Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Yılbaşı Çam Ağacı ve Yılbaşı Süsleri Örnekleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yılbaşı hazırlıkları hem şehir süslemelerinde hem de ev süslemelerinde 1 ay önceden başlar. Aralık ayına girildiğinde birçok yerde parlak ışıklandırmalar, yılbaşı çam ağacı ve sevimli süsler göze çarpar.


En Güzel Yılbaşı Çam Ağacı Süsleri

Yeni bir yıla girmek demek yepyeni umutlar ve yepyeni mutluluklar demektir.Yeni yıla girecek olmanın mutluluğunun yanı sıra hem yılbaşı eğlenceleri hem de süslemeler çok daha mutluluk vericidir. Özellikle yılbaşı çam ağacı süsleri bu heyecanı iki katına çıkarır. İşte evinize yılbaşı heyecanını getirecek harika yılbaşı çam ağacı ve süsleri..


Beyaz ve kırmızı ile yılbaşı çam ağacı süsleme

Yılbaşı süslerinde göze çarpan renkler, beyaz, kırmızı ve gümüş rengidir. Gümüş rengi hem parlak hem de simli olduğundan daha çok tercih edilir. Evinizi yılbaşına hazırlarken ışıltılı, simli gümüş renginde vazolar, kaseler tercih edebilirsiniz. Ayrıca cam bir vazoya çam ağacı süsü olan simli ve parlak topları koyarak hoş bir görünüm de yaratabilirsiniz. Yılbaşı süsleri arasında çam ağacı şeklindeki mumlar da en çok tercih edilen dekoratif eşyalar arasında yer alıyor. Genel olarak mum süslemesi ile harika bir yılbaşı akşamı havası yaratabilirsiniz.


Kar tanesi desenleri ile yılbaşı çam ağacı

Üzerinde kar tanesi olan her şey yılbaşını hatırlatır. Siz de kar tanesi figürüne sahip mumlar ve süslemeler tercih ederek evin dekorasyonunu yılbaşı ruhuyla bütünleştirebilirsiniz. Kırmızı ve beyaz rengi bir de kar tanesi figürüyle bir araya geldiğinde içinizde hafif bir yeni yıl coşkusunu başlatacaktır.


Gecenin Yıldızı: Yılbaşı Çam Ağacı

Ağacınız ister yapay ister gerçek olsun onu en iyi şekilde süslemelisiniz. Parlak ve ışıltılı toplar çam ağacı süsleri arasında en popüler süslerden biridir. Bu topları farklı renklerden seçerek hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Çam ağacı süslemelerinde kullanılan en popüler figürler ise noel baba, hediye paketi, geyik, noel babanın kızağı, kar tanesi ve çoraptır.


Yaratıcı mumluklar ile yılbaşı çam ağacı süsleme

Mumlara alternatif olarak gece lambası tarzında harika süsler de kullanabilirsiniz. Bu tarz pencereli evler de yılbaşı ve çam ağacı süslemeleri arasında oldukça popülerdir. Bu ev kutularının içine ışık ya da mum koyduğunuzda açık olan pencerelerden harika bir şekilde ışık yansır ve bu da hoş görünüm sağlar.


Farklılık arayanlara özel yılbaşı çam ağacı süsleme önerileri

Çam ağacına asılan topları her zaman ağaç süslemesinde kullanmak zorunda değilsiniz. Kapınızın önüne ya da evin herhangi bir yerine koyabileceğiniz bu tarz süsler de yaratabilirsiniz. İçi görünen, şeffaf bir vazo ya da kaseniz varsa bu renkli topları içine doldurarak şık bir süsleme elde edebilirsiniz.


Minik ağaçlar

Yılbaşı çam ağacı için minik çam ağacı şeklindeki bu süslemelerden kullanabilirsiniz. Üzerine ufak ve renkli düğmeler yapıştırarak harika bir görünüme kavuşturabilirsiniz.


Minik kutucuklar

Hazır olarak satın alabileceğiniz bu kutucukları malzemelerini temin ederek kendiniz de yapabilirsiniz. Farklı renklerde yapacağınız bu kutular yılbaşı çam ağacı süslemesi için işinize yarayacaktır.


Keçeden Yılbaşı Süsleri Yapımı

Yılbaşı çan ağacı süslemeleri için pratik bir öneri istiyorsanız, keçeden minik süsler yapmanızı tavsiye edebiliriz. İsterseniz bu süslerin üzerine işlemeler de yapabilirsiniz.


Meyvelerden Çam Ağacı Yapımı

Yılbaşı çam ağacınız yok ama yeni yıl ruhunu evinize getirmek istiyorsanız, görselde görüldüğü gibi bazı meyveleri kullanarak hem yaratıcı hem de lezzetli bir yeni yıl ağacı yapabilirsiniz.


Kendi Kar Kürenizi Yapın.

Kendi kar kürenizi yapmak aslında çok kolay. Küçük bir kavanozun içine gerekli malzemeleri ekleyin ve dilediğiniz gibi süsleyin, yeni yıl ruhunu evinize getirin.


Yılbaşı Etkinlikleri İçin Öneriler

Yılbaşı, aralık ayından itibaren birçok kişinin etkinlik planı yaptığı bir zamandır. Siz de yeni yıla girerken eğlenmek ve mutlu olmak istiyorsanız etkinlik fikirlerini düşünmeye başlamalısınız. Yılbaşı gecesi için etkinlik önerilerimize kulak vererek yeni yılı sevdiklerinizle mutlu bir şekilde eğlenerek karşılayabilirsiniz.


En İyi Yılbaşı Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yılbaşı Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Yılbaşı Çam Ağacı ve Yılbaşı Süsleri Örnekleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 124 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?