Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Düğün Organizasyon

Gebze Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Gebze Düğün Organizasyon
4
Düğün Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Gebze Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 350 oy
Gebze
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Gebze Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

Gebze Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 28.800 TL ile 35.200 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Gebze Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Gebze Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

S
Sinem & Durmuş
Hizmet kalitesi, ekip , yaklaşım bunların hepsi ufak detaylar. Mevzu bahis düğün ise Öyküm’den gerisi tefferruattır😊çok güzel bi gece geçirmemizi sağladılar. Çok emek verdiler. Kesinlikle öneriyoruz herkese. yüzde 100 güvenle alnımızın akıyla çıktık. Olcay Hanım, Nazif Bey ve tabi ki Öykü. Hepinize bir kez daha teşekkür ederim.Başarılar, bol kazançalar dilerim

F
Fikret Demirel
Zamanımda ve istenilen şekilde organizasyon yapıldı… konuşma iletişim çok güzeldi… düğün sonu temennilerde bulunulması ve her isteğimize sıfır olumsuzlukla yaklaşımı çok güzeldi… teşekkür ederim güliz hanım…

N
Nurcanpişkin
Merhabalar öncelikle adım nurcan Eyüp bey ile arkadaşımın kızının tavsiyesi ile tanıştık 2018 senesinde daha önceki firma ismi kina_palyaco_organizasyon olacaksan biliyorduk,yeni işleri açtığını ogrendik,komşumuzun düğünü için araştırma yaparkene karşımıza çıktı numara Bi yerden tanıdık geliyor derken gibi.com da olduğunu öğrenmiş oldum ve daha öncesinde kendisinden hizmet aldığımız için kendi düşünülmüş gibi herkesi dört dörtlük yaptı ve misafirlerimizi çok memnun bıraktı,gönül rahatli ile işlerinizi yaptırabilir sonuna kadar işlerinin arkasındadır kendisi hersek gönlünüzce olsun bol kazançlar dilerim

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

T
Tekincan Taç
Herşey kusursuzdu teşekkürler selim bey


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Gebze Düğün Organizasyon Talepleri

N Nadide B.
merhabalar öncelikle nişanım salonda olucaktır. İhtiyacım olan sunucu, organize edebilmesi söz nişan yüzükleri takılırken anons geçmesi gelin damat çıkışında anons geçmesi müzikleri sırasıyla çalınması sadece bir sunucuya ihtiyacım var dır onun haricinde ses sistemi vs herşey mevcut
M Melih T.
yaklaşık 500 kişini katılacağı düğün organizasyonunda uygun bir salonda masa düzeni, müzik, foto video ve ikramlık olarakta pastane ürünleri ile içecek talep ediyorum, ödeme bilgileri hakkındada bilgi verirseniz sevinirim.
B Burak K.
550-600 kişilik kır düğünü planlamak istiyorum. Çok güzel ağaçların ortasında bir yerim mevcut. Işıklandırma gelin damat oturma yeri, gelin yolu, masa süsleme vs vs güzel bir alan inşa etmek istiyorum.
H Hazal Y.
derince eğitim komutanlığı bahçesinde olacak denize sıfır bir yer. masa ve sandalye gerekiyor. sade ama şık olacak nude tonları olabilir. evet yemek, fotoğraf çekimi, müzik de dahil olacak
M Muhammet T.
Düğünümüz düğün salonunda Gebze’de olacaktır . Masa sandalyeler müzik her şeyi ayarladık. Sadece arka fon , pist ve gelin damat yürüyüş yolu istiyoruz fiyatları öğrenmek için bekliyorum
H Hilal A.
Konsept fikrim yok, fikirlere açığım ve en güzel şekilde olsun istiyorum haliyle :) beğendiğim gözüme güzel geleni alacağım tekliflerinizi ve fikirlerinizi rica ederim.
R Ramazan D.
Erol olçak kültür merkezinde 250 kişilik düğün organizasyonu son yarım saatte kına yakılacak o şekilde her şey dahil fiyat verebilir misiniz?
D Duygu B.
Merhaba,2 Aralık'ta eşimin doğum günü için romantik bir kutlama düşünüyorum.Gebze tarafında mekan ve organizasyon aramaktayım.

Gebze Düğün Organizasyon: Salon Önerileri

Gebze'de evlenecek çiftler aylar öncesinden düğün salonu arayışına girerler. Eğer siz de Gebze düğün organizasyon yapacaksanız sizin için hazırladığımız Gebze düğün salonları listesine mutlaka göz atmalısınız.

Hayallerinizi gerçekleştirmek için Gebze düğün salonları arasından kendinize uygun bir salon bulabilirsiniz. Düğün salonunun konumunu, özelliklerini ve ayrıcalıklarını iyice inceledikten sonra düğün salonuna gidip yakından görmenizi ve uygun görürseniz rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.

GardenPark Gebze Düğün Salonları

GardenPark Düğün Salonu'nun 750 kişilik misafir kapasitesi var. Düğün salonunun konumu da oldukça merkezi bir yerde. Misafirleriniz bu salona kolayca ulaşabilecek. Salonda ayrıca profesyonel ses sistemi, ışıklandırma, iklimlendirme gibi özellikler var. Yemekli ve yemeksiz Gebze düğün organizasyon yapılabiliyor.

Adres: Hacı Halil Mh. İsmet Paşa Cd. (Yeni Çarşı) Hüseyin Demir İş Merkezi Alt Kat Gebze / KOCAELİ

Lamec Hotel Wedding

Lamec Hotel Wedding adından da anlaşılacağı üzere bir otelin içinde yer alıyor. İçinde bulunduğu otel 4 yıldızlı. Salonun 300 kişilik kapasitesi var. Gebze düğün organizasyon fazla misafir gelmeyecekse burayı tercih edebilirsiniz. Salonda sanatçı, dj, ses sistemi, barkovizyon, havai fişek gösterileri gibi özellikler de mevcut.

Adres: Sultan Orhan Mah. Kışla Cad. No:46/A Gebze- Kocaeli

Alyans Gebze Düğün Salonları

Alyans Düğün Salonu bünyesinde 2 ayrı salon var. Salonun kapasitesi 750 kişilik. İsteğe göre farklı menü seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Düğün salonunun yenilikçi ve modern bir tasarımı var. Yemekli ve yemeksiz Gebze düğün organizasyon da yapılabiliyor.

Adres: Hacı Halil Mah. Cumhuriyet Cad. No:25/A (Emniyet Müdürlüğü Karşısı) Gebze / Kocaeli

Muhteşem Sultan Sarayı Düğün Salon

Muhteşem Sultan Sarayı Düğün Salonu'nun oldukça gösterişli bir tasarımı var. Salonun kapasitesi 700 kişilik. Bu salonda çocuklar da düşünülmüş. Misafirleriniz eğlenirken çocuklar da palyaçoyla oyun oynayabiliyor. Salonda ses sistemi, ışık sistemi, klima, otopark bulunuyor. Gebze düğün organizasyon için yemekli, yemeksiz, kokteyl menülerden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Adres: Osman Yılmaz Mah. Yeni Bağdat Cad. No:306/B Gebze/KOCAELİ

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Düğün Organizasyon
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?