Yüksek kaliteli fotoğraf ve yaratıcı çözümler sunmak için buradayım. Benimle iletişime geçerek, her türlü fotoğraf ihtiyacınız için özgün ve profesyonel hizmetler alabilirsiniz.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonunu kullanabilirsiniz.
Ben Hale Köse. Profesyonel olarak bir yıldır fotoğrafçılık yapıyorum. On iki yıldır hemşireyim ve mesleğimin yarısını kadın doğum alanında geçirdim. Bu yüzden size sadece bir fotoğrafçı olarak değil, aynı zamanda tecrübeli bir hemşire olarak da yanınızda olacağım. Fotoğrafçılık hobimi işe dönüştürme fikri sonrasında aldığım eğitimler, doğum ve ürün fotoğrafçılığı üzerine yoğunlaştı. Fotoğrafçılıkla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahibim. Detaylı bilgi için uygulama üzerinden 'Teklif Al' butonunu kullanabilirsiniz.
Profesyonel olarak fotoğrafçılık hizmeti veren biri olarak, 5 yılı aşkın süredir ürün ve portre çekimleri yapmaktayım. Müşterilerimle doğru iletişimi kurmayı ve onların ihtiyaçlarını anlamayı hep ön planda tutarak, her projede müşteri memnuniyetini maksimize etmeyi hedeflerim. 📸😊
Nasıl bir çekim istediğinizi, hayalinizdeki fotoğrafın nasıl olduğunu konuşmak ve size nasıl yardımcı olabileceğimi öğrenmek için uygulama üzerinden “teklif al” butonunu kullanabilirsiniz. 📬👍
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Sarıyer Ürün Fotoğrafçısı Fiyatları 2025
Sarıyer Ürün Fotoğrafçısı fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 5.320 TL ile 6.500 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Sarıyer Ürün Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Sarıyer Ürün Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları
O
Onur Çağlar
Hızlı ve başarılı bir çalışma gerçekleştirildi müşteri odaklı çalışan bir ekipler ürün çekimi yaptırmayı düşünüyorsanız ekip ile çalışmanızı tavsiye ederim
8 aydır çiçek sepetinde satış yapmaktayım ancak görsel sorunu yaşıyordum Hamza beyle tanıştıktan sonra tüm sorunum çözüldü o kadar kaliteli ekipmanları ve yeteneği var ki tüm görsellerimizi tahmin ettiğimizden daha güzel çekti ve sabah 5 kadar ürünlerimizi hazırlayıp trslim etti sizlerin aracılığı ile kendisine teşekkür ediyorum 🙏
Öncelikle iletişiminiz, inceliğiniz için çok teşekkür ederim. Biz Gözde Hanım ile Amazon ürün çekimi için çalıştık,açıkçası kendisiyle aynı işi yaptığını iddia eden birçok kişiyle görüştüm ama hiçbirinden bu özeni ve bilgiyi yakalayamadım. yaptığınız işe gelirsek de tek kelimeyle mükemmel bir çalışmaydı. zaman problemim olmasa da en kısa sürede, haftasonu ol masına rağmen işinizi en hızlı şekilde yaptınız.daha iyi işlerle, daha iyi yerlere hak ettiğiniz şekilde gelmeniz dileğiyle. 🤍
O kadar naif ve tatlı bir hanım ki müthiş bir ürün çekimi yaptık kendisiyle çekim hakkında nasıl bi yol ilerleyeceğimizi, ürünlerin görsellerinin en güzel şekilde nasıl görüneceğini o kadar profesyonel bir şekilde yaptı ve halletti ki iyi ki Hale Hanımla çalışmışım diyorum gönül rahatlığıyla çekim boyunca hem keyifli sohbetiyle hem de rahatlığıyla çok güzel bir iş çıkarttı emeğine sağlık.
Kumaş çantalarımı Ahmet beyin çektiği ürün fotoğrafları sayesinde satıyorum. Kumaş çantanın formu nedeniyle kusursuz fotoğraflarının çekilmesi epey güç. Ahmet beyin titizliği ve becerisi sayesinde çok şık ürün fotoğraflarım oldu. Çok memnun kaldım. Kendisine çantalarımın birbirinden güzel fotoğrafları için çok teşekkür ediyorum.
Doğal Ev Temizlik Ürünleri üreten yeni bir markayız. Ürünler için fotoğraf çekimi yaptıracağız. Toplamda 7 farklı temizlik ürünü var, ayrıca bir de başlangıç seti var. Ürünlerin her birinin sitenin arka planına uygun olarak tekli çekimleri (7 farklı poz) ve still life çekimleri olacak. Çekimleri e-ticaret sitemizde ve sosyal medyada kullanacağız.
A
Anıl Ç. A.
Merhaba,
Erkek hazır giyim markasıyız ve yeni sezon ürünlerimizin mankensiz dekupe fotoğraf çekimini istiyoruz. Toplam 40-50 adet ürünümüz var ve bazı ürünler için ürün başı 1 fotoğraf bazıları için 2 fotoğrafına ihtiyacımız var. Fiyat almak istiyorum.
Teşekkürler
F
Fatma K.
Merhaba,
Nişan icin dış çekim yapmak istiyoruzz.
Paket içeriğinizi ve fiyat skalanızı rica ediyorum.
Bunun icin bütçemiz max.500.tl. buna uygun kampanyalarınızı ayrıca rica ediyorum.
Teşekkürler.
E
Erhan T.
herkese merhabalar iyi çalısmalar.. manken üzerinde ürün fotoraflarımızı devamlı çekebılecek bir fotorafçı arkadasa ihtiyacımız var..sektor erkek giyim lutfen mantıklı fiyatlar verirsenız sevınırim
A
Anıl A.
Merhaba
Bayan Casuel günlük salaş elbiseler ile çekim planı yapmaktayız
45-50 adet ürün bulunmakta
Beyaz fon e e ticaret için doğru ışık ile mankenli çekim talep edilmektedir
A
Aykut D.
Bambu çubuklu oda parfümü ürünü. 3 adet ürünüm için 2 farklı poz istiyorum. Konsept oluşturup, konsept çekim yapabilirseniz o şekilde de fiyat teklifi verebilirsiniz.
E
Elif I.
yeni butiğim için kıyafet çekimi istiyorum arkası beyaz olacak ve sadece kıyafet gözükecek bir mankenin üstünde olmayacak instagram için istiyorum teşekkürler
Ş
Şükran E. B.
yeni çıkaracağımız parfüm markamız için Instagram üzerinde kullanılacak fotoğraflara ihtiyacımız var. Lifestyle şeklinde olmasını istiyoruz. Teşekkürler.