Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gelin Arabası Süsleme Malzemeleri - En Güzel Düğün Arabası Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün hazırlığının en önemli kısımlarından biri de gelin arabası seçimi ve gelin arabası süsleme konusudur. Gelin arabası süsleme malzemeleri nelerdir ve en yaratıcı gelin arabası süsleme fikirleri bu yazıda!


Gelin Arabası Süsleme Malzemeleri Nelerdir?

Ayna süsleri, balonlar, çiçekler, gelin-damat figürleri, oyuncak bebekler, fırfırlı süsler... Gelin arabası süsleme malzemeleri saymakla bitmez! Sizin için bu malzemelerle hazırlanan en güzel gelin arabası modellerini sunuyoruz.


Dudak figürüyle gelin arabası süsleme 

Son yıllarda hemen hemen her konuda olduğu gibi gelin arabası süsleme konusunda da yaratıcı modeller ortaya çıktı. Farklılık isteğiyle ortaya çıkan birbirinden yaratıcı gelin arabası süslerinden biri de dudak figürü. Arabanın ön kısmına, tam ortaya yapıştırılan büyük dudak figürü oldukça komik ve farklı görünüyor.


Çiçeklerle gelin arabası süsleme

Özellikle yaz aylarında gerçekleştirilen kır düğünleri için tercih edilen bir gelin arabası süsleme çeşididir, çiçeklerle süsleme. Çiçekli bir çerçeve ve altında bulunan kurdeleler size de ilham kaynağı olabilir.


Tül ve çiçeklerle süslenen bir gelin arabası modeli

Çiçeklerin yanı sıra tül de gelin arabası süslerken sıklıkla kullanılıyor. Ön kısmı tülle kaplanan bu modelde tüllerin üzerine de çiçek parçaları yerleştirilmiş. Aynı çiçek parçaları kurdelelerle birlikte arabanın ayna ve kapı kollarına da bağlanmış.


Kalpli süsleme

Her ne kadar bu bir nişan arabası süsleme modeli olsa da aynı süsleme modeli gelin arabaları için de uyarlanabilir. Arabanın aynalarından gelen tül parçaları ön tarafta birleşmiş ve üzerine de çiçeklerle yapılan iki tane büyük kalp yerleştirilmiş.


Sevimli gelin arabası süsleme modelleri

Pek çok düğünde düğün arabası olarak tercih edilen eski model arabalar oldukça nostaljik ve sevimli bir görünüme sahip. Özellikle farklı süsleme yöntemleri ile daha da yaratıcı olabilirsiniz. Örneğin arabanın far kısmına takacağınız kirpikler oldukça farklı bir hava katacaktır.


En İyi Gelin Arabası Kiralama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Gelin Arabası Kiralama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gelin Arabası Süsleme Malzemeleri - En Güzel Düğün Arabası Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 92 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?