Sinem Pamuk
0.0
Çevrimiçi
1 aydır gigbi'de
Bakırköy, İstanbul
2002 yılında başladığım güzellik yolculuğumda, manikür–pedikür, kaş–bıyık ve makyaj alanlarında uzmanlığımı alarak sektöre adım attım.
2012 yılında güzellik uzmanlığı eğitimimi tamamlayarak kendimi bu alanda daha da geliştirdim. Bu süreçte kalıcı makyaj ve microblading uygulamalarını mesleğime dahil ettim.
Uzun yıllar özel kuaför salonlarında hizmet verdikten sonra televizyon ve medya sektörüne geçerek profesyonel makyöz olarak çalışma hayatıma devam ediyorum.
Bunun yanında freelance olarak profesyonel gelin makyajı, gece makyajı, festival ve gündüz makyajı, fotoğraf çekimi ve katalog makyajları yapıyorum.
Ayrıca profesyonel microblading kaş tasarımı ve kirpik lifting uygulamalarıyla kişisel güzelliği ön plana çıkaran dokunuşlar sunuyorum.
Her dokunuşumda doğallığı,zarafeti ve karakteri ön plana çıkartmayı seviyorum 🤍
Detaylı bilgi almak için lütfen uygulamadaki "teklif al" butonunu kullanın🌸