sekilde teklifleri görmek isteriz. İçecekleri dahil etmenize gerek yok.
S
Serkan T.
1 Gece konaklamalı olabilir. 15 Eylül Evlilik Yıl Dönümümüz Ama Ben 14 Eylül Gece Yarısı Kutlamak İstiyorum. Oda Süslemeli Jakuzili Olabilir.
S
Sener K.
11 kasim ile 13 kasim arasinda istanbulda yul donumu kutlamak istiyoruz
yemek ve guzel bir konaklama istiyoruz. istanbul turuda olabir
M
Mustafa S.
kır evimiz de olacak odun sobamız var yemek olabilir alkollü masa olabilir garson hizmeti alabiliriz vs diğer fikirler size kalmış
E
Ezgi Ö. Ç.
Evlilik yıl dönümü için manzaralı bir mekan yada sahil kenarı kumsal gibi mekanlar bakmak istiyorum