Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Düğün Ojesi İçin Gelin Adaylarına Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün için yapılan hazırlıklar gelinlik, ayakkabı, mekan ya da pasta seçimi gibi ana şeylerin yanı sıra ufak tefek detaylardan da oluşuyor. Gelinin kusursuz olması ve kendini güzel hissetmesi için tepeden tırnağa özenmesi şart. İşte bu noktada düğün günü bakımlı ve hoş tırnaklar da önem taşıyor. Düğün gününüzde nasıl bir oje süreceğinize karar vermediyseniz sizin için harika önerilerimiz var. İşte birbirinden güzel düğün ojesi fikirleri.


Düğün Ojesi Önerileri

Düğün denince akla birçok detay geliyor, gelin çiçeği, gelin tacı, duvak, gelinlik ve benzeri.. Bir de gelinlerin günlük hayattan da alışık olduğu düğün ojesi var. Düğün temasına, gelin çiçeğine uyumlu bir oje çok önemli bir detay olarak yerini tutuyor.


French Düğün Ojesi

Düğünlerde en sık tercih edilen oje stili hiç şüphesiz french oje. Sade, temiz, şık bir görünüm kazandıran bu oje stili tırnak uçlarına beyaz bir çizgi çekildikten sonra kemik renginde bir oje sürerek oluşturuluyor. Yıllardan beri popüler bir oje stili olan french ojeyi, düğün gününüzde hiç riske girmemek amacıyla tercih edebilirsiniz.


Renkli Düğün Ojesi

Düğünde beyaz oje sürmek zorunda değilsiniz. Renk katmak ya da düğün temasında bulunan renklerle bir uyum yakalamak için renkli ojeler de tercih edebilirsiniz. Eğlenceli ve hareketli bir görünüm yaratmak için ayakkabılarınızla aynı renk oje de kullanabilirsiniz.


Ombre Oje Stili

Renk geçişlerinin olduğu ombre stili, yalnızca saçlarda değil tırnaklarda da trend. İki ya da üç rengin bir arada kullanıldığı ombre stili tırnaklara son derece yakışıyor. Siz de farklı ve şık bir görünüm için ombre tırnaklar tercih edebilirsiniz.


Taş Süslemeleri

French oje çok sade ve düz olur diyorsanız harika taş süslemeleri ile tırnaklarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Işıltılı taşlar dilediğiniz şekilde tırnaklarınızı süsleyebilir. Dilerseniz takılarınızla da uyumlu bir hale getirebilirsiniz.


Nude Düğün Ojesi

Tırnaklarım hiç rol çalmasın diyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi oje rengi nude. Sade, minimal, temiz ve şık görünen tırnaklara sahip olmak için hem sezonun trendi hem de her renkle uyumlu nude ojeler muhteşem bir seçim olacaktır.


Oje Sanatı

Ojelerden bahsedip de son zamanların yükselen trendi oje sanatından bahsetmemek olmaz. Siz de nail art denen bu harika trende ayak uydurarak düğün ve aşk temalı yazı ya da figürleri tırnaklarınıza işleyebilirsiniz. Bu kalp ve love yazısı ile süslenmiş tırnaklar düğün günü için ideal görünüyor.

Hem düğün günü tırnaklarınız farklı görünsün hem de abartı olmasın diyorsanız tek bir tırnağa bu şekilde bir süsleme yaptırabilirsiniz. Diğer tüm tırnakları ten rengi gibi belirsiz bir renkle boyarsanız çok daha dengeli bir görünüm elde etmiş olursunuz.


Düğün Ojesi İçinde Çiçek Süslemesi

Düğün mekanını veya gelin çiçeğinizi süsleyen çiçekleri tırnaklarınıza kondurmak harika bir seçim olabilir. Birkaç tırnağa yaptıracağınız renkli çiçek figürleri gelinliğinize de farklı bir hava katacaktır.


Neşeli Tırnaklar

Esprili ve neşeli tırnaklar için de tırnak sanatının güzelliklerinden faydalanabilirsiniz. Tırnaklarınıza konduracağınız gelin ve damat figürleri son derece farklı ve sevimli bir görünüm oluşturabilir.


En İyi Kalıcı Oje Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Kalıcı Oje profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Düğün Ojesi İçin Gelin Adaylarına Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?