Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Yüzük Dövme Modeli İçin Harika Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 21/05/2021 tarihinde yazıldı.

Çiftlerin hayatlarını birleştirmelerini simgeleyen evlilik yüzüğü, farklı modellerle farklılaşırken birçok çift daha modern ve marjinal seçimler de yapabiliyor. Eğer siz de evlilik yüzüğü tercih etmeyecek çiftlerdenseniz size harika fikirler verebilecek yüzük dövme modeli arasından seçim yapabilirsiniz.

İşte Birbirinden Güzel 10 Yüzük Dövme Modeli

Çiftler tarafından çok sevilen yüzük dövmesi modelleri, biririnden faklı tasarımlar ile karşımıza çıkıyor, çiftlere minimal tasarımlardan, üçgen tasarımlara çok çeşitli seçenekler sunuyor.


Minimal yüzük dövme modeli

İki kişinin de yüzük parmağında bulunacak olan bu dövmeyi minimal tasarımlardan seçebilirsiniz. Yalnızca parmağı çerçeveleyecek ince bir şerit olan bu dövme hem şık hem de sade bir yüzük dövme şekli.

Romantik yüzük dövme modeli

Seçimlerini daha modern ve romantik tasarımlardan yana yapmak isteyenler el yazısı ile yazılmış isimleri de tercih edebilir. Eşinizin isminin yer alacağı yüzük parmağınız, yüzükten daha iyi bir seçim olabilir.

Modern yüzük dövme modeli

Tek bir çizgi yerine tam bir yüzük tasarımına sahip bu dövme tasarımı da modern bir tercih yapmak isteyenler için ideal.

Aşk temalı yüzük dövmesi

Parmağın tam üstünde görünür bir dövmeye sahip olmak istemeyenler parmağın iç kısmında yer alabilecek bu tarz bir dövme tercih edebilir. Love yazılı veya sonsuzluk temalı bu dövme aynı zamanda son dönemde çiftlerin en sık tercih ettiği dövme tasarımları arasında yer alıyor.

Üçgen yüzük dövmesi

Minimal dövme trendi içerisinde yer alan üçgen dövmeleri, eşinizle birlikte yaptırarak hem evlilik yüzüğü görevi görmesini sağlayabilirsiniz hem de şık dövmenizin tadını çıkarabilirsiniz.

Kalp şeklinde yüzük dövme

Yine minimal ama çok sevimli bir dövme olan bu minik kalpler de tercih edebilir. Özellikle pikselli görüntünün son derece trend olmasının yanı sıra renkli dövmeler de çok sık tercih ediliyor.

Evlilik tarihi

Yapılabilecek en iyi çift yüzük dövmesi de parmaklarınıza evlilik tarihinizi kazıyan dövme. İster tanışma tarihinizi isterseniz evlilik tarihinizi dövme yaptırabilirsiniz. Bu tarz sayılı ya da yazılı dövmeleri parmağın iç tarafında yaptırmanız çok daha ideal.

Baş harflerinizin yazıldığı dövme modelleri

Yine parmağınızın iç tarafına eşinizin baş harfini dövme yaptırabilirsiniz. Bu tarz isim ya da harf dövmeleri, evlilik için çok daha ideal.

Mr. Mrs. yazılı yüzük dövmesi

Son dönemin en trend yüzük dövmesi de çiftlerin yaptırdığı Mr. and Mrs dövmeleri oldu.

Birbirini Tamamlayan Yüzük Dövme Modelleri

İsterseniz yüzük dövmesi olarak birbirini tamamlayan tasarımları da tercih edebilirsiniz. Özellikle anahtar-kilit dövmesi, birbirinizi tamamladığınızı ifade etmek için güzel bir seçim olabilir.

Son olarak sizi yansıtan tasarımlar da güzel seçenekler arasında

Klasik yüzük dövmelerinin yanı sıra sizi yansıtan bir tasarımı da parmaklarınızın üzerinde taşıyabilirsiniz. Bir kuş, kelebek ya da ağaç figürü seçebilirsiniz. Hatta kendinizin tasarladığı bir figür ile hem size özel hem de evliliğin bağlılığına yakışır bir dövmeye ulaşabilir, hayatınız boyunca da bu dövmeyi taşıyabilirsiniz.

Evlilik Yüzükleri İçin Öneriler

Ben geleneklerden şaşmam diyorsanız, sayısız evlilik yüzük modelleri arasında size uygun olanı bulmaya çalışmalısınız. İşinizi biraz kolaylaştırmak isterseniz, evlilik yüzük modelleri için sunduğumu önerilere göz atmak için sitemizi inceleyebilirsiniz.


En İyi Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Teklifi Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Yüzük Dövme Modeli İçin Harika Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 104 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?