Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Düğün Arabası Seçimi İçin Alternatifler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün hazırlığı, hem telaşlı, hem heyecanlı hem güzeldir, hem de içinde birçok zorluğu barındırır. Bu hazırlık içerisinde en önemli kısımlar olan düğün mekanı, gelinlik gibi aşamalardan sonra yavaş yavaş sona yaklaşırken düğün fotoğrafçısı, mekan süslemesi ve düğün arabası seçimi gelir. Mekan, gelinlik, damatlık ve hatta gelinin saç ve makyajına kadar tüm detaylar tamamlandıktan sonra düğün arabası seçmek çok daha yerinde bir tercih olacaktır. Çünkü tüm hazırlıklar bir bütünü oluşturur. Ve her şeyin birbiriyle uyumlu olması gerekir.


Düğün arabası seçimi

Açık hava düğünü planlıyorsanız, düğün arabasını da üstü açık bir model tercih edebilirsiniz. İşte bu gibi detaylar düğün arabası seçiminizi büyük ölçüde etkileyecektir. Gelelim düğün arabası seçimi için farklı alternatiflere..


Klasiklerden vazgeçmeyenlere: Eski tip arabalar

Birçok kişi elde bulunan arabaları düğün arabasına çevirmeyi tercih etse de o gün için araba kiralayan pek çok kişi de mevcut. Farklılık yaratmak ve düğününüzün bütününde harika olmasını istiyorsanız siz de düğün temanıza uygun bir araba kiralayabilirsiniz. Klasik arabalar son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Pembe, kırmızı gibi göz alıcı renklere sahip bu klasik arabalar, düğün arabası şeklinde süslendiğinde ortaya gerçekten harika bir görüntü çıkıyor.


Rahatından ödün vermeyenlere: Büyük araçlar

Normal arabaların yanı sıra düğün arabası olarak alternatif arıyorsanız bu minibüs tarzındaki arabalar oldukça işinize yarayacaktır. İçinin geniş olması gelinin rahat etmesini ve gelinin yakın arkadaşı ya da yanında bulunmasını isteyeceği kişilerin de kolayca arabaya sığmasını sağlayacaktır.


Yaz düğünleri için ideal : Üstü açık arabalar

Eğer ilkbahar veya yaz aylarında bir düğün yapmayı planlıyorsanız üstü açık arabalar kesinlikle harika bir seçim olacaktır. Üstü açık klasik arabalar özellikle kır ya da kumsal düğünleri için son derece uygun. Bu arabalarda düğün fotoğrafları da çektirmeyi ihmal etmeyin. Ortaya yeşilçam havasında muhteşem fotoğraflar çıkabilir.

Üstü açık vosvos arabalar da kesinlikle en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Bir de capcanlı bir renge sahipse çok daha harika olacaktır. Yine bu araba da düğün fotoğraflarında muhteşem görünecektir.


Romantizmden vazgeçmeyenlere : At arabası

Bir sahil kasabasında ya da adada düğün yapmayı planlıyorsanız bu at arabaları kesinlikle muhteşem olacaktır. Beyaz ve pembe ağırlıklı olan bu arabalar hem düğün fotoğraflarında harika görünecek hem de düğün temasına çok iyi bir şekilde uyum sağlayacaktır.


Zevkli çiftlerin tercihi: Klasik arabalar

70-80'lerin arabalarından sonra en iyi alternatif kesinlikle 50 ya da 60'ların klasik arabaları. Tarihi mekan düğünü yapmayı planlıyorsanız mekana bu tarz bir arabayla giderek muhteşem bir giriş yapabilirsiniz.


Her kadının hayali : Prenses arabası

Hangi kadın kendini prenses gibi hissetmeyi istemez ki? İşte bu Cinderella'nın baloya gittiği araba, prenses düğünü hayal edenler için muhteşem bir alternatif. Gösterişli ve akıllarda kalacak bir düğün planı yapıyorsanız kesinlikle böyle bir düğün arabası seçimi harika olacaktır.


En İyi Gelin Arabası Kiralama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Gelin Arabası Kiralama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Düğün Arabası Seçimi İçin Alternatifler için en iyi profesyonel listesi
4.9 69 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?