Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Evlilik Yıldönümü Mekanları Ankara İçin Harika Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 30/04/2021 tarihinde yazıldı.

Evlilik yıldönümü çiftler için en önem taşıyan günlerden biridir ve bu özel günü baş başa, romantik bir şekilde geçirmek gerekir. Şık bir mekanda birlikte geçirdiğiniz ve de geçireceğiniz yılları konuşarak harika bir akşam geçirmek için mekan arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Evlilik yıldönümü mekanları Ankara şehrinde oldukça güzel seçenekler mevcut.


İşte Evlilik Yıldönümü Mekanları Ankara Önerileri


Evliliğinizi tazelemek ve bu muhteşem günü en iyi şekilde kutlamak için iyi bir mekan önemli olmakla birlikte, o gün oluşturduğunuz ortam da önemlidir. Örneğin, kemanla evlilik yıldönümü kutlayabilir, o anları daha da unutulmaz kılabilirsiniz.


1. Ankara Yelken Kulübü Restaurant & Cafe


Evlilik yıldönümü mekanları Ankara için nezih bir ortamda kutlamak ve eşinizle baş başa, romantik anlar yaşamak istiyorsanız Ankara’da tercih edilebilecek en iyi mekanlardan biri de Ankara Yelken Kulübü. Hem nezih hem de samimi olması en çok tercih edilen mekanlardan biri olmasının sebepleri arasında yer alıyor.


Adres: Üniversiteler, 06800 Çankaya/Ankara

Telefon: 0312 266 2200


2. Kalispera Ege Restoranı


Ege ve Balkan Müziklerinin en güzel örnekleri dinleyebileceğiniz , samimi ortamı ve leziz yemekleri ile dikkat çeken Kalispera, Ankara'nın en iyi meyhanelerinden birisi.


Adres: Kuleli Sok. 28/B, Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 437 8070


3. Niki


Tunalı Hilmi’de yer alan Niki, oldukça sıcak bir atmosfere sahip. Birçok çiftin evlilik teklifi etmek için tercih ettiği romantik bir mekan olması da evlilik yıldönümü mekanları Ankara şehrinde uygun olduğunu gösteriyor. Lezzetli yemekleri, şarapları ve de romantik ortamı ile eşinizle baş başa şık bir yemek yiyeceğiniz en ideal yerler arasında yer alıyor.


Adres: Hafta Sokak No: 16, Gaziosmanpaşa, 06700 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 466 0048


4. Fige Restaurant & Jazz House


Jazz, Latin ve Eski Türkçe Şarkıları eşliğine kaliteli ve lezzetli romantik bir yemek fırsatı sunan Fige Restaurant, üst katındaki özel şömineli odasını gül yapraklarıyla süsleyerek unutulmaz bir evlilik yıl dönümü için ideal ortamı yaratıyor.


Adres: Abdullah Cevdet Sokak No:15 Çankaya / Ankara

Telefon: 0 (312) 438 07 21


5. Piano Plus Restaurant & Club


Dünya mutfağının birbirinden lezzetli yemek çeşitlerine sahip Piano Plus Restaurant, şık dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Eşinize hem damağa hem de göze eden bir mekanda sürpriz yapmak istiyorsanız Piano Plus Restaurant tam size göre.


Adres: Taner Kışlalı Spor Salonu Teras Katı - Çetin Emeç Balgat Çankaya / Ankara

Telefon: 0 312 284 46 46


6. Köşk Restaurant


Göl manzarasıyla huzurlu bir yemek için tercih edebileceğiniz Köşk Restoran, Gölbaşında yer alıyor. Lezzetli ve şık bir yemeğin ardından baş başa göl kenarında bir yürüyüşe çıkarak unutulmaz bir evlilik yıldönümü geçirebilirsiniz.


