Boya dekorasyon hizmetlerini 2009 yılından beri aktif olarak sunmaktayım. 🎨 Uygun fiyat ve temiz işçilik anlayışım ile daire boyası konusunda uzmanım. Müşterilerime her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışıyorum.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden “teklif al” butonu kullanabilirsin.
Uzun yıllar tecrübeli ve birçok iş deneyimi ile tadilat ve izolasyon konularında hizmetlerimiz mevcuttur. İç ve dış tadilat onarım konularında bana güvenebilirsiniz.
Gigbi'ye yeni katildim. Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin. 😊✨
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Polatlı Ev Tadilat Fiyatları 2025
Polatlı Ev Tadilat fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 900 TL ile 1.100 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Polatlı Ev Tadilat fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Polatlı Ev Tadilat Müşteri Yorumları
Y
Yunus Poyraz
Bizim işyerimizi ve haziran'da ev tadilatını yaptırdığımız, zaten hep çalıştığımız biridir. Tam bir profesyonel, dediği gün işlerimizi bitirdi. Sağolsun
Zekeriya bey evimizin tadilat sürecinde gösterdiğiniz emek, özen ve profesyonellik için size çok teşekkür ederiz. Her detayı titizlikle ele alıp beklentilerimizi fazlasıyla karşıladınız. Sayenizde evimiz daha güzel ve konforlu hale geldi. Emeğiniz için minnettarız
Evimizin elektrik, su tesisatı yenilendi, tüm zeminler yapıldı, çatı tadilatı, yeni mutfak, yeni banyo, üç tuvalet yapımı, verandanın yapılması üstünün kapatılması, kapıların yenilenmesi, boya, badana vs. Kısacası komple bir bakım yapıldı. Öncelikle, bu ağır tadilatı zamanında bitirip teslim ettiler. İşçilik olarak beklentimizi karşıladılar. Bu işlerden pek anlamayan bizlere tavsiyeleriyle destek oldular. Ahmet bey, çok teşekkür ederiz.
Evin tadilatını Şenol Bey e tavsiye üzerine yaptırdık.Badana boya,mutfak dolabı ve duşakabin.. Kullandığı malzeme kaliteli işini bilen titiz usta.Gayet memnun kaldık.tavsiye ederim
Evimde Banyo-Mutfak-Fayans-Parke ve Vestiyeri değiştirdim. Başlamadan 3 boyutlu olarak çizdiler hoşuma gidince uygulamaya başladılar. Sözleşmeye uygun olarak gerekli tadilatları yaptılar. Biz memnun kaldık tavsiye ederiz.
Sa.3+1 daire = mutfak dolabi 10mt+ verstiyer 5mt + sihhi tesisat işleri +banyo WC kolidor mutfak fayans(ortalma 80 m2)+boya +1 wc 1 banyo dolabi+dusakabin+1 klozet+1 wc taŞ + 1 balkon kapisi pimapen surgulu kapi +6 adet oda kapisi
Ç
Çiğdem A.
100 m2 civarında ev müteahhit ten kalan yapı halinde mutfak banyo tuvalet komple kırılıp yeniden yapılacak, odalar duvalari sıva yapılacak badana boya kapılar boyayacak, celik kapı takılacak
G
Gülcan Y.
Güçlendirme,bir duvar 2 kat sıva,tavan,taban döşeme,ahşap boya kapi dolap,iç ve dış boya 40 m2, 2 kat 80 m2 kullanim alani kismen resterasyon ahsap eski turk evi butce 100000_150.000_200.000
B
Belma S.
Eski balkon yenilenecek ,yerde eğrilik var duzlestirilecek,duvarlar boyanacak ,gerekirse yere fayans ya da başka bir malzeme konulabilir.Ekonomik bir tadilatı tercih ederim.
S
Samih A.
Duşakabin içindeki tekne sökülecek ve atılacak gider tıkalı açılacak Duşakabin içi mermerle atılan tekne seviyesinde yükseltilip Duşakabin tekrar rayına oturtulacak
Y
Yusuf T.
Kanepenin bir ayağı çıktı, onun matkapla monte edilmesi gerekiyor
Gölbaşı toki eymir mahallesindeki
Eşyalı evde kiraciyim uygun tekliflere acigim
S
Süleyman G.
Mutfak dolaplar yapılacak ve banyo yenilenecek iki oda 35-40 laminant yapılacak cam balkon yapma düşüncemiz var
E
Erkan S.
Ankara temelli de 3 katlı müstakil ev. İçi yerden ısıtma banyo WC fayans döşeme yapılacak