Adres: Haymana Yolu Karşıyaka Mahallesi 634.sokak No:4

Telefon: 0(312) 485 43 92


7. No4 Restaurant Bar Lounge


Ankara’nın en romantik mekanlarından biri olan bu mekan, nezih ortamının yanı sıra lezzetli yemeklerin bulunduğu menüsü ile de sizi cezbedecek.


Adres: Yaşam Caddesi 4. Sokak No:04 Söğütözü/Ankara

Telefon: 0 312 219 03 04


8. Trilye Restaurant


Evlilik yıldönümünüzü sakin ve de huzurlu bir şekilde geçirmek istiyorsanız Trilye, en uygun mekanlardan biri. Hem keyifli hem de sakin bir akşam geçirebileceğiniz bu mekanın tatlıları da oldukça ünlü.


Adres: Hafta Sokak No:11/B Gaziosmanpaşa/Ankara

Telefon: (0312) 447 1200


9. Hayyami Şarap Evi


Ankara’nın ilk butik şarap evi olan Hayyami ara sıcaklar, salatalar, şaraba en güzel şekilde eşlik eden peynir tabakları ve ana yemeklerden oluşan zengin menüsü ile romantizmi doruklarda yaşatacak bir gece için tercih edilecek mekanların başında gelmektedir.


Adres: Bestekar Sokak 82/B Tunalı / Ankara

Telefon: 0 312 466 10 52


10. Marco Polo


Hilton Otel’in içinde yer alan Marco Polo, şık ve zarif bir yıl dönümü yemeği için ideal mekan. Keman ve piyano eşliğinde dünya mutfağından en leziz tatları denemek isterseniz, Marco Polo'da yerinizi ayırtmayı unutmayın.


Adres: Kavaklıdere, Tahran Cd. No:12, 06700 Çankaya/Ankara

Telefon: 0 312 4682888


11. Atakule


Atakule, Ankara için simgeleşmiş ve büyük önem arz eden yerlerden biri olması nedeniyle romantik planlar söz konusu olduğunda akla ilk gelen yerlerden. Atakule’nin tepesinde yapacağınız evlilik teklifi ile sevdiğinizi şaşırtabilir ve geceye Ankara manzarasına karşı romantik bir yemekle devam edebilirsiniz.


Atakule Restaurantları


Sevilla Cafe & Restaurant Telefon : 0 312 438 98 61

Kubbe Restaurant Telefon : 0 312 440 74 12

Dönen Restaurant & Cafe Telefon : 0 312 440 92 07

Ufo Cafe & Bar Telefon : 0 312 440 88 18


12. Yosun Balık Evi

Harika dekorasyonuyla iyi bir evlilik yıldönümü kutlaması geçirebilirsiniz.

Oldukça şık bir balık evi olan Yosun Balık Evi, evlilik yıldönümü mekanları Ankara için harika dekorasyonunun yanı sıra lezzetli menüsüyle de dikkat çekiyor. Birçok evlilik teklifinin gerçekleştiği bir mekan olması da romantik bir ortama sahip olduğunu gösteriyor.


Adres: Gaziosmanpaşa, 06700 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 467 5464


Evlilik Yıldönümü Kutlama Fikirleri


Ankara’da evilik yıldönümü kutlaması yapmadan önce, nasıl bir kutlama yapacağınıza karar verseniz daha iyi edersiniz. Kemanla bir evlilik yıldönümü kutlaması mı yoksa sakinliğin romantizmi eşliğinde bir kutlama mı istiyorsunuz? Buna karar verdikten sorna siz de Ankara’da muhteşem bir evlilik yıldönümü kutlaması yapabilir, mekanları ve fikirleri keşfedebilirsiniz. Bu arada evli çiftlerin tercih ettiği ve son zamanlarda popüler olan yüzük dövme modelleri önerileri hakkında fikir verdiğimiz yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Evlilik Yıldönümü Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Yıldönümü Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Evlilik Yıldönümü Mekanları Ankara İçin Harika Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 46 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?